منوی دسته بندی

بهترین میکروفون استودیویی دنیا در بازار [13 مارک برتر]

میکروفون استودیویی یکی از ابزارهای مهم در فعالیت‌هایی مانند تولید محتوا، ضبط ویدیو، موزیک، پادکست و… است. استفاده از سایر میکروفون‌ها در چنین فعالیت‌هایی موجب ضبط صداهای جانبی شده و نتیجه چندان رضایت‌بخش نخواهد بود. با استفاده از میکروفون‌های استودیویی، می‌توانید کیفیت کارتان را بالا برده و بدون ضبط هرگونه صدای اطراف، صدای واضح و بدون نویزی را ضبط کنید. نکته حائز اهمیت این است که برای خرید این میکروفون‌ها باید اطلاعات خود را بالا برده و با شناخت کامل اقدام به خرید کنید. از شما دعوت می‌کنیم جهت افزایش آگاهی، تا پایان مطلب با ما همراه باشید. در انتها، چند نمونه از بهترین میکروفون استودیویی بازار را نیز معرفی می‌کنیم.

راهنمای مطالعه نمایش

راهنمای خرید میکروفون استودیویی

راهنمای خرید میکروفون استودیویی

انواع میکروفون

برای خرید بهترین میکروفون استودیویی، در ابتدا باید با انواع مختلف آن آشنا شوید تا بتوانید انتخاب درستی داشته باشید. انواع میکروفون استودیویی عبارت‌اند از:

۱. میکروفون کاندنسر:

میکروفون کاندنسر یکی از انواع میکروفون‌های استودیویی است که تحت عنوان میکروفون خازنی نیز شناخته می‌شوند. این میکروفون‌ها در ضبط صدا با جزئیات بسیار عالی عمل کرده و صدای شما را کاملا واضح ضبط می‌کنند. همچنین، حساسیت عملکرد این میکروفون‌ها بالا بوده و پهنای باندشان نیز وسیع و خطی است.

از مزایای این نوع از میکروفون استودیویی، می‌توان به دیافراگم بسیار سبک و عملکرد سریع آن اشاره کرد. گفتنی است، بسیاری از تولیدکنندگان محتوا در یوتیوب، اینستاگرام و… نوع کاندنسر را بهترین میکروفون استودیویی برای کار خود می‌دانند. میکروفون‌های کاندنسر برای ضبط صداهای پر جزئیات، وکال‌های قدرتمند و داخل استودیو مناسب است.

پرفروش‌ترین میکروفون کاندنسر

 

۲. میکروفون داینامیک:

نام دیگر میکروفون‌های داینامیک، میکروفون سیم‌پیچ متحرک است و به‌عنوان یک میکروفون با امپدانس پایین معرفی می‌شود. این میکروفون، طول عمر بالایی دارد و در مقابل عوامل مخربی مانند رطوبت و ضربه فیزیکی، استقامت بالایی از خود نشان می‌دهد.

همچنین، پاسخ‌دهی این میکروفون‌ها کند بوده و پاسخ فرکانسی آن نیز یکنواخت است. معمولا این نوع از میکروفون‌ها برای اجرا در فضاهای باز مورد استفاده قرار می‌گیرد و برای افرادی که به دنبال بهترین میکروفون استودیویی خانگی هستند، چندان مناسب نیست.

پرفروش‌ترین میکروفون داینامیک

 

۳. میکروفون شاتگان:

میکروفون شاتگان، یکی دیگر از انواع میکروفون استودیویی است که دریافت صدا را به‌صورت یک‌سویه انجام می‌دهد. علت نام‌گذاری این میکروفون (شاتگان) شباهت آن به نوعی تفنگ شکاری به نام شاتگان است. میکروفون شاتگان، صداها را به‌صورت خودکار، با کیفیت و وضوح بسیار بالا ضبط می‌کند.

بهتر است بدانید، میکروفون‌های شاتگان صدا را فقط از روبرو دریافت کرده و صداهای اطراف را نیز فیلتر می‌کنند. به همین علت، برای صحبت کردن، سخنرانی،‌ ضبط صدا در فضای باز و طبیعت مناسب می‌باشند. اگر تولیدکننده محتوا هستید و برای دوربین به دنبال بهترین میکروفون استودیویی یا فضای باز هستید، نوع شاتگان می‌تواند گزینه خوبی برای شما باشد.

پرفروش‌ترین میکروفون شاتگان

 

۴. میکروفون ریبون:

این میکروفون جزو میکروفون‌های استودیویی داینامیک محسوب شده و ظرفیت بالایی دارد. واکنش این میکروفون نسبت به صداهایی با فرکانس پایین، بیشتر است.

همچنین، حساسیت آن بسیار بالا است و به‌خوبی از پس ضبط جزئیات صدا برمی‌آید. یکی دیگر از ویژگی‌های این میکروفون، طراحی جذاب و زیبای آن است که موجب بهبود الگوی ضبط آن نیز شده است. این میکروفون‌ها بیشتر برای ضبط صدای ساز استفاده می‌شود.

پرفروش‌ترین میکروفون ریبون

 

۵. میکروفون لامپی:

میکروفون لامپی، نوعی میکروفون استودیویی است که کارایی بسیار خوبی دارد. این میکروفون‌ها، صدا را هارمونیک، گرم و با کامپرشن طبیعی ضبط می‌کنند. در ضمن این میکروفون در ضبط جزئیات صدا نیز عملکرد خوبی دارد.

پرفروش‌ترین میکروفون لامپی

 

تفاوت میکروفون داینامیک با کاندنسر در چیست؟

میکروفون‌های داینامیک و کاندنسر، دو نوع میکروفون استودیویی هستند که کاربرد بسیار گسترده‌ای دارند. به همین دلیل، ممکن است هنگام خرید بهترین میکروفون استودیویی، در انتخاب این دو بر سر دوراهی قرار بگیرید. در ادامه به ۳ تفاوت عمده این دو میکروفون می‌پردازیم.

تفاوت میکروفون داینامیک با کاندنسر

۱. میکروفون کاندنسر، در ضبط جزئیات صدا، بهتر عمل می‌کند و بیشتر برای استفاده در استودیو پیشنهاد می‌شود. این در حالی است که میکروفون داینامیک، در زمینه ضبط صداهای پرقدرت و قوی، حرفه‌ای‌تر عمل کرده و برای استفاده در اجرای زنده مناسب‌تر است.

۲. در میکروفون‌های کاندنسر، تبدیل انرژی حرکتی حاصل از لرزش صوتی از دیافراگم است. ولی در میکروفون‌های داینامیک، از سیم‌پیچ استفاده می‌شود.

۳. تفاوت دیگر این دو میکروفون، در قیمت آن‌ها است. معمولا میکروفون‌های کاندنسر نسبت به میکروفون‌های داینامیک، قیمت بیشتری دارند.

نسبت سیگنال به نویز در میکروفون استودیویی

موضوع دیگری که در خرید بهترین میکروفون استودیویی باید به آن توجه کنید، نسبت سیگنال به نویز است؛ چراکه ضبط صدا با نویز، اصلا رضایت‌بخش نیست. نسبت سیگنال به نویز که بر حسب دسی‌بل تعیین می‌شود، نسبت مستقیمی با سطح فشار صوتی منبع دارد.

هرچه این نسبت بیشتر باشد، صدا با نویز کمتر و با خلوص بیشتری ضبط می‌شود. در کل می‌توان گفت، نسبت سیگنال به نویز بالاتر از ۶۴ دسی‌بل، برای میکروفون‌ها یک امتیاز مثبت محسوب می‌شود.

درگاه‌های اتصال

یکی از موارد مهم در هنگام خرید بهترین میکروفون استودیویی، درگاه اتصال میکروفون است. این عامل به نوع نیاز و بودجه شما هم بستگی دارد. برای مثال، اگر تازه‌کار هستید و می‌خواهید در یوتیوب تولید محتوا کنید، بهتر است با یک میکروفون که پورت USB دارد، شروع کنید. اما اگر برای کارهای حرفه‌ای‌تر به دنبال میکروفون استودیویی هستید، باید در کنار میکروفون تجهیزاتی مانند کارت صدا و… نیز خریداری کنید. در ادامه به انواع درگاه‌های اتصال می‌پردازیم.

انواع درگاه‌های اتصال در میکروفون استودیویی

۱. درگاه اتصال XLR:

این درگاه اتصال، جهت کاهش نویزهای احتمالی در میکروفون‌های استودیویی تعبیه شده است. برای استفاده از این درگاه، از کابل‌هایی با تعداد زبانه‌های مختلف، از ۳ تا ۶ زبانه استفاده می‌شود. البته در استودیو معمولا کابل‌های ۳ زبانه کاربردی‌تر هستند.

این درگاه، در انتقال سیگنال‌های بالانس نیز کاربرد دارد. در ضمن، می‌توان با استفاده از کابل‌های مناسب این پورت، مسافت‌های طولانی مانند اتاق فرمان و سایر فضاها را به یکدیگر مرتبط کرد.

۲. درگاه اتصال USB:

این درگاه اتصال معمولا در میکروفون‌های کاندنسر یافت می‌شود و موجب اتصال میکروفون با سایر وسایل از جمله رایانه می‌شود. همچنین این پورت، موجب افزایش قدرت میکروفون در ضبط جزئیات صدا خواهد شد. اگر به دنبال بهترین میکروفون استودیویی هستید و نمی‌خواهید هزینه بسیار زیادی بابت آن پرداخت کنید، می‌توانید به سراغ مدل‌هایی بروید که پورت USB دارند.

۳. جک ۳.۵ میلی‌متری:

جک ۳.۵ میلی‌متری که تحت عنوان فیش استودیو نیز شناخته می‌شود، قطری به اندازه ۳.۵ میلی‌متر دارد. این جک، ۳ قسمت مختلف دارد که به ترتیب برای صدای چپ، صدای راست و صدای مشترک چپ و راست طراحی شده است. معمولا این جک برای اتصال میکروفون به دوربین استفاده می‌شود. به همین علت،‌ برای افرادی که به دنبال بهترین میکروفون استودیویی برای دوربین هستند، مناسب است.

 

در جدول زیر می‌توانید انواع میکروفون‌های استودیویی را بر اساس نوع پورت مشاهده و بررسی کنید.

نوع اتصالجزئیات
میکروفون استودیویی با پورت USBمشاهده محصولات و قیمت
میکروفون استودیویی با پورت XLRمشاهده محصولات و قیمت
میکروفون استودیویی با جک ۳.۵ میلی‌متریمشاهده محصولات و قیمت
میکروفون استودیویی با جک ۶.۵ میلی‌متریمشاهده محصولات و قیمت

 

گستره دینامیکی میکروفون استودیو

نکته حائز اهمیت دیگر در خرید بهترین میکروفون استودیویی، گستره دینامیکی آن است. گستره دینامیکی در واقع محدوده‌ای است که شما در چارچوب آن می‌توانید صدا را ضبط کنید. بنابراین، در هنگام خرید دقت کنید میکروفون موردنظرتان به محدوده دینامیکی مختلفی پاسخ دهد و یا از محدوده دینامیکی متناسب با فعالیت شما برخوردار باشد.

حساسیت میکروفون استودیویی

حساسیت میکروفون استودیو، تعیین‌کننده میزان صدای سیگنال صوتی است که میکروفون بدون تغییر آن و به‌صورت خالص، توانایی ضبط آن را دارد. هرچه سیگنال میکروفون شما قوی‌تر و ولتاژ خروجی آن بالاتر باشد، حساسیت آن نیز بیشتر خواهد بود.

همچنین، هرچه حساسیت میکروفون بیشتر باشد، توانایی بیشتری در ضبط صداهای ساکت‌تر دارد. میزان حساسیت، از پارامترهای مهم در هنگام خرید بهترین میکروفون استودیویی به شمار می‌رود.

پرفروش‌ترین میکروفون بازار

 

فرکانس پاسخ‌گویی

این عامل به میزان حساسیت میکروفون استودیویی نسبت به صداهایی با شدت یکسان، اما فرکانس‌های مختلف بستگی دارد. می‌توان گفت که هرچه پاسخ فرکانسی میکروفون در فرکانس‌های بالاتر، بیشتر باشد، صدای نهایی نیز ریزتر اجرا می‌شود. اگر قصد تهیه بهترین میکروفون استودیویی را دارید، به این مورد نیز توجه داشته باشید.

بهترین برند میکروفون استودیویی

همان‌گونه که می‌دانید، برندهای زیادی این محصول را تولید و روانه بازار می‌کنند. اما توصیه می‌کنیم از خرید محصولات متفرقه خودداری کرده و به سراغ برندهای ناشناخته نروید. این محصول از حساسیت زیادی برخوردار است و بی‌کیفیت بودن آن می‌تواند در خروجی کار شما نتیجه منفی داشته باشد. ازاین‌رو، بهتر است برای خرید بهترین میکروفون استودیویی، از برندهایی که امتحان خود را پس داده‌اند خرید خود را انجام دهید.

طبق بررسی ما در بیگ سرچ، برندهای «رود» (Rode)، «بیرداینامیک» (Beyerdynamic)، «سنهایزر» (Sennheiser)، «آدیو-تکنیکا» (Audio-Technica)، «شور» (Shure)، «سونی» (Sony)، «مائونو» (Maono) و «بویا» (Boya) جزو محبوب‌ترین و بهترین برندهای میکروفون استودیویی در دنیا هستند.

بهترین میکروفون استودیویی

۱. میکروفون استودیویی رود
  • محبوب‌ترین برند بازار

بهترین میکروفون استودیویی رود

اگر به دنبال بهترین میکروفون استودیویی بازار هستید، حتما نام این برند را شنیده‌اید. «رود» یکی از محبوب‌ترین و قدرتمندترین برندهای حال حاضر تجهیزات استودیویی در دنیا است که میکروفون‌های باکیفیتی را تولید می‌کند. شاید قیمت میکروفون‌های رود گران به نظر برسد، اما با استفاده از آن متوجه تفاوت آن با سایر محصولات خواهید شد.

میکروفون‌های استودیویی رود دارای مدل‌های مختلفی است و برای افراد مبتدی، نیمه‌حرفه‌ای و حرفه‌ای نیز مناسب است. محصولات این کمپانی برای تولید محتوا، ضبط پادکست، وکال و… بسیار مناسب هستند. حتی اگر کارت صدا ندارید و در ابتدای مسیر تولید محتوا هستید، می‌توانید از مدل‌های ‌USB میکروفون استودیویی رود که قیمت کمتری هم دارند، استفاده کنید.

ویژگی‌ها
درگاه‌های اتصال: USB، جک ۳.۵ میلی‌متری و XLR
نوع میکروفون: کاندنسر و داینامیک
دارای کیفیت بی‌نظیر
دارای حساسیت بالا

پرفروش‌ترین میکروفون رود

 

 

۲. میکروفون استودیویی بیرداینامیک

بهترین میکروفون استودیویی بیرداینامیک

«بیرداینامیک» یکی دیگر از برندهای معتبر در زمینه تولید لوازم استودیو است. کیفیت میکروفون‌های استودیویی بیرداینامیک بسیار بالا بوده و رقیب برند استرالیایی رود نیز به شمار می‌رود.

از کاربردهای این محصول می‌توان به وکال، صدای ساز، تولید محتوای یوتیوب، پادکست و… اشاره کرد. الگوی قطبی میکروفون استودیویی بیرداینامیک به‌گونه‌ای است که صدای اصلی را با کلیه جزئیات ثبت کرده و صدای اطراف را به خوبی می‌پوشاند. این برند، آلمانی است و برای افرادی که قصد خرید بهترین میکروفون استودیویی را دارند، گزینه مناسبی به شمار می‌رود.

ویژگی‌ها
نوع میکروفون: کاندنسر، داینامیک، ریبون، شاتگان
درگاه‌های اتصال: USB و XLR
کیفیت فوق‌العاده
دارای استایل شیک و المان‌های زیبا در طراحی
نویز کم و فرکانس پاسخ‌دهی خوب

پرفروش‌ترین مدل بیرداینامیک

 

 

۳. میکروفون استودیویی آدیو-تکنیکا

بهترین میکروفون استودیویی آدیو-تکنیکا

میکروفون‌های استودیویی این برند از قیمت بسیار مناسب و کیفیت خوبی بهره می‌برند. از ویژگی‌های این محصول می‌توان به صدای باکیفیت استودیو، ویژگی‌های پیشرفته، عملکرد حرفه‌ای و تطبیق‌پذیری برای تمام سازندگان محتوا اشاره کرد. اگر شما هم به دنبال بهترین میکروفون استودیویی با قیمت مناسب هستید، مدل‌های پرفروش این برند را از طریق دکمه زیر مشاهده کنید.

ویژگی‌ها
نوع میکروفون: کاندنسر، داینامیک و شاتگان
درگاه‌های اتصال: یو اس بی و XLR
کاربرد: سخنرانی، وکال، ساز آکوستیک، پیانو، اور هد درام و آمپ گیتار الکتریک
ضبط بی‌نهایت طبیعی و شفاف
فیلتر برش فرکانس‌های بالا

پرفروش‌ترین مدل آدیو-تکنیکا

 

 

۴. میکروفون استودیویی بهرینگر

بهترین میکروفون استودیویی خانگی بهرینگر

این برند سابقه طولانی در تولید تجهیزات استودیویی دارد و از ابتدا فلسفه «بهرینگر» این بوده که هر موزیسینی بتواند با هر بودجه‌ای که دارد، ابزار موردنظر خود را خریداری کند. به همین دلیل،‌ قیمت میکروفون‌های استودیویی بهرینگر در مقایسه با رقبا، نسبتا پایین‌تر است.

از میکروفون کاندنسر گرفته تا داینامیک، همگی در میان محصولات این کمپانی به چشم می‌خورند. گفتنی است، اکثر مدل‌های این برند، در گروه بهترین میکروفون استودیویی ارزان‌قیمت و اقتصادی بازار به‌حساب می‌آیند.

ویژگی‌ها
نوع میکروفون: کاندنسر ترانزیستوری و الکترونیکی، داینامیک
درگاه‌های اتصال: XLR و USB
دارای قیمت مناسب
کیفیت بالا
ضبط صدای بسیار شفاف

پرفروش‌ترین میکروفون بهرینگر

 

 

۵. میکروفون استودیویی مائونو
  • پرفروش‌ترین برند بازار

میکروفون استودیویی مائونو

میکروفون‌های استودیویی «مائونو» برای افرادی مناسب است که می‌خواهند بهترین میکروفون استودیویی را با قیمت بسیار مناسب تهیه کنند. اکثر درگاه‌های اتصال این میکروفون از نوع USB بوده و به همین دلیل، نیاز به تجهیزاتی مانند کارت صدا ندارید. کافی است، میکروفون را به کامپیوتر متصل کرده و کارتان را آغاز کنید.

طی بررسی انجام شده، اکثر خریداران از این برند راضی بودند و به مواردی همچون کیفیت عالی، صدای واضح، نویز کم، اتصال آسان بدون درایور، امکان تنظیم صدا و بی‌صدا کردن از روی میکروفون و جنس خوب آن اشاره کردند.

ویژگی‌ها
نوع میکروفون: کاندنسر و داینامیک
درگاه‌های اتصال: USB، جک ۳.۵ میلی‌متری و microUSB
مناسب برای تولید محتوا، وکال و ضبط پادکست
دارای ولوم تنظیم Gain
دارای فیلتر برش در فرکانس‌های بالا

پرفروش‌ترین میکروفون مائونو

 

 

۶. میکروفون استودیویی سنهایزر

میکروفون مخصوص استودیو سنهایزر

«سنهایزر» یک برند آلمانی است که در زمینه تولید تجهیزات صوتی کیفیت بالا از جمله میکروفون استودیویی، هدفون و… شهرت زیادی دارد.

ناگفته نماند که تعداد میکروفون‌های کاندنسر این شرکت زیاد نیست و مدل‌های محدودی را به بازار عرضه کرده است. به همین علت، طرفداران برند سنهایزر که قصد تهیه بهترین میکروفون استودیویی را دارند، با تنوع زیادی مواجه نیستند. اما اگر می‌خواهید میکروفون یقه ای و یا داینامیک تهیه کنید، بهتر است به محصولات آن نگاهی بیندازید.

ویژگی‌ها
نوع میکروفون: داینامیک، کاندنسر و شاتگان
درگاه‌های اتصال: جک ۳.۵ میلی‌متری و XLR
کاربرد: وکال، سخنرانی، ساز، تولید محتوا و...
دارای فیلتر برش فرکانس‌های بالا

پرفروش‌ترین میکروفون سنهایزر

 

 

۷. میکروفون استودیویی ای کی جی

بهترین میکروفون استودیویی دنیا با برند AKG

اگر موزیسین باشید و یا در بازار تجهیزات صوتی چرخی زده باشید، قطعا نام برند «AKG» به گوشتان خورده است. این کمپانی یکی از قدرتمندترین و محبوب‌ترین تولیدکنندگان هدفون و بهترین میکروفون استودیویی در دنیا است و جایگاه بالایی نیز در بین رقبا دارد.

ویژگی‌ها
نوع میکروفون: کاندنسر
درگاه‌های اتصال: USB و XLR
کیفیت ساخت بالا

پرفروش‌ترین مدل ای کی جی

 

 

۸. میکروفون استودیویی الکترون

میکروفون استودیویی ارزان با برند الکترون

میکروفون‌های استودیویی این برند دارای کیفیت نسبتا خوبی بوده و برای افراد تازه‌کار گزینه قابل قبولی محسوب می‌شود. برخی از مدل‌های میکروفون استودیویی «الکترون»، قیمت ارزانی دارند و کار راه‌انداز هم هستند.

به‌طورکلی، اگر می‌خواهید بهترین میکروفون استودیویی را خریداری کنید، توصیه می‌کنیم به سراغ برندهای «رود»، «بیرداینامیک» و… بروید. اما اگر برای اولین بار می‌خواهید میکروفون بخرید و برای کارهای سبک مانند تولید پادکست از آن استفاده کنید، مدل‌های میان‌رده این برند می‌توانند برایتان مناسب باشند.

ویژگی‌ها
نوع میکروفون: کاندنسر و داینامیک
پورت‌ها: جک ۳.۵ میلی‌متری، USB و XLR
مناسب برای استودیوهای خانگی
دارای کیفیت خوب
قیمت مناسب

پرفروش‌ترین میکروفون الکترون

 

 

۹. میکروفون استودیویی بویا

میکروفون استودیویی بویا

«بویا» یکی از شرکت‌هایی است که در چند سال اخیر با ویژگی‌هایی مانند قیمت مناسب، کیفیت صدای عالی و طراحی زیبا، توانسته مشتریان زیادی را به خود جذب کند.

میکروفون‌های استودیویی بویا برای خواننده‌ها، پادکسترها، گیمرها، علاقه‌مندان به دوبله و سایر تولیدکنندگان محتوا، گزینه خوبی محسوب می‌شود. ازاین‌رو،‌ اگر به دنبال بهترین میکروفون استودیویی میان‌رده بازار هستید که قیمت ارزانی هم داشته باشد، روی دکمه زیر کلیک کنید تا مدل‌های پرفروش آن را مشاهده کنید.

ویژگی‌ها
نوع میکروفون: کاندنسر، داینامیک، شاتگان و پیکاپ
پورت‌ها: USB و XLR
مناسب برای مصارف خانگی و استودیوها
مجهز به فیلتر نرم‌کنندگی صدا

پرفروش‌ترین میکروفون بویا

 

 

۱۰. میکروفن استودیویی مکی

میکروفون مکی مناسب برای استودیو

ویژگی‌ها
نوع میکروفون: کاندنسر
درگاه‌های اتصال: XLR و USB
دارای صدای باکیفیت، شفاف و تمیز
بدنه مقاوم

پرفروش‌ترین میکروفون مکی

 

 

۱۱. میکروفون استودیویی بلو

میکروفون بلو برای استودیو خانگی

ویژگی‌ها
نوع میکروفون: کاندنسر و پیکاپ
درگاه اتصال: XLR و USB
مناسب برای تولید پادکست، استریم، گیمینگ و...
داری پایه رومیزی در اکثر مدل‌ها

پرفروش‌ترین میکروفون بلو

 

 

۱۲. میکروفن استودیویی لویت

بهترین میکروفون برای استودیو خانگی

ویژگی‌ها
نوع میکروفون: کاندنسر
دارای درگاه اتصال XLR
مناسب برای سخنرانی، وکال، ساز آکوستیک، پیانو، آمپ گیتار الکتریک و...

پرفروش‌ترین میکروفون لویت

 

 

۱۳. میکروفون استودیویی نیومن

میکروفون استودیویی حرفه ای

ویژگی‌ها
نوع میکروفون: کاندنسر
مجهز به درگاه اتصال XLR
مناسب برای وکال
کیفیت عالی
دارای دقت بالا

پرفروش‌ترین میکروفون نیومن

 

 

سوالات متداول

چگونه بهترین میکروفون استودیویی را انتخاب کنیم؟

جهت خرید میکروفون برای استودیو، باید به مواردی از جمله برند، نوع، پورت، گستره دینامیکی، حساسیت، فرکانس پاسخ‌گویی، نسبت سیگنال به نویز، ظاهر، قیمت، گارانتی و… دقت کرد. توجه نکردن به هر یک از این موارد، می‌تواند موجب کاهش کیفیت کار شما شود.

قیمت میکروفون استودیویی چقدر است؟

قطعا نمی‌توان قیمت دقیقی برای این محصول اعلام کرد؛ چراکه قیمت میکروفون‌های استودیویی با توجه به برند، نوع و قابلیت‌هایی که دارند، متغیر است. اما اگر بازه تقریبی آن را مدنظر قرار دهیم، قیمت میکروفون استودیویی در بازار ایران بین ۱ میلیون تومان الی ۲۰۰ میلیون تومان است. البته اگر تازه‌کار هستید، می‌توانید با مبلغ کمتر از ۲۰ میلیون تومان، بهترین میکروفون استودیویی بازار را مطابق با نیازتان تهیه کنید.

جمع‌بندی

همان‌طور که در طول مطلب گفته شد، خرید بهترین میکروفون استودیویی نیاز به آگاهی و دقت کافی دارد. این میکروفون‌ها انواع مختلفی دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به میکروفون ریبون، داینامیک، کاندنسر، شاتگان، لامپی و… اشاره کرد. هر میکروفون دارای درگاه‌های اتصال مختلفی است که هر یک وظیفه‌ای خاص دارند، از جمله این پورت‌ها می‌توان به پورت USB و XLR و… اشاره کرد. بنابراین، بهتر است ابتدا نوع نیاز و بودجه خود را تعیین کرده و سپس نسبت به خرید این محصول اقدام کنید.

در این مقاله سعی کرده‌ایم آگاهی‌های لازم در رابطه با خرید میکروفون استودیویی را به‌صورت مختصر و مفید به شما عزیزان ارائه دهیم. امیدواریم با مطالعه این مطلب، خرید خوبی را تجربه نمایید. اگر شما هم تجربه‌ای در خصوص میکروفون‌های استودیویی دارید، در بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.

 

Promotion
پرفروش‌ترین میکروفون‌های استودیویی در بازارمشاهده محصولات

 

[تعداد آرا: 3 میانگین امتیاز: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *