بهترین لوستر سقفی برای پذیرایی، آشپزخانه و اتاق خواب [شیک]
آیا میدانید که لوسترهای روشنایی تاریخچهای باستانی دارند و بهعنوان نمادی از شکوه و تجمل در داخل قصر و کاخها استفاده میشدهاند؟ اگر شما هم میخواهید بهترین لوستر برای پذیرایی، آشپزخانه و اتاق خواب را خریداری کنید، این راهنمای خرید برای شما است.
بهترین لوستر برای پذیرایی، آشپزخانه و اتاق
۱. لوستر پذیرایی و اتاق چشمه نور
کمپانی چشمه نور از تولیدکنندگان قدیمی لوستر است که از سال 1374 فعالیت خود را آغاز نموده. این برند نامآشنا در صنعت لوازم لوکس منازل، گسترۀ عظیمی از انتخابهای متنوع را در اختیار خریدار قرار میدهد.
انواع لوستر سقفی، لوستر اتاق خواب، بهترین لوستر برای پذیرایی و دیگر قسمتهای منزل در کاتالوگ محصولات چشمه نور به چشم میخورد. همچنین میتوانید محصول مدنظر خود را هماهنگ با نوع دکوراسیون منزل خود، چه سنتی و چه مدرن، خریداری نمایید.
جنس بدنۀ اغلب لوسترهای سلطنتی این برند از برنز و کریستال بوده و در مقابل خوردگی و رطوبت مناسب است؛ بدین معنا که میتوانید آنها را در مناطق مرطوب نیز با خیال راحت نصب و استفاده کنید. لوسترهای چوبی و فلزی نیز بخش اعظمی از مدلهای مدرن چشمه نور را در بر میگیرند.
با لوستر چشمه نور دیگر نگران نوع رنگ روشنایی آن نیستید؛ چرا که لامپها هم به صورت مهتابی، آفتابی و هم بهصورت تلفیقی از این دو در این محصولات بهکار برده شدهاند. در مجموع، اگر میخواهید بهترین لوستر سقفی و دیواری بازار را تهیه کنید، این برند را به یاد داشته باشید.
مزایا:
- دارای محصولات بسیار متنوع
- جنس بدنه برنزی و کریستال مقاوم در برابر رطوبت
- دارای لوسترهای چوبی و فلزی
- طراحی خلاقانه
- رنگهای متنوع آفتابی و مهتابی
معایب:
- قیمت نسبتاً بالا
چند مدل از بهترین لوستر چشمه نور
۲. لوستر دارکار مناسب برای سقف کوتاه
شرکت دارکار اولین تولیدکنندۀ لوستر چوبی در ایران با بیش از 40 سال سابقۀ خدمت است. این کمپانی مشهور محصولات چوبی متنوعی را در اختیار خریدار قرار میدهد. در واقع میتوان اظهار داشت که اگر قصد خرید لوستری چوبی را دارید، تولیدات دارکار که بهصورت تخصصی بر تولید محصولات چوبی نظارت دارد، میتواند گستردهترین و باکیفیتترین انتخاب ممکن را برای شما به ارمغان بیاورد.
دکوراسیون منزل شما چه کلاسیک باشد، چه مدرن و مینیمال، انتخاب بهترین لوستر پذیرایی از این برند میتواند اقدامی هوشمندانه به شمار بیاید؛ چرا که جنس چوبی با تمام سبکهای دکوراسیون همخوانی دارد.
لازم به ذکر است که دارکار در لیست محصولات خود نهتنها انواع لوستر سقفی را گنجانده است، بلکه لوستر دیواری نیز پای ثابت تولیدات آن است. این مدل از محصولات تحتعنوان لوستر اتاق خواب نیز شناخته میشوند؛ چرا که بیشترین کاربرد آنها در این مکان است.
مزایا:
- تولیدکنندۀ تخصصی لوستر چوبی
- تنوع بالا
- کیفیت عالی
- قابل استفاده در دکوراسیون مدرن و سنتی
- دارای لوستر دیواری
- رنگهای آفتابی و مهتابی
معایب:
- قیمت نسبتاَ بالا
۳. لوستر سقفی هامان مناسب برای آشپزخانه و اتاق خواب
شرکت هامان یکی از برندهای پیشرو در ساخت انواع لوستر، بهخصوص لوستر چوبی است. این برند معتبر اگرچه محصولات خود را با تنوع متوسطی نسبت به رقبای خود به بازار عرضه میکند، اما کیفیت بالای آنها به همراه قیمت مقرونبهصرفه میتواند نظر هر خریداری را به خود جلب کند.
اگر به دنبال بهترین لوستر برای پذیرایی هستید، هامان میتواند مدلهای زیبای چوبی خود را به شما معرفی کند. همچنین انتخابهایی که بهعنوان لوستر آشپزخانه و اتاق خواب میتوانید داشته باشید از طراحی منحصربهفردی برخوردار هستند.
لوسترهای فلزی این برند یا از جنس فلز با آبکاری طلایی و یا آبکاری فورتیک با لایهای از مس هستند. یعنی در هر دو صورت هم زیبایی ظاهری بسیاری دارند و هم از مقاومت در برابر آسیب و خوردگی برخوردارند.
مزایا:
- قیمت مناسب
- طراحی خلاقانه و منحصربهفرد
- دارای جنس فلزی با آبکاری طلایی یا فورتیک
- کیفیت بالا
- دارای رنگهای آفتابی و مهتابی
معایب:
- تنوع متوسط
چند مدل از پرفروشترین لوسترهای بازار
راهنمای خرید لوستر برای پذیرایی، آشپزخانه و اتاق خواب
اهمیت لوستر در طراحی داخلی
«روشنایی» تنها کاربرد لوستر در فضای داخلی خانه نیست؛ بلکه پای ثابت طراحی دکوراسیون است که میتواند جلوۀ خاص و متفاوتی به خانۀ شما هدیه کند. برای انتخاب بهترین لوستر سقفی باید دکوراسیون و مشخصات کلی منزل خود را در نظر بگیرید و سپس لوستر مدنظر خود را تهیه کنید.
اما باید بدانید که المانهای طراحی دکوراسیون و لوستر به همین ویژگیها محدود نمیشود. در این مقاله با ما برای انتخاب صحیح یک لوستر مناسب همراه باشید.
انواع سبکهای لوستر را بشناسید
انواع لوسترهایی که میتوانید تهیه کنید شامل لوستر شاخهای، چوبی، پذیرایی، آشپزخانهای، فانتزی، کریستالی، سنتی، ریسهای، مدرن و حبابی میشود.
این لوسترها را میتوان در سبکهای کلاسیک/نئوکلاسیک، مدرن، قدیمی و سنتی طبقهبندی کرد. در ادامه بیشتر در این خصوص توضیح میدهیم. دانستن این موارد به شما کمک میکند تا در زمان کمتری بهترین لوستر برای پذیرایی، آشپزخانه و اتاق خواب را انتخاب کنید.
۱. سبک کلاسیک/نئوکلاسیک:
محبوبیت لوسترهای کلاسیک تنها به زمان گذشته ختم نمیشود، بلکه این لوسترها همراه با رویکار آمدن دکوراسیون کلاسیک، مجدداً به عضوی جداییناپذیر از دکور بدل شدند. این نوع لوستر از تزئینات خاصی برخوردارند که مختصات کلاسیستی دارند؛ ظرافت، هارمونی و تناسب به همراه تزئینات فراوان.
همچنین ممکن است در برخی موارد تنها بخشی از مشخصات سبک کلاسیک را در لوستر مشاهده کنید، بدینصورت که فرم آنها با توجه به هنر کلاسیک صورت گرفته و نشانههایی از آن دارند، اما بخشهای مدرن نیز دارند. این لوسترها در نگاه اول تداعیکنندۀ منازل قدیمی با دکوراسیون مجلل میباشند.
۲. سبک مدرن:
لوسترهای مدرن با متریال، رنگ و طراحیهای متفاوت و بدون محدودیت تولید میشوند. این لوسترها بهصورت نوآورانه طراحی میشوند و همچنین برخی از آنها نمایی مینیمال دارند. اگر به دنبال تعریفِ مشخصی برای لوستر سبک مدرن هستید، باید بدانید که هیچ قاعده و قانونی برای آن وجود ندارد؛ از فرمهای هندسی مرسوم مانند دایره، مربع، کره و… گرفته تا فرمهای انتزاعی و غیرهندسی را میتوانید در لوسترهای مدرن و مینیمال پیدا کنید.
با این لوسترها دیگر نیازی نیست نگران تنوع متریال آن باشید. چه چوب، چه فلز و انواع پلاستیک میتوانند از مواد سازندۀ بهترین لوسترهای مدرن باشند. لوسترهای مدرن عناصری قابل توجه برای استفادۀ دکوراتیو هستند؛ پس با تهیۀ آن میتوانید نقش روشناییبخشی و دکوراتیو را به همراه هم در خانه داشته باشید. اگر این سبک را دنبال میکنید، بهتر است انتخاب خود را به بهترین لوستر سقفی مدرن محدود کنید.
۳. سبک قدیمی و سنتی:
این نوع لوسترها با لوستر کلاسیک متفاوت هستند. در واقع لوسترهای سنتی المانهای ایرانی دارند و با ویژگیهای منحصربهفرد خود مناسب خانههایی با دکوراسیون سنتی هستند. اگر خانهای با فرشهای قرمز لاکی و مبلمان سنتی با تابلوفرشهای قدیمی دارید، انتخاب بهترین لوستر سنتی و قدیمی میتواند هارمونی بهخصوصی را به وجود بیاورد.
تناسب سبک لوستر با فضا و سلیقه شما
اگر از آن دسته افرادی هستید که دکوراسیون خانۀ خود را با دقت و جدیت انتخاب میکنید، این قسمت برای شماست. توجه کنید که اگر خانهای با سبک طراحی مینیمال و مدرن دارید، میتوانید از انواع لوسترهای این سبک استفاده کنید.
مثلاً اگر تمام لوازم شما طراحی سادهای داشته باشند، علاوهبر لوستر مینیمال میتوانید از بهترین لوستر مدرن با طراحی شلوغ و انتزاعی نیز بهره ببرید. به همین ترتیب باید به تناسب بین سبک طراحی لوستر و دکوراسیون خانۀ خود دقت کنید.
هنگام سنجش تناسب فضا با لوستر باید گامبهگام به نکاتی توجه کنید که در ادامه به آن میپردازیم.
گام اول:
برای انتخاب بهترین لوستر برای پذیرایی و اتاق خواب، ابتدا باید اندازۀ لوستر مدنظر خود را تخمین بزنید. برای این کار باید ابعاد مکان را مشخص کنید و سپس انتخابی متناسب با آن داشته باشید.
برای گام اول یکسری فرمول کلی وجود دارد؛ اگر اتاق شما حدود 3*3 باشد، بهتر است لوستری با عرض 45 سانتیمتر، اگر بین 4*4 تا 5*5 باشد لوستری با عرض 60 سانتیمتر و اگر بین 5*5 تا 10 *10 باشد بهتر است از لوستری با 80 سانتیمتر عرض استفاده کنید. این اعداد به شما کمک میکنند که میزان نوردهی لوستر به همراه تناسب ظاهری آن را تنظیم کنید.
اگر سقف خانۀ شما از حد استاندارد کوتاهتر است نگران نباشید، چرا که میتوانید از لوستر سقفی به جای آویزدار استفاده کنید.
گام دوم:
در گام دوم باید به ارتفاع لوستر خود توجه کنید، چرا که این مورد وابسته به ارتفاع سقف خانۀ شماست. اگر ارتفاع سقف خانه را به چهار قسمت مساوی تقسیم و آنها را از بالا به پایین شمارهگذاری کنید، ارتفاع لوستر نهایتاً باید تا مرز بین ناحیۀ اول و دوم برسد.
گام سوم:
پس از تعیین ابعاد لوستر و ارتفاع سقف، نوبت به تعیین حداکثر وزن مناسب برای لوستر میرسد. مانند موارد پیشین، این ویژگی نیز وابسته به نوع ساختوساز منزل شماست. در این مرحله باید بدانید که حداکثر توان تحمل سقف خانۀ شما چقدر است.
ملاحظات روشنایی که نباید فراموش کنید
در ابتدا مقاله گفتیم که لوسترها تنها نقش روشناییبخشی به منازل را ندارند. اما باید بدانید که با وجود کاربردهای دیگر، مهمترین کاربرد آنها اغلب نوردهی است. به همین علت باید پیش از انتخاب و خرید بهترین لوستر به این مورد توجه ویژهای داشته باشید.
بهتر است ابتدا تعیین کنید که برای چه قسمتهایی از خانه قرار است لوستر تهیه کنید. انتخاب بهترین لوستر برای پذیرایی مستلزم آن است که به ارتفاع سقف توجه کنید.
اگر سقف پذیرایی بلند است و ابعاد خانه بیشتر از متوسط است، میتوانید از لوسترهای آویز و شاخهدار استفاده کنید، در مقابل اگر خانهتان سقف کوتاهی داشته باشد بهتر است به لوسترهای سقف فکر کنید. لازمبهذکر است که بهتر است میزان روشنایی لوستر شما قابل توجه باشد، چرا که پذیرایی خانه قسمتی است که به نور فراوان نیاز دارد.
هنگام انتخاب بهترین لوستر برای اتاق خواب به سمت گزینههایی بروید که نور را رو به سقف میتابانند. چرا که اگر غیر از این باشد، از ازدیاد نور در اتاق خواب دچار کلافگی خواهید شد.
در انتخاب لوستر برای اتاق مطالعه میتوانید بهصورت بالعکس عمل کنید و یا اگر اتاق خواب شما به صورت همزمان محل مطالعۀ شما نیز تلقی میشود، میتوانید در کنار لوستر آویزی و پرنور، از یک مکمل نوری ملایم استفاده کنید که هنگام استراحت آن را روشن کنید.
یکی دیگر از مکانهایی که میتوانید برای آن لوستر تهیه کنید آشپزخانه است. در آشپزخانه معمولاً لوستر را بالای میز ناهارخوری نصب میکنند. به همین منوال میتوانید اندازۀ مناسب لوستر خود را انتخاب کنید. فراموش نکنید که هنگام انتخاب لوستر برای اتاق آشپزخانه باید به میزان نور آن توجه کنید، چرا که بهتر است فضایی که از آن برای میل کردن غذا استفاده میکنید، از روشنایی قابل توجهی برخوردار باشد.
اهمیت جنس بدنه و رنگ لوستر
اغلب لوسترها اگر به صورت کلاسیکِ سلطنتی طراحی نشده باشند، با متریالهایی نظیر فلز، انواع پلاستیک و چوب تولید میگردد. به همین علت شما به گسترۀ قابل توجهی از لوسترها دسترسی خواهید داشت. این تنوع تنها به جنس لوستر ختم نمیشود، بلکه معمولاً میتوانید لوسترهای فلزی را با روکشهایی از نیکل مات، نیکل، برنز و مثل اینها تهیه کنید. همچنین اگر لوستر شما چوبی یا پلاستیکی باشد، محدودیتی برای انتخاب رنگ آن نخواهید داشت.
نکته:
هنگام انتخاب رنگ و جنس بهترین لوستر، تناسب با دکوراسیون خانۀ خود را فراموش نکنید! اگر دکوراسیونی مونوکروم دارید، هم میتوانید از رنگ مشابه برای تشدید آرامش و رنگهای متضاد آن برای چشمگیرتر کردن فضا استفاده کنید. در شرایطی دیگر، انتخاب رنگهای مکمل میتواند تصمیم خوبی باشد.
ارزیابی دوام و نحوۀ نگهداری لوستر سقفی
دوام لوازم خانگی را میتوان تا حد کمی در نگاه اول متوجه شد. البته بهتر است تحت هر شرایطی پیش از خرید دربارۀ جنس مدنظر با فروشنده صحبت کنید و در صورت خرید لوستر، کاتالوگ آن را به دقت مطالعه فرمایید.
تفاوتی ندارد، چه لوستر سقفی، چه لوستر برای اتاق آشپزخانه و اتاق خواب، باید از دوام بالایی برخوردار و همزمان سازگاری قابل توجهی با محیط داشته باشد.
اگر خواهان تهیه بهترین لوستر برای پذیرایی، اتاق خواب، آشپزخانه و… هستید، توصیه میکنیم لوستر خود را از یک برند خوب و معتبر خریداری کنید. همچنین، اگر میخواهید یک نور کم برای اتاق مطالعه داشته باشید، میتوانید از چراغ مطالعه استفاده کنید.
بهترین مارک لوستر سقفی
برندهای متعددی لوستر سقفی تولید میکنند که از محبوبترین آنها میتوان به «چشمه نور»، «ایران لوستر»، «هامان»، «دارکار»، «نورسازان» و «لوسترسازان» اشاره نمود.
نکات پایانی برای تهیه بهترین لوستر پذیرایی
در این مقاله تلاش کردیم نکاتی که برای تهیه یک لوستر خوب نیاز است را بررسی کنیم. این موارد عبارتاند از اهمیت لوستر در طراحی داخلی، انواع سبکهای لوستر، تناسب سبک لوستر با فضا و سلیقه، ارزیابی فضا و لوستر، ملاحظات روشنایی، جنس بدنه و رنگ، انتخاب رنگهای سازگار با فضای مورد نظر، ارزیابی دوام محصول و نحوه نگهداری لوستر.
اگر شما هم تجربهای در زمینه خرید «بهترین لوستر سقفی برای پذیرایی، آشپزخانه و اتاق خواب» دارید، در قسمت نظرات برای کاربران بیگ سرچ بنویسید.