منوی دسته بندی

بهترین وافل ساز خانگی بازار [14 مدل خوب و باکیفیت]

آیا به فکر پختن وافل‌هایی خوش‌طعم هستید، اما نمی‌دانید چگونه یک دستگاه وافل ساز خوب انتخاب کنید؟ در این راهنمای خرید شما را با زیروبم یک وافل‌ساز مناسب آشنا خواهیم کرد. همچنین، بهترین وافل ساز خانگی موجود در بازار را نیز معرفی می‌کنیم. برای اطلاع از برندهای معتبر و مدل‌های خوب دستگاه تهیه وافل، تا آخر این مطلب همراه باشید.

راهنمای خرید وافل ساز

راهنمای خرید بهترین وافل ساز خانگی

با انواع وافل ساز آشنا شوید

۱. وافل ساز روگازی:

شاید تابه‌حال به این فکر نکرده باشید که ممکن است علاوه‌بر خانه، در کمپینگ هم به پخت وافل بپردازید. با انواع وافل ساز روگازی، این امکان برای شما فراهم شده است؛ بدین صورت که این نوع دستگاه وافل ساز مستقیماً روی حرارت قرار می‌گیرد و برای شما وافل‌های خوشمزه درست می‌کند. معمولاً جنس این نوع از چدن است.

۲. وافل ساز چندکاره:

شما می‌توانید با وافل سازهای چندکاره، چندین عمل آشپزی را تنها با یک دستگاه انجام دهید. درواقع با صفحات متحرک، گریل و یا مسطح می‌توانید از این امکانات منحصربه‌فرد استفاده کنید. توصیه ما برای تهیه بهترین وافل ساز خانگی یا صنعتی، دستگاه تک‌کاره است؛ چراکه محصولاتی که روی یک وظیفه تمرکز می‌کنند، عملکرد بهتری دارند.

۳. وافل ساز چرخان:

در نگاه اول احتمالاً متوجه ویژگی خاص این نوع وافل ساز نشوید. وافل ساز چرخان قابلیت چرخش 180 درجه دارد و با استفاده از این قابلیت می‌توانید هر دو طرف وافل خود را برشته و طلایی کنید.

البته دو صفحۀ این نوع از بهترین وافل ساز، دارای المنت برقی هستند اما به علت جاذبه، زیر وافل زودتر پخته می‌شود. شما با دستگیرۀ چرخان می‌توانید موقعیت آن را تغییر دهید. همچنین، این دستگاه ابعاد بزرگ‌تری نسبت به وافل‌سازهای معمولی دارد.

پرفروش‌ترین وافل ساز بازار

برای دستگاه وافل ساز کدام جنس بدنه و صفحه بهتر است؟

یکی از حیاتی‌ترین معیارهایی که باید حین خرید بهترین وافل ساز به آن توجه کنید، جنس بدنه و صفحۀ آن است. چراکه این دو مورد نقش تعیین‌کننده‌ای را در ساختن تجربۀ شما از کار با دستگاه ایفا می‌کنند. در بخش زیر از چهار جنس محبوب در ساخت بدنه و صفحۀ وافل ساز نوشته‌ایم.

۱. وافل ساز آلومینیومی:

مزایا:

  • کاهش زمان پخت
  • مصرف بهینه انرژی
  • مدت‌زمان کوتاه جهت گرم‌شدن و آماده‌سازی صفحات
  • زیبایی ظاهری

معایب:

  • شستشوی دستگاه با دست به علت حساسیت بالا
  • امکان خش و آسیب‌دیدگی به‌مرورزمان

۲. وافل ساز فولادی:

مزایا:

  • توزیع گرما به‌صورت یکنواخت
  • مقاوم در برابر ایجاد آسیب و خش
  • امکان شستشو با ماشین ظرفشویی
  • عدم انتقال گرمای صفحات به خارج از وافل ساز

معایب:

  • مدت‌زمان زیاد جهت گرم شدن صفحات

۳. وافل ساز چدنی

مزایا:

  • بسیار بادوام و مقاوم در برابر آسیب
  • حرارت خود را به‌راحتی از دست نمی‌دهد

معایب:

  • امکان چسبیدن وافل‌ها به دستگاه
  • مدت‌زمان طولانی برای گرم شدن صفحات

۴. وافل ساز تفلون

مزایا:

  • سهولت در نظافت
  • نگهداری از آن به زحمت چندانی نیاز ندارد
  • شکل نهایی وافل را تغییر نمی‌دهد

معایب:

  • احتیاط برای خراشیده نشدن جنس تفلون
  • باید آن را با دست بشویید

۵. وافل ساز گرانیتی

مزایا:

  • مناسب‌ترین جنس برای صفحات وافل ساز
  • عدم چسبندگی بین وافل و صفحه
  • مقاوم در مقابل حرارت و خوردگی

معایب:

  • عایق حرارتی نیست
  • وزن زیاد به علت تراکم بالا

اینکه کدام جنس برای شما بهتر است، کاملا به نیاز و سلیقه شما مرتبط است. برای تهیه بهترین وافل ساز خانگی از نظر جنس بدنه، بهتر است محصول خود را از برندهای معتبر تهیه کنید تا خیالتان تا سالیان طولانی راحت باشد.

تعداد جایگاه‌های وافل را در نظر بگیرید

تعداد جایگاه یا مربع‌ها در وافل‌ ساز، ارتباط تنگاتنگی با ابعاد آن دارد. برخی از انواع وافل ساز تنها یک خانه با چند مربع دارند که مناسب وافل‌های کوچک‌تر و تک‌نفره هستند. اگر تعداد شما زیاد است، باید به سراغ دستگاه‌هایی بروید که علاوه بر اندازه بزرگ‌تر، تعداد جایگاه بیشتری نیز در اختیار شما قرار می‌دهند.

مربع یا دایره؟

دیگر نیاز نیست نگران تکراری بودن صفحات وافل ساز خود باشید. چرا که انواعی از مدل‌های بهترین وافل ساز وجود دارند که به اشکالی دیگر هستند، مانند میکی‌موس! همچنین برخی صفحات به جای خانه‌های مربع و دایره‌ای شکل، از نقش‌ونگار بهره برده‌اند.

چرا عمق صفحه مهم است؟

پیش از خرید بهترین دستگاه وافل ساز، این سوال را از خود بپرسید که قرار است چه نوعی از وافل را با آن تهیه کنید؟ وافل بلژیکی؟ آمریکایی و یا انواع دیگر آن؟

بررسی عمق صفحه یا جایگاه وافل

وافل سازهایی که صفحاتی عمیق دارند، می‌توانند محصولی ضخیم تولید کنند که روی آن کریسپی و داخل خمیر آن نرم است. برای پخت این نوع وافل به زمان طولانی‌تری نیاز دارید و حفره‌های روی آن، عمیق خواهد شد. اگر به دنبال پخت وافل ضخیم هستید، باید به دنبال دستور پخت وافل بلژیکی باشید.

همچنین، اگر صفحات دستگاهتان کم‌عمق باشد می‌توانید با آن وافل نازک تهیه کنید. به این نوع از وافل، وافل آمریکایی نیز می‌گویند و زمان پخت آن کوتاه است. در مجموع، برای تهیه بهترین وافل ساز بازار در نظر گرفتن این مورد نیز خالی از لطف نیست.

مدل‌های پیشنهادی خریداران

تایمر خودکار؛ با خیال راحت وافل درست کنید

آیا از پیش می‌دانید که به چه مدت‌زمانی برای پخت یک وافل خوش‌طعم نیازمندید؟ به شما پیشنهاد می‌کنیم جهت آرامش خاطر خود و مدیریت زمان کارآمدتر، دستگاهی را خریداری کنید که دارای تایمر قطع خودکار باشد. در این صورت دیگر نیاز نیست نگران سوختن وافل خود باشید.

بهتر است با دستگاه‌های جدید و یا رسپی‌هایی که تا کنون آن‌ها را امتحان نکرده‌اید، به‌صورت دستی کار کنید که بتوانید حدود پخت آن را متوجه شوید و برای دفعات بعدی، با تایمر خودکار به پخت‌وپز بپردازید. گفتنی است، دستگاه‌هایی که جزو بهترین وافل ساز خانگی یا صنعتی بازار هستند، از این ویژگی بهره می‌برند.

اهمیت وزن و ابعاد وافل ساز

یقینا با توجه به ابعاد وافل‌هایی که تا کنون دیده‌اید، باید متوجه شده باشید که وافل‌ ساز یکی از دستگاه‌های کوچکی است که می‌توانید برای آشپزخانۀ خود تهیه کنید.

اگر وافل ساز شما تک‌خانه و یا تک‌نفره باشد، با دستگاهی کوچک به اندازۀ یک بشقاب میوه‌خوری روبه‌رو خواهید شد؛ و اگر قرار باشد وافل سازی تهیه کنید که برای دو الی چند نفر و با چندین جایگاه پخت باشد، ابعاد دستگاه کمی افزایش پیدا می‌کند. البته با این وجود نیز جای زیادی از کانتر آشپزخانه را اشغال نمی‌کنند.

وزن و ابعاد بهترین دستگاه وافل ساز

علاوه‌بر ابعاد، ممکن است بخواهید دربارۀ وزن بهترین وافل ساز نیز اطلاعاتی جمع‌آوری کنید. همان‌طور که در ابتدای این راهنمای خرید گفتیم، اگر جنس صفحه پخت و یا بدنۀ وافل ساز شما از گرانیت باشد، وزن آن افزایش پیدا می‌کند. لازم‌به‌ذکر است که این افزایش وزن، شما را در استفاده دچار مشکل نخواهد کرد.

قیمت انواع وافل ساز

ویژگی‌های بیشتر در بهترین وافل ساز خانگی بازار

دستگیره عایق حرارت:

ناگفته پیداست که کاربرد دستگیرۀ عایق برای زمان‌هایی است که دستگاه شما به همراه صفحات خود بسیار داغ شده است و برای درآوردن وافل خود به مشکل بر خورده‌اید. در این شرایط وجود یک دستگیرۀ عایق حرارت می‌تواند سناریو را به نفع شما تغییر دهد. برندهای برتر بازار، در بهترین وافل ساز خود چنین مواردی را طراحی و به‌کار می‌گیرند.

عمق استاندارد و کافی برای پخت:

این ویژگی یکی از مواردی است که باید با توجه به نوع سلیقه و دستور پخت خود به آن توجه کنید. در تیتر «عمق صفحه» به آن پرداخته‌ایم.

چراغ نشانگر:

اگر از طرفداران ایمنی در آشپزی هستید، می‌توانید وافل سازی را انتخاب کنید که دارای چراغ‌هایی بر روی بدنۀ خود باشد. با این چراغ‌ها می‌توانید در صورت گرم شدن بیش‌ازحد دستگاه و یا احتمال سوختن وافل، دستگاه را خاموش کنید.

چندین جایگاه وافل:

حتما با وافل سازی که در یک نوبت پخت بتواند چندین وافل تهیه کند، مواجه شده‌اید. این نوع از دستگاه چندین جایگاه در صفحۀ خود دارد و برای خانواده‌هایی که جمعیت بیشتری دارند، مناسب است.

تنظیم دما:

یکی از ویژگی‌هایی که در بهترین وافل ساز تعبیه می‌شود، تنظیم حرارت پخت است. با این ویژگی می‌توانید در تایم پخت وافل خود دخالت داشته باشید و آن را به گونه‌ای تنظیم کنید که وافل به صورت کامل مغزپخت و یا طلایی شود.

بهترین مارک وافل ساز خانگی

از بهترین برندهای دستگاه وافل ساز خانگی در بازار ایران می‌توان «برویل» (Breville)، «دسینی» (Dessini)، «بلک اند دکر» (Black and Decker)، «کروپس» (Krups)، «کنوود» (Kenwood)، «گوسونیک» (Gosonic) و «میگل» (Migel) را نام برد.

نکات پایانی برای خرید دستگاه پخت وافل

در این راهنمای خرید از وب‌سایت بیگ سرچ، سعی کردیم نکات مهمی که در خرید بهترین دستگاه وافل ساز خانگی و صنعتی به شما کمک می‌کند را به‌صورت دقیق بررسی کنیم. به‌طور خلاصه، کافی است جنس بدنه، جنس صفحه پخت، تعداد خانه، وزن و ابعاد، تایمر خودکار، ویژگی‌های ایمنی و برند سازنده دستگاه را در نظر بگیرید.

آیا همچنان برای تهیه «بهترین وافل ساز خانگی موجود در بازار» ابهامی دارید؟ در بخش دیدگاه‌ها بنویسید تا شما را راهنمایی کنیم.

بهترین وافل ساز

در این بخش می‌توانید چند مدل از بهترین وافل ساز خانگی موجود در بازار را مشاهده کنید.

Promotion
پرفروش‌ترین وافل ساز های بازارمشاهده محصولات
[تعداد آرا: 1 میانگین امتیاز: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *