منوی دسته بندی

بهترین شوفاژ برقی کم مصرف و کوچک [معرفی 4 مارک خوب بازار]

بهترین شوفاژ برقی کدام است؟ بهترین مارک شوفاژ برقی چیست؟ در این مطلب قصد داریم به این سوالات پاسخ دهیم. همچنین، یک راهنمای خرید جامع درباره این محصول گرمایشی نوشته‌ایم که قبل از خرید، به این موارد مهم توجه کنید. از شما می‌خواهیم این مقاله را تا انتها بخوانید.

شوفاژهای برقی همان‌طور که از نامشان پیداست، با انرژی الکتریکی کار می‌کنند و برای زمان‌هایی که به گاز دسترسی نداشته باشید، گزینۀ مناسبی هستند. البته فراموش نکنید که استفاده از انرژی گاز از نظر اقتصادی، به‌صرفه‌تر است، اما ممکن است گاهی استفاده از  شوفاژ برقی برای تولید گرما، تنها یا بهترین راه ممکن باشد.

بهترین شوفاژ برقی کم مصرف بازار

۱. شوفاژ برقی میدیا (Midea)

بهترین مدل شوفاژ برقی میدیا (Midea)؛ کم مصرف و قابل حمل

شرکت میدیا یکی از برندهای معروف کشور چین در زمینه تولید انواع لوازم برقی به‌شمار می‌آید که با بیش از 50 سال سابقه مشتریان پروپاقرص زیادی دارد. یکی از محصولات مطرح این برند، شوفاژ برقی است. شوفاژ و رادیاتورهای برقی تولید شده توسط این برند در ابعاد، سطوح حرارتی و امکانات مختلف به بازار ارائه می‌شوند. این شوفاژها طراحی خلاقانه‌ای دارند و ترموستات آن‌ها کاملاً قابل‌تنظیم است.

پیکره‌بندی این رادیاتورهای به‌گونه‌ای است که عموماً بیشتر آن‌ها دارای ۴ چرخ هستند؛ به همین دلیل بوده که جا‌به‌جایی این وسایل آسان است و می‌توانید از آن‌ها برای گرم‌کردن بخش‌های مختلف خانه استفاده کنید. به علت تنوع تولید شوفاژهای برقی میدیا، قیمت‌‌ها نیز رنج گسترده‌ای دارند و می‌توانید بسته به بودجه و کاربرد خود بهترین شوفاژ برقی را با قیمت مقرون‌به‌صرفه انتخاب کنید.

لازم به ذکر بوده که چرخ‌های این شوفاژهای برقی کم مصرف به‌ شکلی نرم حرکت می‌کنند و برای جابه‌جایی رادیاتور،‌ نیاز به فشار زیادی نیست. باله‌های رادیاتور برقی مایدیا عموماً قابل‌تنظیم هستند و به دلیل نازک بودن، گرما را به‌خوبی از خود عبور می‌دهند.

مزایا:

  • مجهز به تکنولوژی Anti Freeze
  • مجهز به سیستم حفاظت خاموش‌شدن فوری
  • طراحی‌های خلاقانه
  • داشتن ۴ چرخ برای جابه‌جایی آسان
  • دارای سیستم قفل کودک
  • جزو بهترین مارک شوفاژ برقی بازار

معایب:

  • تنوع نسبتاً محدود
  • قیمت بالا در بعضی مدل‌ها

چند مدل از بهترین شوفاژ برقی میدیا

پرفروش‌ترین شوفاژ میدیا

۲. شوفاژ برقی کم مصرف دلونگی (Delonghi)

بهترین شوفاژ برقی کم مصرف دلونگی (Delonghi) در ابعاد کوچک و بزرگ با ایجاد گرمایش زیاد

دلونگی یکی از برندهای محبوب کشور ایتالیا بوده که محصولات مختلفی در زمینه انواع لوازم‌خانگی به بازار ارائه می‌کند. شاید بتوان دلونگی را یکی از معروف‌ترین برندهای تولید بهترین شوفاژ برقی معرفی کرد که از محبوبیت فراوانی برخوردار است.

این شرکت انقلابی نوین در عرصه طراحی ظاهری این رادیاتورهای برقی به ارمغان آورد و با اضافه‌کردن المان رنگ‌های آنتیک، ظاهری متفاوت و متمایز به شوفاژهای برقی بخشید. در کنار ظاهر شیک و جدید، تنوع تولیدی برند دلونگی بسیار گسترده است؛ به‌گونه‌ای که شما حتی می‌توانید باکیفیت‌ترین دستگاه‌ها را با قیمت بسیار مناسب خریداری کنید.

بیشتر شوفاژ برقی‌های تولید شده دلونگی به سیستم ضد رسوب مجهز هستند و قابلیت تنظیم دما نیز دارند. در بعضی مدل‌ها نیز شاهد افزودن قابلیت تنظیم ارتفاع در سیستم دستگاه‌ها هستیم. تمامی رادیاتورهای تولیدی به چرخ‌های متحرک مجهز هستند و می‌توانید از رادیاتورها در بخش‌های مختلف خانه استفاده کنید. اگر قصد تهیه بهترین شوفاژ برقی کم مصرف و زیبا را دارید، این برند را مدنظر داشته باشید.

مزایا:

  • استفاده از روغن به‌جای آب
  • گرما‌دهی یکنواخت
  • تعداد پره‌های زیاد در بیشتر مدل‌ها (۷ پره به بالا)
  • مجهز به سیستم ضد انجماد
  • برخورداری از سیستم تنظیم ارتفاع
  • تنوع رنگ و مدل
  • دارای قفل کودک
  • جزو بهترین برند شوفاژ برقی

معایب:

  • قیمت بالا در اکثر مدل‌ها

چند مدل از بهترین شوفاژ برقی دلونگی

پرفروش‌ترین شوفاژ دلونگی

۳. شوفاژ برقی جی پاس (Geepas)

شوفاژ برقی ایرانی جی پاس (Geepas) با توان گرمایش بالا و قیمت ارزان

جی پاس یکی از برندهای قدیمی و بسیار مجرب تولید لوازم‌خانگی بوده که در کشور چین فعالیت می‌کند. سابقه کاری این برند به ۸۰ سال پیش بازمی‌گردد و شوفاژ‌های برقی تولید شده آن تنوع زیادی دارند. تمامی دستگاه‌ها با سیستم ترموستات قابل‌تنظیم به بازار عرضه می‌شوند و ۴ چرخ دارند.

بیشتر شوفاژهای الکتریکی تولید شده این شرکت از روغن به‌جای آب برای گرمایش استفاده می‌کنند و عملکرد قابل‌قبولی دارند. شرکت جی پاس قیمت‌های معقولی برای شوفاژهای برقی خود ارائه می‌دهد که زمینه یک خرید اقتصادی و مقرون‌به‌صرفه را فراهم می‌کند.

نکته مهم و حائز اهمیت رادیاتورهای برقی تولید شده جی پاس، بی‌صدا بودن آن‌ها است. بیشتر محصولات جی پاس به سوئیچ ایمنی مجهز هستند و در ابعاد و توان‌های گرمایشی مختلفی تولید می‌شوند. مدل‌های مختلف بهترین شوفاژ برقی «Geepas» تعداد پره‌های متفاوتی دارند؛ اما کمترین آن‌ها ۷ پره دارد که مهر تاییدی بر کیفیت دستگاه‌ها تولید شده این برند خوب است.

چراغ نشانگر برقی که روی این وسیله گرمایشی تعبیه شده از سلامت دستگاه در حین کار خبر می‌دهد و بیشتر مدل‌ها به محل ذخیره کابل مجهز هستند.

مزایا:

  • امکان خرید اقتصادی و قیمت مناسب
  • کارکردن بی‌صدای دستگاه
  • مجهز به قفل کودک (در بسیاری از مدل‌ها)
  • طراحی زیبا
  • قابلیت تنظیم دما
  • دارای قفل کودک

معایب:

  • عملکرد متوسط
  • تنوع نسبتاً کم
  • مصرف برق بالا در تعدادی از مدل‌ها

چند مدل از بهترین شوفاژ برقی جی پاس

پرفروش‌ترین شوفاژ جی پاس

۴. شوفاژ الکتریکی کم مصرف نوا (Nova)

شوفاژ الکتریکی کم مصرف نوا (Nova) جزو ارزان‌ترین و بهترین وسیله‌های گرمایشی برقی در بازار ایران

شرکت نوا نیز یکی از برندهای قدیمی و نام‌آشنای کشور ژاپن در عرصه تولید انواع لوازم‌خانگی برقی بوده که طی چند سال اخیر موفقیت‌های فراوانی را به‌پاس فعالیت‌های نوآورانه خود به‌دست آورده است.

گول ظاهر عادی و ساده شوفاژ‌های برقی این برند را نخورید؛ زیرا عملکرد فوق‌العاده‌ای دارند و بسیار محبوب هستند. این شوفاژها تا نیم ساعت بعد از خاموش‌شدن گرم هستند و عموماً خیلی سریع نیز دمای آن‌ها بالا می‌رود. تمامی مدل‌های این دستگاه که جزو بهترین شوفاژ برقی دنیا محسوب می‌شوند، محل جمع‌آوری سیم دارند و به ترموستات قابل‌تنظیم نیز مجهز هستند.

سیستم ضد رسوب این ابزار گرمایشی شما را از دردسرهای سرویس‌های متمادی پاک‌سازی داخلی دور کرده و استفاده از روغن به‌جای آب، عملکرد شوفاژهای برقی نوای ژاپنی را چندبرابر کرده است.

مزایا:

  • عملکرد مناسب
  • قیمت مقرون‌به‌صرفه
  • مصرف برق مناسب
  • مجهز به سیستم ضد انجماد (بیشتر مدل‌ها)
  • دارای سیستم ایمنی قفل کودک
  • جزو بهترین مارک‌های شوفاژ برقی

معایب:

  • ظاهر ساده و تقریبا قدیمی
  • تنوع نسبتاً پایین

چند مدل از بهترین شوفاژ برقی نوا

پرفروش‌ترین شوفاژ نوا

راهنمای خرید شوفاژ برقی

راهنمای خرید شوفاژ برقی

انواع رادیاتورهای برقی بازار را بشناسید

برای تهیه بهترین شوفاژ برقی، قبل از هر چیز بهتر است با انواع این محصول آشنا شوید تا با آگاهی بیشتری دست به انتخاب بزنید. انواع رادیاتور عبارت‌اند از:

۱. رادیاتور برقی سیال حرارتی (پر روغن):

رادیاتورهایی که از نوع سیال حرارتی هستند، با روغن ترمودینامیکی پر شده‌اند. استفاده از روغن‌هایی که اصطلاحاً ترمودینامیکی هستند باعث می‌شود که گرما به صورت یکسان و یکنواخت در سراسر محل پرشدگی از روغن، منتشر شود. این روغن‌ها مناسب‌ترین سیال ممکن برای انتقال گرما در بالاترین میزان خود هستند.

شوفاژهای برقی که از  سیال حرارتی استفاده می‌کنند را معمولاً برای افزایش کارایی، به دیوار نصب می‌کنند؛ چرا که در این صورت می‌توانند مسافت بیشتری را نسبت به حالا دیگر خود یا دیگر نوع شوفاژها گرم کنند. بنابراین اگر به دنبال بهترین شوفاژ برقی برای مناطق سردسیر و یا خانه‌هایی با متراژ بالا هستید، به شما پیشنهاد می‌کنیم به شوفاژهای سیال حرارتی به‌عنوان یکی از گزینه‌های مناسب فکر کنید.

شیوۀ کار این شوفاژ به این گونه است که هنگامی‌که روغن ترمودینامیکی در لوله‌های داخلی آن به حرکت در می‌آید، گرمای لازم را از المنت‌ها دریافت کرده و به سرتاسر رادیاتور می‌رساند. به همین علت است که تمام قسمت‌های آن به صورت یکنواخت گرم می‌شود و در فضای اطراف نیز، موجی از گرما غوطه‌ور می‌گردد.

با شوفاژهای سیال حرارتی دیگر نیازی نیست نگران دکوراسیون خانۀ خود باشید. این شوفاژها ظاهر زیبایی دارند.

۲. رادیاتور حرارتی خشک (یا بدون روغن):

این شوفاژها برخلاف مدل سیال حرارتی، فاقد هرگونه سیال نظیر روغن و غیره هستند و گرمای خود را از طریق پره‌های فلزی‌شان منتقل می‌کنند.

همان‌طور که می‌دانید، نرخ انتقال گرما در فلزات بسیار بالا است؛ زود گرم می‌شوند و در مقابل، در صورت تضعیف یا قطع منبع انرژی گرمایی، به همان میزان سریع گرمای خود را نیز از دست می‌دهند. اگر مقیاسی برای توصیف‌های «زود» یا «سریع» می‌خواهید، باید بدانید که در شوفاژ خشک بلافاصله پس از روشن شدن، می‌توانید حرارت و گرما را احساس کنید.

یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد این مدل از رادیاتور، طراحی مناسب آن‌ برای منزل مسکونی است. رادیاتور خشک را می‌توانید به راحتی در هر قسمتی از خانه نصب کنید و از همه مهم‌تر، اگر گاهی بخواهید جای آن را عوض کنید می‌توانید با استفاده از برخی مدل‌های پرتابل و چرخ‌دار، این کار را انجام دهید. به بیان دیگر، با بعضی از مدل‌های رادیاتور خشک، می‌توانید یک شوفاژِ همراه داشته باشید.

۳. رادیاتور برقی سنگ خشک (سرامیک):

شیوۀ کار این نوع از شوفاژها به صورت گرمای تابشی است. از مدتی قبل تا کنون برخی ساختمان‌ها را به جای روش‌های مرسوم از قبیل رادیاتور (یا همان گرمایش همرفتی)، با استفاده از گرمایش تابشی گرم می‌کنند. در گرمایش تابشی انرژی گرمایی به جای این‌که مستقیما از رادیاتور هوا را گرم کند، از طریق رادیاتور (واسطه) تابیده می‌شود و دمای اتاق را بالا می‌برد.

از مزیت‌های این مدل نسبت به نوع قبلی می‌توان به گرم کردن فضای وسیع‌تر و حفظ گرما به مدت طولانی اشاره کرد. شوفاژ سنگ خشک با جابه‌جایی هوا گرمای خود را از دست نمی‌دهد، به همین علت برای فضاهای داخلی که رفت‌وآمد در آن زیاد است، می‌تواند گزینۀ مناسبی باشد. در مجموع، برای انتخاب بهترین شوفاژ برقی بهتر است با این انواع آشنا باشید.

پرفروش‌ترین شوفاژهای بازار

شوفاژ برقی عمودی بهتر است یا افقی؟

نسل جدیدی از شوفاژها تولید شده‌اند که به‌صورت عمودی بر روی دیوار منزل نصب می‌شوند و حتی جنبۀ دکوراتیوی نیز دارند.

انواع شوفاژ برقی

شما می‌توانید بر اساس محل استفاده و نیاز خود یکی از مدل‌های افقی یا عمودی را انتخاب کنید. البته توجه داشته باشید که در بازار ایران شوفاژهای برقی نوع افقی بیشتر مشاهده می‌شوند. همچنین، اگر با کمبود فضا مواجه هستید و نمی‌خواهید حجم گرمایشی زیادی داشته باشید، می‌توانید به بخاری برقی کوچک نیز فکر کنید.

تعداد پره‌های شوفاژ الکتریکی

از دیگر معیارهای انتخاب بهترین شوفاژ برقی، تعداد پره‌ و سایز آن است. تعداد پره‌ها و سایز یک شوفاژ برقی را باید بنا بر ابعاد اتاق یا منزل خود انتخاب کنید. شاید فکر کنید انتخاب یک رادیاتور بزرگ تحت هر شرایطی می‌تواند انتخاب مناسبی باشد.

اما به این مسئله دقت کنید که اگر شوفاژ شما ابعاد بسیار بزرگی داشته باشد و بخواهید آن را در فضای متوسط و کوچک استفاده کنید، فضا را بسیار زود گرم می‌کند و مجبورید برای جلوگیری از گرمای شدید، دائم آن را خاموش و روشن کنید. این موضوع می‌تواند به شوفاژ نیز آسیب برساند و بالعکس اگر برای یک فضا با متراژ بالا از شوفاژهای کوچک استفاده کنید، به گرمای مدنظر و مطلوب برای آن مکان دست پیدا نخواهید کرد.

حداقل و حداکثر توان گرمایشی در بهترین شوفاژهای برقی

شوفاژهای برقی، به ازای هر یک وات انرژی برق، آن را تمام و کمال به انرژی گرمایی تبدیل می‌کنند. این بدان معنا است که هیچ‌گونه هدررفتی ندارند و راندمان آن‌ها به صورت 100% است.

حداقل و حداکثر توان گرمایشی شوفاژهای برقی

در بسیاری از شوفاژهای مرسوم، می‌توانید گسترۀ توان گرمایشی بین 1000 الی 3000 وات را شاهد باشید. یا به بیان دیگر اگر رادیاتوری داشته باشید که توان گرمایشی 2500 وات دارد، می‌توانید از آن انتظار افزایش دما تا 35 درجۀ سانتی گراد را نیز داشته باشید. اگر می‌خواهید بهترین شوفاژ برقی کم مصرف را تهیه کنید، حتما به این معیارها توجه داشته باشید.

میزان پوشش‌دهی (بر اساس متر مکعب) را بررسی کنید

میزان پوشش‌دهی یک شوفاژ خانگی ارتباط با مستقیمی با ابعاد، توان گرمایشی، نوع شوفاژ و تعداد پره‌های آن دارد. به عنوان مثال یک رادیاتور خشک با 13 پره و توان گرمایشی 3000 وات، می‌تواند یک سالن 4*4*2 را گرم کند. پس اگر به دنبال سیستم گرمایشی برای اتاق خواب خود با ابعاد کوچک و متوسط هستید، بهتر است از شوفاژهای کوچک‌تر استفاده کنید.

جدیدترین شوفاژهای بازار

ایمنی؛ با خیال راحت از شوفاژ استفاده کنید

یکی از مواردی که باید هنگام خرید بهترین شوفاژ برقی به آن توجه کنید، ایمنی آن است. به‌عنوان مثال در خرید شوفاژ بهتر است به سیستم قطع‌کن خودکار و ترموستات ایمنی توجه ویژه‌ای داشته باشید.

سیستم قطع خودکار این گونه است که اگر دمای اتاق به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کند و دستگاه هم گرم شود، شوفاژ به‌صورت خودبه‌خود خاموش می‌شود تا زمانی که دمای اتاق متعادل شده و مجدداً نیاز به روشن بودن رادیاتور داشته باشد.

بررسی ایمنی در شوفاژ الکتریکی

همچنین با وجود ترموستات ایمنی دیگر نیاز نیست نگران سوختن فرش اتاق خود به علت واژگونی شوفاژ برقی باشید. ترموستات ایمنی درصورتی‌که رادیاتور برقی شما وارونه شود، به‌طور خودکار دستگاه را خاموش می‌کند تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کند.

قابلیت‌هایی که در بهترین شوفاژهای الکتریکی تعبیه شده

بسیاری از محصولات گرمایشی که توسط بهترین مارک‌های شوفاژ برقی تولید می‌شود، دارای ویژگی و قابلیت‌های کاربردی فراوانی هستند؛ از ایمنی گرفته تا ایجاد گرمایش بیشتر با مصرف برق کمتر. در ادامه به چند قابلیت که در بهترین شوفاژ برقی تعبیه می‌شود، اشاره می‌کنیم.

چرخ و دستگیره:

اگر قرار است یک شوفاژ برقی پرتابل خریداری کنید، بهتر است چرخ و دستگیره داشته باشد تا برای جابه‌جایی آن به مشکل بر نخورید. همچنین ممکن است زمانی که شوفاژ هنوز داغ است بخواهید آن را به مکان دیگری منتقل کنید. در چنین شرایطی وجود یک دستگیرۀ عایق می‌تواند مانع از سوختگی دست شما شود.

قابلیت تنظیم دما:

در برخی شوفاژهای برقی چند مدل دما و چند مدل توان گرمایشی وجود دارد که با استفاده از آن می‌توانید میزان گرمای تولیدی را کنترل کرده و به دمای بهینه برسانید.

بهترین مارک شوفاژ برقی

در بازار ایران شرکت‌های محدودی این وسیله گرمایشی را تولید می‌کنند. اما کدام‌یک بهترین شوفاژهای برقی را تولید می‌کنند؟ در ادامه بخوانید.

بهترین مارک شوفاژ برقی

با توجه به کیفیت و دوام، می‌توانیم برندهای «میدیا» (Midea)، «دلونگی» (Delonghi)، «جی پاس» (Geepas) و «نوا» (Nova) را جزو بهترین مارک‌های شوفاژ برقی بازار ایران محسوب کنیم.

قیمت انواع شوفاژ برقی

نکات نهایی برای تهیه یک شوفاژ برقی خوب

در این مطلب از «بیگ سرچ» سعی کردیم نکات مهم در خصوص خرید شوفاژ برقی را پوشش دهیم. به‌طور خلاصه تعداد پره‌ها، حداقل و حداکثر توان گرمایشی، میزان پوشش‌دهی، ایمنی، میزان مصرف انرژی، قابلیت‌ها و برند سازنده از مهم‌ترین موارد مهم برای خرید این محصول گرمایشی است.

اگر هنوز ابهامی برای خرید «بهترین شوفاژ برقی» دارید، در بخش کامنت‌ها از ما بپرسید. همچنین، اگر قصد خرید رادیاتور دارید، می‌توانید به مطلب بهترین رادیاتور پنلی مراجعه کنید.

Promotion
پرفروش‌ترین شوفاژهای برقی در بازارمشاهده محصولات
[تعداد آرا: 1 میانگین امتیاز: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *