منوی دسته بندی

بهترین تقویت کننده وای فای Wi-Fi [6 مارک برتر ریپیتر در دنیا]

شاید برایتان پیش آمده باشد که پس از فاصله گرفتن از مودم یا در یک نقطه خاص، دسترسی‌تان به اینترنت ضعیف یا به‌طور کامل قطع می‌شود. در این حالت، امواج وای فای مودم شما قابل دستیابی نیستند و به اصطلاح، شما در نقطه کور قرار گرفته‌اید. برای حل این مشکل، راه‌حل‌های زیادی از جمله استفاده از دستگاه تقویت کننده وایرلس یا «WiFi Repeater» وجود دارد. در این مطلب، به راهنمای خرید این وسیله کارآمد و نکاتی را که باید در هنگام خرید بهترین تقویت کننده وای فای در نظر داشته باشید، خواهیم پرداخت.

راهنمای خرید تقویت کننده وای فای

راهنمای خرید تقویت کننده وای فای

تقویت کننده وای فای چیست؟

امواج وای فای، طول برد مشخصی دارند و ممکن است در بخش‌هایی از محیط پیرامون خود، به‌طور مقطعی یا کامل قطع شوند و امکان دستیابی افراد به اینترنت را از بین ببرند. برای افزایش طول برد این امواج، از وسیله‌ای به نام تقویت کننده وای فای یا ریپیتر وای فای استفاده می‌شود.

این وسیله، با تکرار امواج وای فای دریافت‌شده از مودم و پخش‌کردن آن‌ها در محیط، شبیه به یک پل عمل می‌کند و می‌تواند دسترسی شما به اینترنت را آسان‌تر کرده و مشکلاتی را که برای دور بودن مودم از محیط موردنظر خود دارید، به سادگی رفع کند. از طریق دکمه زیر می‌توانید به لیستی از پرفروش‌ترین و بهترین تقویت کننده وای فای در بازار دسترسی داشته باشید.

پرفروش‌ترین تقویت کننده Wi-Fi

 

تفاوت تقویت کننده و توسعه دهنده وای فای چیست؟

تقویت کننده WiFi یا «WiFi Repeater»، در برخی از موارد با دستگاه دیگری به نام توسعه دهنده وای فای یا «Wi-Fi Range Extender» اشتباه می‌شود. اگرچه این دو دستگاه، از لحاظ عملکردی تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند و هر دو، با تکرار امواج وای فای دریافت‌شده از مودم و پخش‌کردن آن در محیط، برد موثر مودم را افزایش می‌دهند، اما با این حال، بهتر است تفاوت عمده این دو دستگاه را بدانید.

دستگاه تقویت کننده وای فای، امواج مودم یا روتر شما را دریافت کرده و بدون هیچ‌گونه تغییری، تکرار کرده و در محیط پخش می‌کند؛ این در حالی است که یک توسعه دهنده وای فای، پس از دریافت امواج از روتر (مودم)، آن‌ها را توسعه داده و به سمت محیط موردنظر منتقل می‌کند. به عبارت دیگر، نتیجه هر دو دستگاه، دریافت امواج وای فای در محیطی است که قبلا به‌عنوان نقطه کور شناخته می‌شده است.

نکات مهم برای خرید بهترین تقویت کننده وای فای

ازآنجایی‌که ممکن است ریپیتر وای فای برای بسیاری از افراد، دستگاه ناشناخته‌ای باشد، بهتر است پیش از اقدام به خرید این دستگاه، نکات متعددی را در نظر داشته باشید تا بتوانید بهترین تقویت کننده وای فای را مطابق با نیازتان تهیه کنید.

دقت به محدوده و مساحت مورد نظر

مساحت تحت پوشش تقویت کننده وایرلس

یکی از موارد بسیار مهم و تاثیرگذار در خرید بهترین تقویت کننده وای فای، ابعاد و مساحت محدوده‌ای است که شما قرار است از این دستگاه استفاده کنید. برای محیط‌های با ابعاد کوچک، هر مدلی از این دستگاه پاسخگوی شما خواهد بود، اما برای محیط‌هایی با مساحت بالاتر، بهتر است به سراغ مدل‌هایی بروید که حداقل بتوانند ۲۰۰ تا ۵۰۰ متر مربع را پوشش دهند.

سرعت دستگاه

انواع دستگاه‌های تقویت کننده WiFi، سرعت‌های متفاوتی را به شما ارائه می‌دهند که معمولا این سرعت، فراتر از سرعت مودم‌هایی است که در داخل ایران کاربرد دارند. اما با این حال، اگر می‌خواهید سرعت اینترنت دریافتی شما در منطقه‌ای که مدنظرتان است، دچار افت نشود، بهتر است مدل‌های با سرعت ۳۰۰ مگابایت بر ثانیه یا بالاتر از آن را خریداری کنید. بنابراین، اگر قصد تهیه بهترین تقویت کننده وای فای را دارید، به سرعت دستگاه نیز توجه کنید.

پشتیبانی از فناوری‌های جدید

فناوری‌های «MU-MIMO» و «Spot Finder»، دو فناوری جدید برای دستگاه‌های گیرنده و فرستنده امواج وای فای هستند که برای دریافت امواج بهتر به شما کمک می‌کنند. فناوری «MU-MIMO» یا چندکاربره، تکنولوژی خاصی است که امکان استفاده چند کاربر به‌طور همزمان از یک روتر، مودم یا حتی تقویت کننده وای فای را بدون اینکه سرعت شبکه کاهش پیدا کند، فراهم می‌کند.

دستگاه‌های مجهز به فناوری «Spot Finder»، می‌توانند فاصله دقیق محل قرارگیری دستگاه تقویت کننده امواج وای فای نسبت به مودم را تعیین کنند و به این ترتیب، شما بهترین عملکرد را از این دستگاه برای ارسال امواج وای فای به نقاط کور محیط موردنظر خود دریافت خواهید کرد. بنابراین، بسیار مهم است که برای خرید بهترین تقویت کننده وای فای، به فناوری‌های به‌کاررفته در آن نیز توجه کنید.

جدیدترین تقویت کننده وایرلس

 

ضد آب بودن

یکی دیگر از ویژگی‌هایی که بهترین تقویت کننده وای فای دارد، ضد آب بودن آن است. در برخی از موارد، ممکن است محیطی که شما برای استفاده از ریپیتر وای فای در نظر می‌گیرید، دارای رطوبت جزئی یا حتی مقادیر قابل توجهی آب باشد. در این حالت، بهتر است دستگاه‌هایی را انتخاب کنید که دارای قابلیت ضد آب هستند و در این محیط‌ها، دچار خرابی یا اتصالی برق نخواهند شد.

تعداد باند دستگاه

از دیگر موارد مهم برای خرید بهترین ریپیتر وای فای، تعداد باندهای آن است. در مدل‌های تک باند، امواج وای فای از طریق همان کانالی که دریافت می‌شوند، ارسال خواهند شد. این اتفاق، می‌تواند باعث کاهش نزدیک به نیمی از پهنای باند مودم شده و در نتیجه، سرعت اینترنت دریافتی را کاهش می‌دهد.

در مقابل، در مدل‌های دو باند، دریافت سیگنال از مودم بر روی یک باند و ارسال موج تکرار شده، از روی باند دیگر انجام می‌شود و به این دلیل، سرعت وای فای شما دچار کاهش نخواهد شد.

تعداد آنتن‌های تقویت کننده Wi-Fi

تعداد آنتن‌های ریپیتر وای فای

برخلاف باور عموم، تعداد آنتن‌های موجود بر روی انواع دستگاه‌های تقویت کننده امواج وای فای، تاثیر چندانی در پوشش‌دهی آن‌ها ندارد. به عبارت دیگر، فرقی نمی‌کند که دستگاه شما دارای ۴ الی ۵ آنتن، ۲ آنتن یا حتی بدون آنتن باشد. ازاین‌رو، محدوده پوشش‌دهی دستگاه خریداری‌شده حائز اهمیت خواهد بود.

برای مثال، ممکن است یک ریپیتر وای فای با ۲ آنتن، قوی‌تر از دستگاهی که ۳ آنتن دارد عمل کند. در نتیجه، بهترین تقویت کننده وای فای، لزوما تعداد آنتن‌های بیشتری ندارد.

ضد شوک بودن

ریپیتر وای فای، دستگاهی است که به همراه مودم شما، احتمالا ساعات زیادی از شبانه‌روز را روشن خواهد بود. به همین دلیل، مقاومت این دستگاه در برابر تغییرات ولتاژ برق در ساعات مختلف روز، نوسانات برق یا حتی مواردی مانند صاعقه و… بسیار مهم است.

در بسیاری از مدل‌های موجود در بازار، تقویت کننده‌های وای فای دارای قابلیت ضد شوک الکتریکی هستند و نیازی به نگرانی از این بابت نخواهید داشت. اما با این حال، بهتر است برای خرید بهترین تقویت کننده وای فای، داشتن این قابلیت را بررسی کنید تا از ایجاد خسارات احتمالی در این وسیله جلوگیری نمایید.

محبوب‌ترین تقویت کننده بازار

 

بهترین مارک تقویت کننده وای فای

خوشبختانه تعداد برندهایی که این محصول را تولید می‌کنند، محدود بوده و برای افراد اهل شبکه و کامپیوتر نیز شناخته‌شده هستند. از طرفی، برخی از برندهای بی‌کیفیت هم در بازار مشاهده می‌شوند که توصیه می‌شود به سمت آن‌ها نروید. اگر می‌خواهید بهترین تقویت کننده وای فای را خریداری کنید، بهتر است از برندهای زیر خریدتان را انجام دهید.

طبق تجربه و بررسی‌های ما در بیگ سرچ، کمپانی‌های «تی پی لینک» (TP-Link)، «دی لینک» (D-Link)، «تندا» (Tenda)، «نت گیر» (Netgear) و «لینک سیس» (Linksys) جزو بهترین‌های این حوزه هستند.

شاید این سوال برایتان ایجاد شود که چرا برند «شیائومی» (Xiaomi) را در این بخش نیاوردیم! این برند، به‌طور تخصصی و حرفه‌ای در زمینه تولید تجهیزات شبکه فعالیت نمی‌کند. به همین علت، نام آن را در کنار شرکت‌های تخصصی نیاوردیم. البته شاید چند مدل از آن، هم از نظر قیمت و هم از نظر فنی خوب تولید شده باشند؛ که خرید آن تا حدودی قابل قبول است.

 

بهترین تقویت کننده وای فای

۱. تقویت کننده وای فای تی پی لینک (TP-Link)

بهترین تقویت کننده وای فای تی پی لینک (TP-Link)

«تی پی لینک»، یکی از کمپانی‌های قدرتمند و محبوب است که تجهیزات شبکه‌های رایانه‌ای و موبایل را تولید می‌کند. جالب است بدانید، محصولات این شرکت به بیش از ۱۲۰ کشور در دنیا عرضه می‌شود. یکی از محصولات خوب «TP-Link»،‌ دستگاه تقویت کننده وای فای است که خوشبختانه در بازار ایران نیز قابل خرید است.

قدرت سیگنال‌دهی خوب، برد بالا، کیفیت ساخت مطلوب، پشتیبانی از انواع فرکانس‌های وایرلس، مصرف برق پایین و قیمت مناسب، از ویژگی‌های بارز دستگاه‌های تقویت کننده Wifi این برند محسوب می‌شوند. اگر شما هم به دنبال بهترین تقویت کننده وای فای برای خانه یا محل کار خود هستید، توصیه می‌کنیم محصولات این برند را بررسی کنید.

ویژگی‌ها
تعداد آنتن: ۱ الی ۴ عدد
نوع آنتن: داخلی و خارجی
استانداردهای بی‌سیم: IEEE ۸۰۲.۱۱n, IEEE ۸۰۲.۱۱g, IEEE ۸۰۲.۱۱b
منبع تغذیه: برق شهری
امنیت بی‌سیم: WEP, WPA-PSK, WPA۲-PSK
فرکانس: ۲.۴GHz و ۵.۰GHz

پرفروش‌ترین مدل تی پی لینک

 

 

۲. تقویت کننده وای فای دی لینک (D-Link)

تقویت کننده وای فای دی لینک (D-Link)

یکی دیگر از برندهای خوب در زمینه تولید مودم ADSL و تقویت کننده وای فای، «دی-لینک» است. این شرکت که همیشه با تی پی لینک در رقابت بوده است، تجهیزات خوب و باکیفیتی را تولید و روانه بازار می‌کند.

برای اکثر افرادی که می‌خواهند بهترین تقویت کننده وای فای را خریداری کنند، این سوال پیش می‌آید که گسترش‌دهنده شبکه تی پی لینک بهتر است یا دی لینک؟ نمی‌توان پاسخ دقیقی برای سوال ارائه کرد؛ چراکه کیفیت هر دو برند خوب است و حتی در برخی موارد، پای سلیقه به میان می‌آید. یعنی رابط کاربری، طراحی دستگاه و… در انتخاب ریپیتر دخیل می‌شود.

ویژگی‌ها
تعداد آنتن: یک الی چهار (بسته به مدل انتخابی)
نوع آنتن: داخلی (Internal) و خارجی (External)
استانداردهای بی‌سیم: IEEE ۸۰۲.۱۱n, IEEE ۸۰۲.۱۱g, IEEE ۸۰۲.۳u, IEEE ۸۰۲.۱۱b
منبع تغذیه: پریز برق
مجهز به جدیدترین پروتکل‌های امنیت بی‌سیم
فرکانس: ۲.۴ گیگاهرتز و ۵.۰ گیگاهرتز
دارای نشانگر LED با قابلیت نمایش وضعیت دستگاه و اتصال WPS

پرفروش‌ترین مدل دی لینک

 

 

۳. ریپیتر وای فای تندا (Tenda)

ریپیتر وای فای تندا (Tenda)

«Tenda»، یکی از بهترین تولیدکننده‌های تجهیزات شبکه در کشور چین است و در چند سال اخیر با دستگاه‌های خوبی که تولید کرده است، توانسته مشتریان زیادی را به خود جذب کند. تقویت کننده وایرلس تندا جزو گزینه‌های خوب برای خرید است و در کنار قیمت بسیار مناسبی که دارد، از کیفیت بی‌نظیری بهره می‌برد.

این دستگاه قادر است به طرز شگفت‌انگیزی پوشش داخلی مودم یا روتر شما را بهبود ببخشد و قدرت وای فای شما را چند برابر کند. توسعه دهنده‌ محدوده بی‌سیم «تندا»، برای افرادی مناسب است که می‌خواهند بهترین تقویت کننده وای فای را با قیمت مناسب خریداری کنند.

ویژگی‌ها
تعداد آنتن: معمولا ۲ آنتن
نوع آنتن: خارجی و داخلی
استانداردهای بی‌سیم: IEEE ۸۰۲.۱۱n, IEEE ۸۰۲.۱۱g, IEEE ۸۰۲.۳u, IEEE ۸۰۲.۱۱b
منبع انرژی: برق شهری
امنیت بی‌سیم: رمزگذاری Mix WPA-PSK/WPA۲-PSK الگوریتم TKIP برای WPA
فرکانس: ۲.۴ گیگاهرتز
دارای کلید Reset و WPS بر روی دستگاه

پرفروش‌ترین مدل تندا

 

 

۴. توسعه دهنده وای فای نت گیر (Netgear)

توسعه دهنده وای فای نت گیر (Netgear)

یکی دیگر از تولیدکنندگان بهترین تقویت کننده وای فای در دنیا، برند آمریکایی «Netgear» است. ریپیترهای Wifi این شرکت، قدرت آنتن و برد بالایی دارند و از استانداردهای روز دنیا نیز پشتیبانی می‌کنند. شاید تعداد دستگاه‌های توسعه محدوده بی‌سیم این کمپانی در بازار ایران کم باشد، اما بررسی و مقایسه آن با برندهای معتبر دیگر، ضرر ندارد.

ویژگی‌ها
تعداد آنتن‌ها: یک الی سه عدد
نوع آنتن‌ها: داخلی و خارجی
استانداردهای بی‌سیم: ۸۰۲.۱۱a/b/g/n/ac
فرکانس: ۲.۴ و ۵.۰ گیگاهرتز
توابع بی‌سیم: Wireless MAC Address Filtering
پروتکل‌های امنیتی: Wi-Fi Protected Access (WPA/WPA۲–PSK) and WEP

پرفروش‌ترین مدل نت گیر

 

 

۵. تقویت کننده وایرلس لینک سیس (Linksys)

تقویت کننده وایرلس لینک سیس (Linksys)

از دیگر برندهای آمریکایی قدرتمند که لوازم تحت شبکه را با کیفیت خوبی تولید می‌کند، می‌توان به «لینک سیس» اشاره کرد. تنوع دستگاه‌های تقویت کننده وای فای این کمپانی بالا است و همین امر، دست شما را برای انتخاب باز می‌گذارد. توسعه دهنده محدوده بی‌سیم «Linksys»، از پروتکل‌های امنیتی روز دنیا پشتیبانی کرده و فناوری‌های جدید نیز در آن‌ها مشاهده می‌شود.

اگر شما هم با مشکل پوشش‌دهی آنتن مودم منزل یا محل کارتان دچار مشکل شده‌اید و می‌خواهید امواج وایرلس را تقویت کنید تا در مساحت بیشتری قابل استفاده باشد، ریپیتر وای فای «لینک سیس» گزینه خوبی برای شما است. شما می‌توانید از طریق دکمه زیر، پرفروش‌ترین و بهترین تقویت کننده وای فای این شرکت را ببینید.

ویژگی‌ها
تعداد آنتن‌ها: یک الی چهار عدد
دارای آنتن خارجی و داخلی
استانداردهای بی‌سیم: IEEE ۸۰۲.۱۱a/b/g/n
فرکانس: ۲.۴ و ۵.۰ گیگاهرتز
دارای درگاه LAN
مجهز به جدیدترین پروتکل‌های امنیت بی‌سیم

پرفروش‌ترین مدل لینک سیس

 

 

۶. تقویت کننده وای فای شیائومی (Xiaomi)

بهترین تقویت کننده وای فای شیائومی (Xiaomi)

شیائومی که در چند سال خیر به یکی از تولیدکنندگان محبوب لوازم جانبی در دنیا بدل شده است، این بار به سراغ ساخت دستگاه توسعه دهنده وای فای رفته که چندین مدل موفق هم به بازار عرضه کرده است.

از ویژگی‌های ریپیتر Wifi شیائومی، می‌توان به کیفیت ساخت خوب، استفاده از جدیدترین فناوری‌های دنیا، قدرت سیگنال و پوشش‌دهی عالی، طراحی زیبا و شیک و قیمت مناسب اشاره کرد. اگر قصد خرید بهترین تقویت کننده وای فای را دارید، محصولات این کمپانی را نیز مدنظر داشته باشید. البته همان‌طور که قبل‌تر هم گفتیم، محصولات این شرکت، کیفیت برندهای مطرح بالا را ندارد.

ویژگی‌ها
تعداد آنتن‌ها: ۲ عدد
مجهز به آنتن داخلی و خارجی
استانداردهای بی‌سیم: IEEE ۸۰۲.۱۱ac/n/a
امنیت: WPA-PSK و WPA۲-PSK
فرکانس: ۲.۴ و ۵.۰ گیگاهرتز

 پرفروش‌ترین مدل شیائومی

 

 

سوالات متداول

چگونه بهترین تقویت کننده وای فای را انتخاب کنیم؟

اگر می‌خواهید یک توسعه دهنده شبکه بی‌سیم خوب و قوی بخرید، توصیه می‌کنیم به برند،‌ تعداد آنتن، نوع و قدرت آنتن، سرعت، تعداد باند، فرکانس‌های قابل پشتیبانی، منبع انرژی، استانداردهای شبکه وایرلس، امنیت، قیمت، گارانتی و سایر قابلیت‌های آن توجه کنید.

قیمت تقویت کننده وای فای چقدر است؟

قطعا نمی‌توان قیمت دقیقی اعلام کرد؛ چراکه با توجه به شرکت سازنده، نوع و قابلیت‌هایی ریپیتر، قیمت آن تغییر می‌کند. اما اگر بازه حدودی آن را در نظر بگیریم، قیمت تقویت کننده وای فای در بازار ایران، بین ۵۰۰ هزار تومان الی ۵ میلیون تومان است. البته در نظر داشته باشید که بهترین تقویت کننده وای فای، لزوما گران‌ترین مدل آن نیست.

سخن پایانی

ما در این مقاله تلاش کردیم تا یک راهنمای خرید جامع در خصوص خرید دستگاه توسعه دهنده امواج وایرلس ارائه کنیم. توصیه می‌کنیم اگر اطلاعات کافی در این خصوص ندارید، محصول موردنظرتان را از میان برندهای گفته‌شده خریداری کنید. همچنین، اگر سوالی درباره خرید بهترین تقویت کننده وای فای نیز داشتید،‌ می‌توانید در بخش نظرات بنویسید تا شما را راهنمایی کنیم.

 

مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

بهترین مودم فیبر نوری

بهترین مودم خانگی

بهترین مودم های جیبی

بهترین مودم td-lte

چگونه انتن دهی مودم را افزایش دهیم

 

Promotion
پرفروش‌ترین تقویت‌کننده‌های وای فای در بازارمشاهده محصولات

 

[تعداد آرا: 1 میانگین امتیاز: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *