منوی دسته بندی

راهنمای خرید تبلت در بازار ایران + [نکات مهم در خرید تبلت]

تبلت‌ها دستگاه‌هایی جمع‌وجور و قابل حمل هستند که در چند سال گذشته به طرز چشمگیری جای لپ‌تاپ را گرفته‌اند و بازار فروش دستگاه‌های هوشمند را از آن خود ساخته‌اند. کار کردن با این دستگاه‌های سبک و قابل حمل، بسیار ساده است؛ به گونه‌ای که انجام امور روزانه از جمله مرور وب‌سایت‌ها، خواندن کتاب‌های الکترونیکی، پخش موسیقی، تماس تصویری و بازی‌های کامپیوتری را برایمان لذت‌بخش کرده‌اند. امروزه طیف وسیعی از این دستگاه‌های هوشمند با برندها و امکانات متعدد در بازار به چشم می‌خورند. اما چگونه می‌توانیم مناسب‌ترین و بهترین تبلت را به تناسب نیازهایمان انتخاب کنیم؟ در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا با راهنمای خرید تبلت و امکانات متنوع آن آشنا شوید.

راهنمای خرید تبلت در بازار ایران

راهنمای خرید تبلت

اندروید، آی او اس یا مایکروسافت ویندوز؟

تبلت‌های متنوع امروزی از سیستم عامل‌های مختلفی برخوردارند. در حقیقت انتخاب سیستم عامل مناسب، نخستین نکته کلیدی برای خرید بهترین تبلت موجود در بازار به شمار می‌رود. بنابراین، در قدم نخست باید سیستم عامل و برند موردنظر خود را انتخاب کنید.

سیستم عامل دستگاه تعیین‌کننده چگونگی در دسترس بودن و نوع محتوای موردنظر شما خواهد بود. اگر از سیستم عامل اندروید استفاده کنید، باید در گوگل پلی به دنبال نرم‌افزارها و برنامه‌های موردنظرتان باشید. همچنین، برای سیستم عامل آی او اس (ios) فروشگاه اپل و آی تونز و برای مایکروسافت، ویندوز را در اختیار خواهید داشت.

همان‌طور که می‌دانید، هر یک از این فروشگاه‌ها برنامه‌های مخصوص خود را دارند. اگرچه این فروشگاه‌ها ممکن است در بسیاری از برنامه‌های مهم و کاربردی با یکدیگر مشابه باشند، اما اغلب قابلیت به اشتراک‌گذاری و مبادله برنامه‌ها با یکدیگر را ندارند. حتی دو برنامه یکسان نیز ممکن است در دو فروشگاه مختلف با قابلیت‌های گوناگونی ارائه شوند.

بنابراین انتخاب سیستم عامل، نقش مهمی در چگونگی و تنوع محتواهای موردنظر شما ایجاد می‌کند. در ادامه این راهنمای خرید تبلت، به بررسی سیستم عامل‌های مختلف موجود در بازار ایران می‌پردازیم.

تبلت اپل (آیپد) با سیستم عامل آی او اس

تبلت اپل (آیپد) با سیستم عامل آی او اس

اگر تا پیش از این از برند اپل استفاده کرده‌اید، احتمالا سیستم عامل آی او اس انتخاب مناسب‌تری برایتان خواهد بود. سیستم عامل آی او اس پیچیدگی زیادی ندارد و درک آن ساده‌تر است. همچنین، تعاملات و منوهای بصری مناسبی را به شما ارائه می‌دهد. برخی مدل‌های منتخب آیپد (iPad) از سیستم دستیار صوتی سیری هم برخوردارند؛ که جستجو در وب‌سایت‌ها و سیستم عامل‌های گوناگون را برایتان ساده‌تر می‌کند.

سیستم عامل آی او اس آیپد با اتصال به فروشگاه اپل، دسترسی به سیل عظیمی از برنامه‌ها، بازی‌ها، کتاب‌ها، فیلم‌ها و همچنین موزیک‌های مختلف برایتان فراهم می‌آورد. اما اگر به دنبال سفارشی‌سازی امکانات دستگاه خود هستید، سیستم عامل آی او اس به نسبت دیگر رقبا گزینه‌های کمتری دارد.

خلاصه ویژگی‌های سیستم عامل آی او اس (ios):

  • ارائه‌شده توسط اپل
  • فقط قابل استفاده در دستگاه‌های برند اپل
  • بیش از 2 میلیون برنامه کاربردی در اپل استور
  • امنیت فوق‌العاده سیستم عامل
  • قیمت نسبتا بالاتر نسبت به سایر سیستم عامل‌ها

پرفروش‌ترین تبلت‌های اپل

 

تبلت سامسونگ با سیستم عامل اندروید

تبلت سامسونگ با سیستم عامل اندروید

تبلت‌های سامسونگ (Samsung Tablet) از سیستم عامل اندروید برخوردارند. این سیستم عامل با ویژگی «Smart Hub» توانسته طرفداران بسیاری را در سراسر جهان از آن خود کند. «اسمارت هاب» امکان تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی را برای کاربران فراهم می‌آورد. به علاوه این ویژگی امکان همگام‌سازی لیست مخاطبین و رسانه‌ها را با تلویزیون‌های هوشمند فراهم می‌آورد و با وجود قابلیت کنترل هوشمند، کاربران می‌توانند کنترل تلویزیون سامسونگ خود را نیز مستقیما بر عهده بگیرند.

سیستم عامل محبوب اندروید گوگل، دارای امکانات متنوعی برای سفارشی‌سازی است. بنابراین، کاربران می‌توانند با استفاده از گزینه‌های سفارشی‌سازی، ظاهر و امکانات دستگاه را مطابق سلیقه خود تنظیم کنند. به علاوه دستگاه‌های سامسونگ به خوبی می‌توانند با سایر سیستم عامل‌های اندرویدی سازگار شوند. مضاف بر اینکه فروشگاه گوگل پلی طیف گسترده‌ای از برنامه‌های کاربردی، موزیک‌های منتخب، کتاب‌ها و فیلم‌ها را در اختیارتان قرار می‌دهد.

سیستم عامل اندروید گوگل

سیستم عامل اندروید فقط مخصوص برند سامسونگ نیست. در واقع امروزه طیف عظیمی از دستگاه‌های هوشمند با برندهای گوناگون از سیستم عامل اندروید گوگل بهره می‌برند. رابط کاربری بهبودیافته و تنوع گزینه‌های سفارشی، از مهم‌ترین دلایل محبوبیت این سیستم عامل در جهان به شمار می‌روند. البته قابلیت همگام‌سازی با دیگر برندها نیز عامل مهمی در انتخاب این سیستم عامل به شمار می‌رود. ذکر این نکته در راهنمای خرید تبلت ضروری است که محبوب‌ترین سیستم عامل تبلت‌های موجود در بازار، اندروید است.

خلاصه ویژگی‌های سیستم عامل اندروید گوگل:

  • ارائه‌شده توسط گوگل
  • محبوب‌ترین سیستم عامل حال حاضر در دنیا
  • دسترسی به بیش از 2.2 میلیون برنامه اندرویدی
  • موجود در قیمت‌های مختلف
  • سازگار با طیف وسیعی از دستگاه‌های هوشمند موجود در جهان
  • قابلیت سفارشی‌سازی، رابط‌های کاربری متنوع، میانبرها، ویجت‌ها و…

پرفروش‌ترین تبلت‌های سامسونگ

 

تبلت مایکروسافت با سیستم عامل ویندوز

تبلت مایکروسافت با سیستم عامل ویندوز

تبلت‌های سرفیس مایکروسافت (Microsoft Surface)، قدرت، امکانات و انعطاف‌پذیری ویندوز 10 را برایتان به ارمغان می‌آورند. با این دستگاه‌های هوشمند دسترسی به برنامه‌های مخصوص دسکتاپ از جمله پاورپوینت، ورد، اکسل و امثال آن به سادگی برایتان میسر است. همچنین، بازیابی فایل‌ها از طریق مایکروسافت آفیس، همگام‌سازی و تبادل لیست مخاطبین و موزیک‌ها و هزاران فایل دیگر میان دستگاه‌های هوشمند هم برایتان مقدر خواهد بود.

متاسفانه تنوع برنامه‌های موجود در فروشگاه این سیستم عامل، به نسبت آی او اس و اندروید بسیار کم‌تر است.

اما به دلیل ویندوزی بودن سیستم عامل، قابلیت جستجوی نرم‌افزار از وب‌سایت‌های مختلف برایتان میسر است. تبلت‌های مایکروسافت توسط خروجی یو اس بی به دستگاه‌های دیگر متصل می‌شوند.

به علاوه، این دستگاه‌ها می‌توانند توسط ایکس باکس به تلویزیون هم اتصال پیدا کنند. البته از تنوع لوازم جانبی موجود در بازار هم نمی‌توان چشم‌پوشی کرد. یکی از مواردی که در این راهنمای خرید تبلت بر آن پافشاری نمی‌کنیم، سیستم عامل تبلت است. زیرا این عامل به نیاز، سلیقه و بودجه شما مرتبط است.

خلاصه ویژگی‌های سیستم عامل ویندوز مایکروسافت:

  • ارائه‌شده توسط مایکروسافت
  • دسترسی به بیش از 300 هزار برنامه و نرم‌افزار کاربردی
  • قابلیت سفارشی‌سازی
  • فقط در تعداد محدودی از دستگاه‌های هوشمند در دسترس است

پرفروش‌ترین مدل‌های مایکروسافت

 

 

نوع کاربرد تبلت برای شما

قدم بعدی ما در این راهنمای خرید تبلت، توجه به نوع کاربری موردنظر شما است. پیش از هر چیز باید بدانید برای چه کاربردی به این دستگاه هوشمند نیاز دارید؟ آیا از آن برای امور روزانه و جستجو در وب‌سایت‌ها بهره می‌برید و یا امور کاری خود را توسط آن حل و فصل می‌کنید؟ شاید هم به دستگاهی هوشمند برای استفاده فرزندتان نیاز دارید. با ما همراه باشید تا چند نمونه از کاربردهای تبلت را برایتان شرح دهیم.

 

1. استفاده از تبلت برای امور روزانه ساده در منزل

تبلت مناسب برای استفاده خانگی

تبلت‌های خانگی عموما مورد مصارف عمومی مانند مرور وب‌سایت‌ها، چک کردن ایمیل‌ها، گوش دادن به موسیقی و مواردی از این دست قرار می‌گیرند. گفتنی است، اغلب دیوایس‌های موجود در بازار با این شرایط سازگارند. در واقع نیازی به انتخاب یک دستگاه خیلی قوی و گران نخواهید داشت، بلکه یک تبلت معمولی هم کار شما را راه می‌اندازد.

 

2. استفاده از تبلت برای انجام امور کاری

تبلت مناسب برای انجام امور کاری و کسب و کار

اگر قصد استفاده از تبلت به عنوان یک وسیله کاری و یا جایگزینی برای لپ تاپ دارید، بهتر است یک دستگاه حداقل 9 اینچی انتخاب کنید. به عنوان مثال، آیپد ایر یا آیپد ایر 2 یا گوگل نکسوس 9 یا حتی مدل‌های بزرگ‌تر سامسونگ گلکسی همه گزینه‌های مناسبی برایتان خواهند بود. اگر هم بودجه بیشتری دارید، آیپد پرو 12.9 اینچی یا مایکروسافت سرفیس پرو 4 و سامسونگ گلکسی نوت پرو 12.2 گزینه‌های بسیار مناسبی هستند.

 

3. استفاده از تبلت برای بازی‌

تبلت مناسب برای بازی‌

اگر می‌خواهید از تبلت خود برای بازی استفاده کنید، بهتر است سراغ گزینه‌هایی با پردازنده‌های قوی و پر سرعت بروید. سیستم عامل آی او اس را قطب بازی‌های تلفن همراه در جهان می‌دانند. بنابراین، انتخاب آیپد می‌تواند گزینه مناسبی برای بازی باشد. به عنوان مثال، آیپد ایر 2 یکی از دستگاه‌های قابل‌حمل و با قدرت پردازندگی بالاست که دنیای بازی را برایتان زیباتر می‌سازد. اما فراموش نکنید که قیمت بالایی هم دارد.

البته گزینه‌های ارزان‌تری نیز وجود دارند. اما در هر صورت سعی کنید به نسبت بودجه خود دستگاهی با قدرت پردازنده بالاتر انتخاب کنید. از سوی دیگر سیستم عامل ویندوز هم می‌تواند انتخاب مناسبی برای بازی‌های رایانه‌ای باشند.

اگرچه این دیوایس‌ها ممکن است در زمینه بازی‌های کامپیوتری قدرت شماره یک جهان نباشند؛ اما از آن‌جا که از سیستم عامل ویندوز بهره می‌برند، می‌توانند دسترسی به بازی‌های مختلفی را برایتان فراهم کنند. اگر هنوز نمی‌دانید کدام تبلت برای بازی بهتر است، به ابتدای همین مطلب که درباره راهنمای خرید تبلت است مراجعه کرده و با انواع تبلت بیشتر آشنا شوید.

 

 

4. تبلت مناسب برای استفاده بچه‌ها

تبلت مناسب برای بچه‌ها و کودکان

تبلت‌های مناسب استفاده بچه‌ها امکانات عجیب و غریبی نیاز ندارند. به احتمال زیاد یک دستگاه 7 اینچی هم برای قرار گرفتن در دستان کوچولوی آن‌ها کافی است. اما برخورداری از ویژگی‌های کنترل والدین یکی از مهم‌ترین نکات در این زمینه است. به علاوه از آنجا که لوازم مورد استفاده کودکان مدام در معرض خطر شکستن یا خراب شدن هستند، بهتر است یک دستگاه ارزان و کم‌هزینه انتخاب کنید. البته داشتن ضمانت‌نامه دو ساله یا بیشتر هم فراموش نکنید.

پرفروش‌ترین تبلت‌های بازار

 

قابلیت‌های کلیدی در تبلت

پس از مشخص کردن نوع کاربری و سیستم عامل، حالا بهتر است به سراغ ویژگی‌های سخت‌افزاری و دیگر امکانات آن بروید. در ادامه مروری بر برخی قابلیت‌های کلیدی تبلت‌ها خواهیم داشت. در ادامه این مطلب از راهنمای خرید تبلت، صفحه نمایش انواع تبلت‌های بازار را بررسی می‌کنیم.

سایز صفحه نمایش

سایز تبلت یکی از مهم‌ترین معیارهای انتخاب این دستگاه به شمار می‌رود. سایز صفحه نمایش به‌صورت مستقیم با نوع کاربرد آن مرتبط است. به این منظور در مرحله نخست باید بدانید که به چه منظور از تبلت استفاده می‌کنید؟ آیا قرار است آن را روزانه با خود حمل کنید و یا فقط برای بازی کردن از آن استفاده می‌کنید. پاسخ این سؤالات می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در انتخاب سایز دستگاه باشد.

تبلت‌های تا سایز 9 اینچ به نسبت دستگاه‌های بزرگ‌تر اغلب ارزان‌تر هستند و از قدرت کمتری برخوردارند. با این وجود به سبب وزن سبک خود، گزینه مناسب‌تری برای جابه‌جایی و حمل روزانه به شمار می‌روند. آن‌ها به راحتی در کیف جا می‌شوند و برای خواندن کتاب‌های الکترونیکی گزینه مناسبی به شمار می‌روند. البته امروزه به لطف ورود «فبلت‌ها» به بازار دستگاه‌های هوشمند، تا حد زیادی محبوبیت خود را از دست داده‌اند.

گفتنی است، تبلت‌های بزرگ‌تر از 9 اینچ طیف عمده دستگاه‌های موجود در بازار را در بر می‌گیرند. این دیوایس‌ها اغلب از پردازنده‌های قوی‌تر و سریع‌تری برخوردارند. به علاوه با وجود صفحه نمایش بزرگ‌تر، تجربه زیباتری برای بازی و تماشای فیلم‌ها و تصاویر برایتان به ارمغان می‌آورند. اگرچه خواندن کتاب‌های الکترونیکی در دستگاه‌های 7 اینچی ساده‌تر است، اما بازی‌ها و فیلم‌ها در صفحه نمایش بزرگ‌تر لطف دیگری دارند.

تبلت‌های 7 اینچ:

  • مناسب حمل‌ونقل
  • مناسب تماس صوتی
  • مناسب استفاده از شبکه‌های اجتماعی

تبلت‌های کوچک‌تر از 8 اینچ

 

تبلت‌های 8 اینچ:

  • 30 درصد فضای نمایش بیشتر نسبت به دستگاه‌های 7 اینچ
  • قابل‌حمل و کاربردی
  • سهولت استفاده از کتاب‌های الکترونیکی
  • مناسب برای استفاده از برنامه‌های تجاری
  • مناسب مدیریت اسناد

تبلت‌های 8 تا 10 اینچ

 

تبلت‌های 10 اینچ:

  • مناسب برای بازی و سرگرمی
  • مناسب برای تهیه و ویرایش اسناد
  • مناسب برای کنفرانس‌های ویدئویی

تبلت‌های بزرگ‌تر از ۱۰ اینچ

 

 

کیفیت صفحه نمایش

در این بخش از راهنمای خرید تبلت، می‌خواهیم کیفیت نمایشگر تبلت را زیر ذره‌بین ببریم. پس از انتخاب سایز صفحه، باید به کیفیت صفحه نمایش دقت ویژه‌ای کنید. بدون شک کیفیت صفحه نمایش، یکی از مهم‌ترین معیارهای انتخاب بهترین تبلت به شمار می‌رود. کیفیت صفحه نمایش به تعداد پیکسل‌های آن اشاره دارد. تعداد 2560*1600 پیکسل، می‌تواند یک کیفیت عالی برای صفحه نمایش به شمار رود.

از لحاظ فنی، تعداد پیکسل‌های طولی ضرب در تعداد پیکسل‌های عرضی، کیفیت صفحه نمایش را نشان می‌دهد. هر چه تعداد پیکسل‌ها بیشتر شود، وضوح صفحه نمایش نیز بالاتر می‌رود.

کیفیت صفحه نمایش و رزولوشن تبلت

بهتر است بدانید، میزان تراکم پیکسلی را با واحد پیکسل در اینچ (PPI) نشان می‌دهند. بر این اساس، کیفیت صفحه نمایش دستگاه‌های هوشمند را با رتبه‌هایی بین 160 تا 360 PPI طبقه بندی می‌کنند. در مجموع می‌توان گفت وضوح و تراکم پیکسلی صفحه نمایش، نوع مانیتور، زاویه دید، دقت، روشنایی و شفافیت رنگ‌ها عوامل تعیین‌کننده کیفیت و وضوح صفحه نمایش هستند.

 

فضای ذخیره‌سازی

در این قسمت از راهنمای خرید تبلت، یکی از موارد مهم خرید تبلت را مورد بررسی قرار می‌دهیم. امروزه روش‌های متعددی برای ذخیره‌سازی داده‌های موجود در دستگاه‌های هوشمند وجود دارد که از بهترین روش‌های آنلاین آن می‌توان به «گوگل درایو» (Google Drive)، «آی کلاود» (iCloud)، «دراپ باکس» (Drop Box) و همچنین «وان درایو» (OneDrive) اشاره کرد. اما علاوه بر روش‌های مجازی، فضای ذخیره‌سازی داخلی دستگاه یا همان هارد و همچنین قابلیت افزودن کارت حافظه یا امثال آن می‌تواند در ذخیره سازی داده‌ها موثر باشد.

به‌عنوان مثال، اغلب دستگاه‌های هوشمند اپل قابلیت اضافه کردن کارت حافظه یا ارتقای هارد ندارند. بنابراین در هنگام انتخاب تبلت، به حجم و نوع فضای ذخیره موردنیاز خود هم دقت کنید.

پردازنده‌های تبلت

بررسی پردازنده‌های تبلت

یکی از بخش‌های مهم این راهنمای خرید تبلت، بررسی پردازنده (CPU) دستگاه است. پردازنده را می‌توان به عبارتی مغز دستگاه هوشمند دانست. قدرت پردازنده در ترکیب با حافظه سیستم عامل، تعیین‌کننده روان بودن برنامه‌ها، قابلیت اجرای همزمان برنامه‌ها و نحوه اجرای برنامه‌های گرافیکی خواهد بود. پردازنده‌های دستگاه‌های هوشمند اغلب بین دو تا هشت هسته دارند. هر چه تعداد هسته‌های پردازنده بیشتر باشد، قدرت و توان آن هم بیشتر خواهد بود.

رم یا حافظه تبلت

رم یا حافظه سیستم، از دیگر اجزای مهم سخت‌افزاری در دستگاه‌های هوشمند به شمار می‌رود. در واقع این سخت‌افزار به پردازنده در اجرای همزمان برنامه‌ها کمک می‌کند. حداقل گنجایش رم باید 2 گیگابایت باشد تا بتواند به پردازش برنامه‌های ابتدایی بپردازد. اما برای بازی، ویرایش تصاویر یا فیلم‌ها توصیه می‌شود از دستگاهی با رم بیش از 8 گیگ استفاده کنید.

جدیدترین تبلت‌های بازار

 

دسترسی به اینترنت

تبلت‌های امروزی اغلب برای دسترسی به اینترنت، مجهز به سیستم وای‌فای هستند. بسیاری از این دستگاه‌ها علاوه بر وای‌فای، قابلیت اتصال به اینترنت‌های 3G و 4G و 5G تلفن همراه را نیز دارند. اما در برخی مدل‌ها، قابلیت اتصال به اینترنت تلفن همراه وجود ندارد و فقط می‌توان به اتصالات وای‌فای (Wifi) اتکا کرد. البته در این موارد هم می‌توان از گزینه هات اسپات (Hotspot) استفاده کرده و اینترنت تلفن همراه را به وای‌فای انتقال داد.

تکنولوژی دسترسی به اینترنت در تبلت

اما در مجموع بهتر است دستگاهی را انتخاب کنید که از تمامی اتصالات اینترنتی پشتیبانی کند. به علاوه با وجود گسترش ناگهانی شبکه 5 جی در جهان، شاید بهتر باشد به این موضوع هم توجه نشان دهید. به خصوص اگر از آن دسته افرادی هستید که از دستگاه‌های الکترونیکی خود سال‌های زیادی استفاده می‌کنید. اگر تا به اینجای راهنمای خرید تبلت را به خوبی مطالعه کرده‌اید، نوبت به اتصالات موردنیاز شما در تبلت رسیده است.

اتصالات سخت‌افزاری

اتصالات سخت‌افزاری یکی از مهم‌ترین نکات در انتخاب لپ‌تاپ و رایانه‌های رومیزی به شمار می‌روند. اما این اتصالات در خصوص تبلت‌ها کمتر مورد توجه قرار می‌گیرند. اغلب این دستگاه‌ها دارای اتصالاتی مرکب از وای‌فای، بلوتوث و نرم‌افزارهایی برای ذخیره‌سازی و انتقال داده‌ها هستند. البته در این میان آیپدها نسبت به سایرین از اتصالات سخت‌افزاری کمتری برخوردارند.

با این وجود برخی از دستگاه‌های آی او اس را هم می‌توان از طریق آداپتور به درگاه تبلت متصل کرد. برخی از آن‌ها نیز توسط اتصالات بی‌سیم به دستگاه‌های الکترونیکی دیگر متصل می‌شوند. اما در مجموع سیستم عامل اندروید در زمینه اتصالات به دستگاه‌های دیگر تنوع بیشتری دارد. درگاه‌های «یو اس بی» (USB)، خروجی‌ «اچ دی ام آی» (HDMI) یا کارت حافظه، نمونه‌ای از اتصالات رایج برای دستگاه‌های اندرویدی به شمار می‌روند.

محبوب‌ترین تبلت‌های بازار

 

عمر باتری در تبلت‌های موجود بازار

باتری یکی دیگر از موارد مهم در زمینه انتخاب تبلت است. از آن‌جا که مهم‌ترین کاربرد این دستگاه‌های هوشمند قابلیت حمل‌ونقل آن‌هاست، طول عمر و دوام باتری یکی از نقاط قوت آن‌ها به شمار می‌رود. تبلت موردنظر شما با شارژ کامل باید بتواند حداقل یک روز مورد استفاده قرار بگیرد.

لوازم جانبی تبلت

لوازم جانبی تبلت از جمله قلم، صفحه کلید یا ماوس می‌توانند تبلت شما را به یک رایانه کامل تبدیل کنند. استفاده از کاور نه تنها به محافظت از دستگاه کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به‌عنوان پایه‌ای برای آن مورد استفاده قرار گیرد.

حتی با افزودن برخی لوازم جانبی می‌توانید از وضعیت سلامتی جسمانی خود مطلع شوید و یا دمای خانه را چک کنید. بازی‌های تعاملی و برنامه‌های تناسب اندام هم از دیگر فواید لوازم جانبی به شمار می‌روند. بنابراین با استفاده از لوازم جانبی از دستگاه هوشمند خود نهایت لذت را ببرید. تا این بخش از راهنمای خرید تبلت، تلاش کردیم نکات فنی لازم را برایتان توضیح دهیم. در ادامه همراه ما باشید تا قیمت و برندهای معتبر تبلت را بررسی کنیم.

قیمت تبلت

در نهایت مهم‌ترین عامل برای انتخاب تبلت، میزان بودجه شماست. بدون شک شما هم برای خرید لوازم موردنیاز خود بودجه مشخصی تعیین کرده‌اید. بنابراین، بهتر است ابتدا بر حسب بودجه موردنظر خود از تعداد انتخاب‌هایتان بکاهید. سپس از میان موارد انتخاب‌شده بیشترین امکانات را انتخاب کنید.

تبلت‌های کمتر از 5 میلیون تومان

تبلت‌های 5 تا 10 میلیون تومان

تبلت‌های بیشتر از 10 میلیون تومان

 

بهترین مارک تبلت

به آخرین بخش از راهنمای خرید تبلت که بسیار نیز مهم است، رسیدیم. همان‌طور که می‌دانید، برندهای محدودی در زمینه ساخت و عرضه تبلت باکیفیت فعالیت می‌کنند؛ که از میان این برندها می‌توان به «اپل» (Apple)، «سامسونگ» (Samsung)، «مایکروسافت» (Microsoft)، «لنوو» (Lenovo) و «هوآوی» (Huawei) اشاره کرد. توجه داشته باشید که برند «هوآوی» از سوی کشور آمریکا تحریم شده و برخی از سرویس‌های آن غیرفعال شده است.

گفتنی است، در چند سال اخیر برندهای ایرانی «جی ال ایکس» (GLX) و «ایکس ویژن» (X-Vision) اقدام به ساخت تبلت کرده‌اند و همان‌طور که احتمال می‌رود، قطعات آن چینی است و کیفیت خوبی ندارند. ازاین‌رو، پیشنهاد می‌شود تبلت‌های میان‌رده‌ی برندهای خارجی را خریداری نمایید.

در این راهنمای خرید تبلت، سعی کردیم تمام نکات مهم در خرید تبلت را با شما در میان بگذاریم. امیدواریم توانسته باشیم ابهامات شما را رفع کرده باشیم. نظر شما برای خرید یک تبلت خوب چیست؟ آیا سوالی دارید؟ در بخش نظرات با دیگران به اشتراک بگذارید.

 

Promotion
پرفروش‌ترین تبلت‌های بازارمشاهده محصولات

 

[تعداد آرا: 32 میانگین امتیاز: 4.9]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *