منوی دسته بندی

بهترین هاست وردپرسی کدام است؟ [7 هاستینگ برتر 2023]

بسیاری از افرادی که می‌خواهند یک وب‌سایت راه‌اندازی کنند، به دنبال پاسخِ این سوال هستند که بهترین هاست کدام است؟ چه هاستی بخریم بهتر است؟ پارامترهای بسیار متعددی در انتخاب یک هاست برای میزبانی از یک وب‌سایت نقش دارند. قیمت، ویژگی‌ها و محدودیت‌ها، پشتیبانی فنی، ویژگی‌های سخت‌افزاری و موضوع وب‌سایتی که می‌خواهید راه ‌بیاندازید از جمله مهم‌ترین پارامترهایی هستند که در پاسخ این سوال تاثیرگذارند. ما در این بخش علاوه بر راهنمای خرید هاست، فهرستی از بهترین هاست وردپرسی و معمولی را برایتان آماده کرده‌ایم که می‌تواند به شما کمک کند.

بهترین هاست وردپرسی

 

راهنمای خرید هاست

پیش از اینکه صحبت در رابطه با این موضوع را شروع کنیم، بد نیست کمی در رابطه با مفهوم هاست و اهمیت انتخاب صحیح آن بیشتر توضیح دهیم تا بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید.

هاست چیست و چرا انتخاب مناسب آن اهمیت دارد؟

همان‌طور که می‌دانید، وب‌سایت شما باید روی یک فضای فیزیکی در بستر اینترنت قرار گیرد. منظور از هاست (Host)، بخشی از حافظه‌ی یک کامپیوتر سرور (Server) است که به صورت مجازی از دیگر بخش‌های حافظه‌ی سرور جدا شده و به سایت شما اختصاص داده شده است. زمانی که اطلاعات سایت خود را روی هاست آپلود می‌کنید، هر فردی که آدرس وب‌سایت شما را در مرورگرش وارد کند، می‌تواند محتویات سایت شما را که روی هاست قرار دارد را مشاهده کند.

یکی از مهم‌ترین دلایلی که موجب اهمیت پرسش «چه هاستی بخریم» می‌شود، زمان‌بارگذاری وب‌سایت است. هرچه وب‌سایت سریع‌تر بارگذاری شود، از نظر سئو (SEO) به نفع وب‌سایت شما است. انتخاب صحیح بهترین سرویس هاستینگ (Hosting) در سرعت بالای بارگذاری وب‌سایت شما روی مرورگر مخاطبان، تأثیر مهمی دارد. در ادامه، درباره مهم‌ترین پارامترهایی که باید در هنگام خرید بهترین هاست وردپرسی به آن‌ها توجه داشته باشید، صحبت خواهیم کرد.

 

هاست لینوکس یا هاست ویندوز؟

سیستم‌عامل سرویس هاستینگ یکی از مهم‌ترین پارامترهایی است که باید در هنگام خرید بهترین هاست وردپرسی به آن توجه داشته باشید. سرویس‌های هاستینگ لینوکس در مقایسه با سرویس‌های هاستینگ ویندوز بهتر هستند. همچنین برای استفاده از سرویس هاستینگ لینوکس، نیازی به دانستن زبان لینوکس ندارید.

هاست لینوکس بهتر است یا هاست ویندوز

اگر می‌خواهید از هر یک از زبان‌های PHP ،Perl، پایتون، رابی یا MySQL برای سایت خود استفاده کنید، هاست لینوکس را به شما پیشنهاد می‌کنیم. دقت داشته باشید که لینوکس، گزینه‌های شخصی‌سازی متعددی نظیر ابزارهای آماده برای استفاده در صفحه اصلی وب‌سایت، سیستم‌های مدیریت محتوا، انجمن‌های گفتگو، تبادل نظر و… پیش روی شما قرار می‌دهد.

تنها زمانی باید هاست ویندوز بخرید که نیاز به استفاده از پایگاه‌های داده‌ی MS-SQL ،ASP.NET یا Net Core دارید. به‌علاوه، اپلیکیشن‌های SharePoint و Exchange منحصر به ویندوز هستند. دقت داشته باشید که برای مدیریت وب‌سایت خود در ویندوز صرفا می‌توانید از نرم‌افزار ادمین Plesk استفاده کنید. به‌طورکلی، برای انتخاب بهترین هاست وردپرسی، باید به سیستم عامل آن توجه ویژه‌ای کرد.

نتیجه‌گیری: برای سایت‌های وردپرسی، هاست لینوکس مناسب‌تر است.

 

هاست ایرانی یا هاست خارجی؟

خرید سرویس‌های هاستینگ ایرانی در مقایسه با سرویس‌های هاستینگ خارجی مزیت‌های زیادی دارند. با این حال تصورات غلطی مثل عدم دسترسی جهانی به وب‌سایت در صورت قرار داشتن سرویس هاستینگ در ایران یا ضرورت استفاده از دامنه‌ی ملی ir. در صورت خرید یک هاست داخلی، سبب می‌شود خیلی از تازه‌کارها، هاست خارجی را به ایرانی ترجیح دهند.

اگر مخاطب شما ایرانی باشد، بهتر است که وب‌سایت شما داخل کشور باشد زیرا سرعت بارگذاری سایت در مرورگر مخاطب داخلی در صورت استفاده از یک سرویس هاستینگ داخلی بیشتر است که اهمیت زیادی در رتبه‌بندی سایت شما در گوگل و محبوبیت آن در نزد مخاطبین دارد.

با خرید هاست ایرانی، خیال شما از بابت مشکلاتی مانند تحریم‌ها و عدم دسترسی به سایت و اطلاعات آن، راحت‌تر خواهد بود. همچنین پیشنهاد می‌کنیم اگر سایت شما دارای اطلاعات حساس و مهمی است، بهتر است آن را در اختیار سرویس‌های خارج از کشور قرار ندهید و حتی در انتخاب هاست ایرانی نیز دقت نمایید. بنابراین، یکی دیگر از ویژگی‌های بهترین هاست وردپرسی را می‌توان داخلی یا خارجی بودن آن دانست.

 

نتیجه‌گیری: اگر تازه‌کار هستید و قصد راه‌اندازی وب‌سایت با اطلاعات معمولی دارید، هاست ایران می‌تواند برایتان مناسب باشد.

 

هاست اشتراکی یا هاست اختصاصی؟

پارامتر دیگری که باید در خرید بهترین هاست وردپرسی در نظر داشته باشید، اشتراکی یا اختصاصی بودن هاست سایت است. تفاوت هاست اشتراکی با هاست اختصاصی در این است که در هاست اختصاصی، یک سرور به طور کامل در اختیار سایت شما قرار می‌گیرد؛ ولی در هاست اختصاصی، یک سرور میزبان تعداد زیادی سایت است.

در هاست اختصاصی، سایت شما روی یک کامپیوتر مجزا قرار دارد ولی در هاست اشتراکی، یک کامپیوتر سرور میزبان چندین سایت است.

 

مزایای هاست اشتراکی:

  • قیمت پایین
  • عدم نیاز به مهارت‌های فنی بالا برای مدیریت سایت

مشکل هاست‌های اشتراکی این است که از نظر امنیتی ضعیف بوده و امکان هک شدن وب‌سایت شما را بالا می‌برند.

 

مزایای هاست اختصاصی:

  • استفاده از تمامی امکانات و ظرفیت‌های سرور مثل قدرت پردازنده، ظرفیت رم و…
  • امکان سفارشی‌سازی گسترده

هاست اشتراکی بهتر است یا هاست اختصاصی

با وجود مزایایی که هاست اختصاصی دارد، باید در نظر داشته باشید که قیمت هاست‌های اختصاصی بسیار بالا بوده و مدیریت وب‌سایت روی آن‌ها نیازمند توانایی‌های فنی بسیار بالایی است. بنابراین، درصورتی‌که وب‌سایت شما متعلق به یک سازمان بزرگ، مهم و حاوی اطلاعات بسیار ارزشمند نیست، توصیه می‌کنیم از هاست‌های اشتراکی استفاده کنید.

نتیجه‌گیری: برای سایت‌های تازه تاسیس که بازدید کمی دارند، هاست اشتراکی مناسب‌تر است.

 

ویژگی‌های سخت‌افزاری هاست؛ هارد، رم و پردازشگر

هر سایتی نیازمند حداقل مشخصی حافظه‌ی هارد، رم، حداقل قدرت پردازنده و…‌ است. در کل هر چه این ظرفیت‌ها بالاتر باشند، برای وب‌سایت شما بهتر است اما قیمت سرویس هاستینگ نیز بالا می‌رود. بنابراین شما باید بهینه‌ترین قدرت پردازنده، حافظه‌ی رم و هارد دیسک را مطابق با نیازهای وب‌سایت خود تعیین کنید.

 

فضای رم (RAM)

اگر سایت شما یک سایت کوچک است، اکثر حافظه‌های موجود در پلن‌های هاست برای شما مناسب است و کارتان را راه می‌اندازد. اگر سایت شما متوسط، بزرگ و پربازدید است، بهتر است فضای رم را بیشتر در نظر بگیرید تا سایت شما با کمبود رم مواجه نگردد. همچنین موارد زیر را جهت خرید بهترین هاست وردپرسی در نظر داشته باشید.

1. سایت‌های داینامیک در مقایسه با سایت‌های استاتیک رم بیشتری نیاز دارند. به عبارتی اگر از یک سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا و دروپال استفاده می‌کنید، به مقدار رم بیشتری نیاز دارید.

2. درصورتی‌که سایت شما روی دستگاه کاربر حافظه‌ی نهان یا «Cache» ایجاد می‌کند، رم کمتری نیاز دارید.

 

فضای سرویس هاست

حجم سیستم مدیریت محتوای وب‌سایت شما و میزان محتوایی که روی وب‌سایت خود آپلود می‌کنید، تعیین‌کننده‌ی حافظه‌ی هارد دیسک یا همان فضای سرویس هاست موردنیاز شما است. برای مثال اگر وب‌سایت شما دارای سیستم مدیریت محتوای وردپرس با تعداد زیادی افزونه است و محتواهای ویدئویی زیادی روی وب‌سایت خود آپلود می‌کنید، حافظه‌ی هارددیسک بالایی نیاز دارید.

درصورتی‌که برای فضای سرویس بر سر دوراهی هستید و نمی‌دانید چه میزان فضای ذخیره‌سازی برای شما مناسب است، بهتر است نگاهی موضوع سایت خود بیندازید. چنانچه قصد راه‌اندازی یک بلاگ دارید که صرفا در آن محتوای متنی منتشر می‌شود، به فضای کمی احتیاج دارید. اگر سایت شما عکس و ویدیو محور است، به فضای بیشتری نیاز دارید. از‌این‌رو، جهت خرید بهترین هاست وردپرسی، به فضای سرویس هاست توجه نمایید.

نتیجه‌گیری: پیشنهاد می‌شود در ابتدای کار، حداقل فضای هاست را 2 الی 5 گیگابایت انتخاب کنید.

 

قدرت پردازنده

یکی از مهم‌ترین پارامترهای خرید بهترین هاست وردپرسی، قدرت پردازنده است. همیشه سعی کنید در حدی که بودجه‌ی شما اجازه می‌دهد، هاستی بخرید که قدرت پردازنده‌ی بالاتری داشته باشد. سروری که میزبان سایت شما است، یک یا چند پردازنده دارد. این پردازنده‌ها، درخواست‌های اطلاعات و برنامه‌های مختلفی را اجرا می‌کنند. هرچه پردازنده قوی‌تر باشد، سایت شما واکنش‌های سریع‌تری به اقدامات کاربران نشان می‌دهد.

برای مثال وقتی کاربری روی یک بخش خاص از وب‌سایت شما کلیک می‌کند، در صورت قوی‌تر بودن پردازنده‌ی سرویس هاستینگ شما، سایت سریع‌تر به کلیک کاربر واکنش نشان می‌دهد. البته این موضوع به سرعت بارگذاری سایت نیز بستگی دارد. همچنین برنامه و پلاگین‌هایی که بر روی وب‌سایت اجرا می‌شوند، تاثیر مستقیمی بر روی پردازنده دارند.

 

پهنای باند ماهیانه

این عامل به بازدید ماهیانه و اطلاعات موجود در وب‌سایت شما ارتباط مستقیمی دارد. برای مثال اگر در یک صفحه از وب‌سایت یک عکس با حجم 1 مگابایت داشته باشید و یک کاربر از آن صفحه بازدید کند، 1 مگابایت از پهنای باند ماهیانه شما کسر می‌شود. بهتر است پهنای باند ماهیانه شما بیش از 200 الی 250 گیگ در ماه باشد. گفتنی است، پس از خرید بهترین هاست وردپرسی نیز می‌توانید این مقادیر را ارتقا دهید.

 

تعداد ساب دامنه

این امکان به شما اجازه می‌دهد تا برای وب‌سایت خود ساب دامین (Sub Domain) یا ساب دامنه ایجاد کنید. برای مثال اگر دامنه اصلی وب‌سایت ما «bigsearch.ir» است، می‌توانیم برای آن ساب دامنه «shop» را نیز ثبت کنیم که آدرس آن به «shop.bigsearch.ir» تبدیل خواهد شد.

 

تعداد دامنه اصلی یا اَد آن دامین

شما می‌توانید بر روی هاست خود چندین وب‌سایت با دامنه‌های متفاوت راه‌اندازی کنید. با توجه به اینکه هاست‌های اشتراکی با محدودیت‌هایی از سمت سرویس‌های هاستینگ مواجه هستند، به شما اجازه نمی‌دهند به تعداد نامحدود این کار را انجام دهید. زیرا انجام این کار، هاست شما را با کندی و کمبود منابع مواجه می‌کند. بنابراین اگر قصد راه‌اندازی چندین وب‌سایت مختلف بر روی یک هاست دارید، پیشنهاد می‌کنیم در هنگام خرید بهترین هاست وردپرسی، به مشخصات سرویس توجه نمایید.

 

آپتایم سرویس (در دسترس بودن سرویس)

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های بهترین هاست وردپرسی، آپتایم (Uptime) و یا میزان پایداری سرویس شما است. چنانچه سایت با قطعی‌های زیاد مواجه شود، از لحاظ سئو دچار مشکلات زیادی خواهید شد. همچنین سایت شما باید به‌صورت 24 ساعته در دسترس کاربران باشد تا رضایت آن‌ها جلب گردد.

 

پشتیبانی فنی

از دیگر نکات مهم در هنگام خرید بهترین هاست وردپرسی، پشتیبانی فنی شرکت هاستینگ است. سرعت، کیفیت، پاسخگویی مسئولانه و پیگیری تا زمان حل مشکل، از مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که باید از واحد پشتیبانی انتظار داشته باشید. این موضوع آن‌قدر مهم است که بسیاری از مدیران سایت را ناگزیر به انتقال سایت به شرکت دیگری می‌کند. بنابراین شرکتی را انتخاب کنید که معتبر بوده و امتحان خود را پس داده باشد.

 

بهترین هاست وردپرسی

1. ایران سرور (Iran Server)

ایران سرور یکی از بهترین هاستینگ‌های کشور ایران است

شرکت ایران سرور یکی از قدیمی‌ترین شرکت‌های هاستینگ در کشور است که 18 سال قدمت دارد. این شرکت، میزبان بسیاری از سایت‌های قدرتمند بوده و مشتریان زیادی را در چند سال اخیر به خود جذب کرده است. کیفیت سرویس مطلوب و پشتیبانی خوب از مهم‌ترین ویژگی‌های این شرکت هاستینگ می‌باشد.

از دیگر مزایای این شرکت می‌توان به سرعت و کیفیت پاسخگویی بالا اشاره کرد. البته این شرکت برای افرادی که قصد راه‌اندازی وب‌سایت جدید و بدون بازدید دارند، مناسب نمی‌باشد. به این علت که قیمت سرویس‌های «ایران سرور» کمی گران‌تر از شرکت‌های هاستینگ دیگر است. اگر شما هم به دنبال بهترین هاست وردپرسی هستید، ایران سرور می‌تواند انتخاب خوبی برای شما باشد.

مزایا:

  • خدمات متنوع
  • امنیت بالا
  • سرعت و کیفیت پاسخگویی عالی

معایب:

  • قیمت بالا

مشاهده قیمت و اطلاعات بیشتر

 

 

2. نت افراز (Netafraz)

نت افراز ارائه کننده بهترین هاست وردپرس و معمولی است.

با توجه به کیفیت مطلوب، پشتیبانی خوب، قیمت مناسب و پایداری بالا، نت افراز را می‌توان ارائه‌کننده بهترین هاست وردپرسی، لینوکس، ویندوز و… به شمار آورد.

مزایا:

  • ارائه سرویس‌های متنوع
  • قیمت مناسب

معایب:

  • نداشتن کنترل پنل سی پنل (Cpanel) و استفاده از دایرکت ادمین (Direct Admin)

البته با توجه به اینکه سی پنل یک سرویس خارجی است و شرکت‌هایی که از آن استفاده می‌کنند، به‌نوعی تحریم‌ها را دور زده‌اند می‌توان این مورد را جزو مزایا نیز به شمار آورد. همان‌طور که می‌دانید، هرلحظه امکان بروز مشکل در این سرویس‌ها وجود دارد.

مشاهده قیمت و اطلاعات بیشتر

 

 

3. گنجه هاست (Ganje Host)

بهترین هاست وب سایت با قیمت مناسب را می‌توان از گنجه هاست خریداری نمود.

گنجه هاست یکی از بهترین شرکت‌های هاستینگ در ایران است که ازنظر سرعت و سخت‌افزار در جایگاه بسیار خوبی قرار دارد. از مزایای این شرکت می‌توان به پشتیبانی و سرعت خوب اشاره نمود. گفتنی است گنجه هاست بهترین هاست وردپرسی و لینوکسی را در کنار رقیبان ارائه می‌کند.

مزایا:

  • پشتیبانی خوب
  • کیفیت بالای سرویس‌ها

معایب:

  • عدم ارائه هاست ماهانه در برخی پلن‌ها
  • قیمت بالا در برخی از سرویس‌ها

مشاهده قیمت و اطلاعات بیشتر

 

 

4. پارس پک (Pars Pack)

پارس پک؛ ارائه کننده بهترین هاست سایت های وردپرسی و معمولی

پارس پک یکی دیگر از بهترین هاستینگ‌های برتر در ایران بوده و تنوع سرویس‌های آن بالا نیز بالا است. هاست ابری، هاست دانلود، سرور مجازی، سرور ابری و سرور اختصاصی از مهم‌ترین خدمات این شرکت محبوب به شمار می‌رود. یکی از مزایای پارس پک که احتمالا در شبکه‌های اجتماعی نیز با آن مواجه شده‌اید، پشتیبانی فوق‌العده خوب آن است. طبق تجربه و بررسی ما طی 3 سال همکاری، همه تیکت‌ها را با سرعت عالی و پاسخگویی مسئولانه رسیدگی کرده‌اند.

این شرکت هاستینگ سابقه زیادی در ارائه خدمات میزبانی وب داشته و یکی از قدیمی‌ترین فعالان این حوزه به حساب می‌آید. چنانچه قصد خرید بهترین هاست وردپرسی و هاست دانلود دارید، این شرکت را مدنظر داشته باشید. گفتنی است، شما می‌توانید قبل از خرید هاست برای سایت، منابع موردنیاز خودتان را مشخص نمایید و دقیقا به همان میزان، مبلغ را پرداخت کنید. به این معنی که «پارس پک»، هم پلن‌های آماده و هم پلن‌های سفارشی برای ارائه هاست سایت به کاربرانش ارائه می‌کند.

مزایا:

  • پشتیبانی فوق‌العاده
  • تنوع بالای خدمات
  • امکان سفارشی‌سازی منابع هاست
  • کیفیت مناسب

معایب:

  • در صورت گزارش، این قسمت بروز می‌شود.

۱۵ درصد تخفیف با کد: RCHS-426481

 

 

معرفی هاست‌های معمولی

در این بخش به معرفی برخی از هاست‌های نسبتا خوب و معمولی می‌پردازیم. در نظر داشته باشید که احتمال دارد این شرکت‌های هاستینگ، در ارائه برخی از سرویس‌ها خوب عمل کنند. اما با توجه به بررسی و تجربه ما، در لیست بهترین شرکت‌های هاستینگ نمی‌باشند.

4. میزبان فا (Mizbanfa)

میزبان فا را می‌توان یکی از بهترین ارائه کنندگان خدمات هاست و دامنه در ایران دانست که قیمت مناسبی نیز دارد.

هاستینگ میزبان فا جزو جدیدترین‌های این لیست است که در چند سال اخیر مشتریان زیادی را به خود جذب کرده است. طبق بررسی و تجربه شخصی، میزبان فا در ابتدای فعالیت خود بسیار بهتر عمل می‌کرد و پشتیبانی فوق‌العاده‌ای داشت. در ماه‌های اخیر با توجه به انتقال سرورها به دیتاسنترهای مختلف، پایداری در سایت‌های میزبانی‌شده کاهش یافته است. همچنین سرعت پاسخگویی پشتیبانی فنی میزبان فا نسبت به گذشته، افت زیادی داشته است.

گفتنی است، در چند سال اخیر سرویس «SMTP» یا همان پروتکل ارسال ایمیل در میزبان فا، دچار مشکل بود که در یکی از وب‌سایت‌های فروشگاهی ما، فاکتور و لینک دانلود محصولات برای مشتریان ارسال نمی‌شد! این شرکت در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرده که وضعیت سرویس‌ها بهبود پیدا کرده و مشکل ارسال ایمیل نیز برطرف شده است. به‌طورکلی، این شرکت را نمی‌توان جزو ارائه‌کنندگان بهترین هاست وردپرسی، لینوکسی و… به شمار آورد.

مزایا:

  • سخت‌افزارهای اختصاصی

معایب:

  • پشتیبانی ضعیف
  • قیمت بالا نسبت به کیفیت ارائه شده
  • قوانین یک‌طرفه (به نفع شرکت)
  • عدم ارسال ایمیل به کاربران سایت شما

به‌روزرسانی (1400/02/02): مشکل ارسال ایمیل در میزبان‌فا کماکان پابرجاست. به‌عبارت‌دیگر، از سایت شما به کاربرانتان هیچ‌گونه ایمیلی ارسال نمی‌شود.

به‌روزرسانی (1400/02/07): طبق بررسی‌های انجام شده، متاسفانه پشتیبانی میزبان‌‎فا بسیار ضعیف شده است.

 

2. سون هاست (7Host)

بهترین هاست وردپرسی ارزان با کیفیت مطلوب

سون هاست یکی دیگر از شرکت‌های ارائه کننده هاست وردپرس، لینوکس و سایر خدمات مبتنی بر میزبانی وب در ایران است. با توجه به میزبانی 2 سایت ما، متاسفانه نتیجه خوبی از این شرکت نگرفتیم. عمده مشکلات سون هاست را می‌توان اختصاص منابع کم به سرویس و قیمت بالا نسبت به سرویس ارائه شده بیان کرد. گفتنی است، پس از انتقال سایت‌های مذکور به یک شرکت دیگر، مشکلات برطرف گردید.

علت اینکه این شرکت را در این لیست «بهترین هاست وردپرسی» قرار داده‌ایم، این است که کاربران زیادی در شبکه‌های اجتماعی از سرویس‌های سون هاست راضی هستند و احتمال دارد شما نیز سرویس خوبی دریافت کنید. پیشنهاد ما این است که اگر قصد خرید هاست از سون هاست را دارید، سایت خود را در 7 روز ابتدایی به خوبی بررسی کرده و پس از بروز هرگونه مشکل، نسبت به برگشت سرویس اقدام نمایید. از نظر ما، سون هاست بیشتر بر روی کمپین‌های فروش و ارائه تخفیف از طریق شبکه‌های اجتماعی تمرکز کرده است. به‌طورکلی این هاست توصیه نمی‌شود.

معایب:

  • پشتیبانی ضعیف
  • قیمت بالا نسبت به کیفیت ارائه شده
  • اختصاص منابع کم به سرویس‌ها
[تعداد آرا: 92 میانگین امتیاز: 4.9]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *