منوی دسته بندی

بهترین پاور بانک فست شارژ با کیفیت عالی 🔋 [12 مارک برتر]

اگر شما هم می‌خواهید بهترین پاور بانک موجود در بازار را تهیه کنید و با سوالاتی مانند پاوربانک چی بخرم؟ پاور بانک چه مارکی خوبه؟ مواجه شده‌اید، نگران نباشید. ما در این بخش بهترین برندهای سازنده و مدل‌های شارژر همراه (Power Bank) را به شما معرفی خواهیم کرد. کافی است تا آخر این مطلب همراه ما باشید تا بتوانید یک مدل خوب و قوی برای گوشی موبایل خود انتخاب کنید.

راهنمای مطالعه نمایش

بهترین پاور بانک های بازار

۱. پاور بانک انکر (Anker)

بهترین پاور بانک انکر (Anker) با کیفیت عالی و قوی

«انکر» شرکتی چینی است که دستگاه‌های الکترونیکی و دیجیتال را با کیفیت عالی طراحی و تولید می‌کند. اولین نقطۀ قوت انکر کابل‌های شارژ آن بود. پس‌ازآن در مرور زمان، شاهد تولید قدرتمندترین و بهترین شارژرهای همراه از این شرکت بودیم.

این شرکت اکثر شارژرهای همراه خود را به ویژگی «Power IQ» مجهز ساخته است. این ویژگی نوعی فناوری است که به‌صورت خودکار دستگاهی که به پاور بانک شما متصل می‌شود را شناسایی و با ولتاژ و شدت جریان مناسب شارژ می‌کند. این تکنولوژی به‌قدری مورد استقبالِ مخاطبان خود قرار گرفته که کمپانی انکر (Anker) تصمیم به تجهیز کامل محصولات جدید خود به این فناوری نموده است.

پاوربانک‌های شرکت انکر مجهز به چراغ‌هایی هستند که از طریق آن می‌توانید میزان شارژِ باقی‌مانده در دستگاه را تشخیص دهید. یکی دیگر از ویژگی‌های مخاطب‌پسند بهترین پاور بانک انکر، اندازه و وزنِ مناسب آن است که می‌توانید به راحتی آن را حمل کنید؛ همین موضوع باعث تمایز این کمپانی با رقبای آن شده است.

به‌طورکلی پاوربانک این کمپانی انتخابی مورد اعتماد و محبوب است؛ تنها باید بدانید که ممکن است شارژِ مجددِ پاوربانک بیشتر از حد متوسط طول بکشد.

مزایا:

  • کیفیت عالی
  • وزن و ابعاد مناسب
  • مجهز به فناوری Power IQ
  • مجهز به چراغِ تشخیص باقی‌ماندۀ شارژ

معایب:

  • مدت‌زمان نسبتا بالای شارژ مجدد

چند مدل از بهترین پاور بانک انکر

پرفروش‌ترین پاوربانک انکر

۲. پاور بانک شیائومی (Xiaomi)

بهترین پاور بانک شیائومی (Xiaomi) فست شارژ (10000، 20000، 30000 و...)

کمپانی شیائومی تولیدکننده‌ای چینی است که طی سال‌های اخیر طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. یکی از ویژگی‌های بارز این کمپانی، قیمت متوسط روبه‌پایین به همراهِ کیفیت مناسب است.

پاوربانک شیائومی از تکنولوژی شارژ سریع (Quick Charge) پشتیبانی می‌کند. در حال حاضر اغلب این پاوربانک‌ها از «Qualcomm Quick Charge 2.0» پشتیبانی می‌کنند که نسخۀ کاملاً جدیدی نیست. اما کمپانی شیائومی به‌زودی تولیداتِ جدیدِ خود را با پشتیبانی از آخرین نسخۀ شارژ سریع طراحی و تولید می‌کند.

این برند، شارژرهای همراه خود را با خلاقیتِ قابل توجهی طراحی می‌کند. به عنوان مثال برخلاف دیگر رقبای خود، از USBهای جداگانه برای فرمت‌های مختلف شارژ استفاده نکرده و شما تنها با فشردن یک دکمه می‌توانید حالت شارژ آن را تغییر دهید.

شایان ذکر است که برخی کاربران معایبی از این دستگاه را گزارش داده‌اند که در بخشِ «معایب» خواهید خواند. در مجموع، مارک «Xiaomi» برای افرادی که هدفشان تهیه بهترین پاور بانک بازار با قیمت مناسب است، انتخاب خوبی به شمار می‌رود.

مزایا:

  • قیمت مناسب
  • کیفیت قابل قبول
  • پشتیبانی از تکنولوژی شارژ سریع
  • خلاقیت در طراحی

معایب:

  • تنها یک خروجی USB در برخی مدل‌های پاوربانک
  • دوام نسبتا کم
  • وزن متوسط رو به بالا

چند مدل از بهترین پاور بانک شیائومی

پرفروش‌ترین مدل شیائومی

۳. پاور بانک سامسونگ (Samsung)

بهترین پاور بانک سامسونگ (Samsung)

کمپانی سامسونگ به تازگی انقلابی در صنعتِ پاوربانک‌ها به راه انداخته است. این شرکت با طراحی پاور بانک‌های بی‌سیم (Wireless) باعث جلب توجه مشتریان دنیای دیجیتال شده است.

این نسل نوین پاوربانک با برخورداری از تکنولوژی «USB Power Delivery PPS» می‌تواند مقدار بسیار زیادی انرژی برق را به گوشی و لپ‌تاپ شما، به‌صورت کنترل‌شده انتقال دهد و با همین روش باعث شارژ بسیار سریع آن‌ها شود.

تنها همین ویژگی باعث ایجاد تمایزی بزرگ بین پاوربانک‌های سامسونگ و رقبا شده و بسیاری از مدل‌های آن را در گروه بهترین پاور بانک دنیا قرار داده است. بدنۀ شارژرهای همراه این کمپانی معمولاً فلزی است، اما هیچ نگرانی‌ای برای ایجاد خط‌وخش بر روی آن وجود ندارد.

با این‌که در موفقیت سامسونگ برای طراحی Power Bank شبهه‌ای وارد نیست، اما گزارشاتی از کاربرانِ این پاوربانک‌ها دریافت شده است که با مشکلاتی روبه‌رو شده‌اند.

مهم‌ترین مشکلات گزارش‌شده، این است که سامسونگ در مشخصات پاوربانک خود ادعا می‌کند که این دستگاه دارای دو USB با توانِ جداگانۀ ۲۵ وات است. اما هنگام استفاده متوجه خواهید شد که هر دو پورت دستگاه به‌صورت مشترک ۲۵ وات را پشتیبانی می‌کنند. همین موضوع می‌تواند باعثِ عدم شارژ رسانی قابل قبول در برخی تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها شود.

پاوربانک‌های سامسونگ دارای ابعاد کوچک اما پرقدرت و همچنین وزنِ نسبتا سنگینی هستند. بنابراین، اگر می‌خواهید بهترین پاور بانک سامسونگ را تهیه کنید، پیشنهاد می‌کنیم علاوه بر مشخصات محصول، نظرات کاربران قبلی را بخوانید.

درهرصورت اگر امکانات و ویژگی‌های منحصربه‌فرد شارژر همراه سامسونگ توجه شما را جلب کرده است، در انتخاب آن درنگ نکنید.

مزایا:

  • برخورداری از تکنولوژی شارژ بی‌سیم (Wireless)
  • برخورداری از تکنولوژی USB Power Delivery PPS
  • بدنۀ بسیار مقاوم
  • کیفیت بالا
  • ابعاد کوچک

معایب:

  • قیمت متوسط رو به بالا
  • کاهش توانِ شارژ رسانی هنگام شارژ هم‌زمان دو دستگاه
  • وزن متوسط

چند مدل از بهترین پاور بانک سامسونگ

پرفروش‌ترین مدل سامسونگ

۴. پاور بانک ای دیتا (ADATA)

پاور بانک ای دیتا (Adata) با قابلیت شارژ سریع

«ای دیتا» شرکتی شناخته‌شده با عملکردی شاخص در دنیای لوازم دیجیتال و مشتقات آن است. پاور بانک این شرکت گسترۀ بزرگی از ظرفیت‌ها را پوشش می‌دهد.

قابلیت شارژ سریع در کنارِ ظرفیت بالای بهترین پاور بانک ای دیتا، تبدیل به ویژگی طلایی این محصول شده است. اگر از طرفدارانِ پاوربانک قوی با ظرفیت بسیار بالا هستید، باید بدانید که کمپانی «ADATA» یکی از پرطرفدارترینِ این محصولات را در این زمینه طراحی و تولید کرده است.

تنها نکتۀ شایان ذکر این است که این برند دستگاه‌هایی با وزنِ نسبتاً بالا (بین ۳۰۰ الی ۵۰۰ گرم) تولید می‌کند که ممکن است در کنار ابعادِ بزرگِ پاوربانک، مورد پسندِ برخی کاربران نباشد.

تقریباً تمامِ پاوربانک‌های تولیدی ای دیتا در چند مدت اخیر، طراحی نسبتاً یکسانی داشته‌اند: قابی پلاستیکی با مقاومت بسیار بالا با لبه‌هایی براق که در مرور زمان مستعد کدر شدن و خراشیده‌شدن هستند. وجودِ چراغ کوچکی به عنوان چراغ‌قوه در این پاوربانک‌ها باعث جلب توجه کاربران شده است؛ هرچند که کاربردِ تاثیرگذاری ندارد.

یکی از امکاناتِ موردعلاقۀ منتقدین در پاوربانک ای دیتا، صفحۀ نمایشی است که در اکثر محصولات این کمپانی وجود دارد و میزان شارژ باقی‌ماندۀ دستگاه را به درصد، ورودی و خروجی فعال و میزان شارژ شدن پاوربانک را نشان می‌دهد. اگر هدف شما تهیه بهترین شارژر همراه است، این برند را نیز مدنظر داشته باشید.

مزایا:

  • دارای ظرفیت‌های متعدد
  • قابلیت شارژ سریع
  • تعبیه چراغی تحت عنوان «چراغ‌قوه»
  • مقاومت بالای قاب
  • وجود صفحۀ نمایش

معایب:

  • نسبتا سنگین
  • لبه‌هایی که مستعد خراش هستند

چند مدل از بهترین پاور بانک ای دیتا


 



پرفروش‌ترین پاوربانک ای‌دیتا


۵. پاور بانک اپل (Apple)

بهترین پاور بانک اپل (Apple) برای آیفون

فناوری مغناطیسی «MagSafe» متعلق به شرکت اپل بوده و برای سری‌های پس از آیفون ۸ و انواع ایرپاد به تولید رسیده است. همان‌طور که از نام این محصول پیدا است، کاربران اپل می‌توانند تلفن‌های همراه خود را با این تکنولوژی به صورت مغناطیسی و بی‌سیم شارژ کنند.

مگ سیف در مهرماه سال ۹۹ برای استفادۀ تلفن‌های همراه تولید شد و پیش از آن، برای اطمینان از شارژ ایمن مک‌بوک‌ها استفاده می‌شد. به همین علت، مدل‌های متنوعی از آن در دسترس نمی‌باشد. اما در همین مقدار نیز جزو بهترین پاور بانک برای آیفون محسوب می‌شود.

این دستگاه ظاهر بسیار لوکسی دارد و می‌توانید آن را با قاب تلفن همراه خود ست کنید. قاب‌های مگ سیف با جنس سیلیکون و چرم تولید می‌شوند و همچنین، دیگر نیازی به خارج کردن گوشی از قاب برای شارژ نیست و در کنار پاوربانک بسیار کوچک مگ سیف، هارمونی زیبایی را ایجاد می‌کند.

مزایا:

  • مناسب برای گوشی آیفون
  • دارای ظاهر لوکس و باکیفیت
  • ابعاد کوچک
  • وزن پایین

معایب:

  • تنوع کم

چند مدل از بهترین پاور بانک اپل


 



پرفروش‌ترین پاوربانک اپل

۶. پاوربانک انرجایزر (Energizer)

پاوربانک انرجایزر (Energizer)؛ قدرتمند و خوب

پاوربانک کمپانی انرجایزر طراحیِ کارآمد و منحصربه‌فردی دارد و راحتی شما را تضمین می‌کند، تنها ممکن است در مدل‌های ۲۰۰۰۰ میلی‌آمپری آن، با برخی مدل‌های نسبتاً سنگین وزن مواجه شوید که تا حدودی هم منطقی است.

این شرکت آمریکایی که در تولید و عرضۀ انواع باتری فعالیت دارد، طی چندین سالِ اخیر عملکرد فوق‌العاده‌ای از خود نشان داده و همین موضوع باعث ایجاد محبوبیت بین کاربران شده است. به‌عبارتی، بسیاری از افراد برای خرید بهترین پاور بانک موجود در بازار، به این برند رجوع می‌کنند که کیفیت باتری خوبی دارد.

تولیداتِ جدید این شرکت دارای سه ورودی Micro USB، USB C و USB A است. به همین علت شما با هر دستگاهی که داشته باشید، می‌توانید از این محصولات استفاده کنید. نشانگر LED در این دستگاه که تا کنون به شما میزان شارژ باقی‌ماندۀ آن را نشان می‌داد، در تولیداتِ اخیر این کمپانی جای خود را به صفحات نمایش داده است.

قاب و بدنۀ شارژر همراه انرجایزر از پلاستیک مقاوم فشرده ساخته شده که علاوه‌بر ایجاد ظاهری زیبا، استحکام قابل قبولی را نیز به نمایش می‌گذارد.

مزایا:

  • طراحی و کیفیت ساخت عالی
  • دارای ۳ ورودی USB
  • دارای نشانگر LED و یا صفحۀ نمایش
  • قاب و بدنۀ مقاوم

معایب:

  • قیمت نسبتاً بالا در ایران

چند مدل از بهترین پاور بانک انرجایزر


 



پرفروش‌ترین مدل انرجایزر

۷. پاور بانک باسئوس (Baseus)

پاور بانک باسئوس (Baseus)؛ دارای صفحه نمایش و ظرفیت های مختلف 10000 میلی آمپر ساعت، 20000 میلی آمپر، 30000 میلی آمپر و...

با این پاور بانک می‌توانید چندین بار گوشی‌های هوشمند خود را با قدرت کامل شارژ کنید. این شرکت چینی با ارائۀ محصولاتِ قدرتمند به خوبی توانسته جایگاه خود را در کنار رقبا که بهترین پاور بانک را به بازار عرضه می‌کنند، حفظ کند.

یکی از امکانات برجستۀ پاوربانک باسئوس داشتن پورتِ مناسب برای شارژ لپ‌تاپ است. پورت «USB-C Power Delivery» که در این دستگاه تعبیه شده است، می‌تواند خروجی ۶۵ وات داشته باشد و این بدان معناست که شما می‌توانید دستگاه‌های متنوعی را با آن شارژ کنید.

تنها برخی کاربران از کاهش ناگهانیِ قدرت شارژ پس از کامل شدنِ ۸۰ درصد از باتری لپ‌تاپ خبر داده‌اند، که البته اتفاقی طبیعی است.

ویژگی قابل توجه دیگر در پاوربانک قابل حمل باسئوس، وجود ۳ پورت و توانایی شارژ ۳ دستگاه هم‌زمان است. البته باید بدانید که در این حالت، پاوربانک سرعت شارژِ دستگاهِ بزرگ‌تر را به حدود ۲۵ وات کاهش می‌دهد.

کمپانی باسئوس پاوربانک‌های خود را تا حد ممکن در ابعاد کوچک و وزن پایین تولید و عرضه می‌کند. به همین دلیل، شما می‌توانید با خیالی آسوده دستگاهی داشته باشید که می‌تواند به صورت هم‌زمان تلفن همراه و لپ‌تاپ شما را شارژ کند. در کل، برای تهیه بهترین پاور بانک می‌توان روی این برند حساب کرد.

مزایا:

  • برخورداری از پورت USB-C Power Delivery
  • توانایی شارژ هم‌زمان چند دستگاه
  • ابعاد جمع‌وجور
  • وزن سبک

معایب:

  • کاهش کیفیت شارژ لپ‌تاپ پس از شارژ ۸۰٪ باتری (تقریبا طبیعی)

چند مدل از بهترین پاور بانک باسئوس


 



پرفروش‌ترین پاوربانک باسئوس

۸. شارژر همراه روموس (Romoss)

شارژر همراه روموس (Romoss) یک محصول قوی با وزن سبک و متریال باکیفیت

«روموس» یکی از برندهای چینی است که در زمینۀ طراحی و تولید محصولات تکنولوژی در حال فعالیت است. پاوربانک‌های این کمپانی به شارژ سریع، ظرفیت بالا و باتری قوی شهرت دارند.

همچنین، «Romoss» یکی از کمپانی‌هایی است که پاوربانک‌هایی با ظرفیت بسیار بالا (۳۰۰۰۰+) تولید می‌کند که به راحتی می‌تواند بسیاری از لپ‌تاپ و تبلت‌ها را یک بار کامل شارژ کند. ازاین‌رو، برای کسانی خوب است که می‌خواهند بهترین پاور بانک را از نظر قدرت خریداری کنند.

اغلب پاوربانک‌های این کمپانی دارای دو پورت USB-A با شارژ سریع و یک پورت USB-C Power Delivery هستند. پورت USB-C توانی برابر با ۳۰ وات و پورت‌های USB-A تا ۱۸ وات توان خروجی دارند؛ اما این در حالتی است که تنها از یک خروجیِ پاوربانک قصد استفاده داشته باشید.

پیش‌ازاین، پاوربانک‌های روموس تنها با دو پورتِ USB-A تولید می‌شدند. طبق پروتکل‌های کمپانی، شما برای شارژ مجدد پاوربانک‌ها می‌توانید از پورت لایتنینگ، microUSB و USB-C استفاده کنید، اما اگر در بهینه‌ترین حالت ممکن بخواهید دستگاه را شارژ کنید، بهتر است از درگاه USB-C و شارژر ۳۰ واتی بهره‌مند شوید.

پاور بانک روموس با ابعاد و وزن متوسط تولید می‌شود؛ یعنی اگر بر روی مشخصات ظاهری آن حساس نباشید، می‌توانید آن را به راحتی در کیف حمل کنید. در ادامه به معرفی بهترین مدل‌های پاور بانک روموس می‌پردازیم.

چند مدل از بهترین پاور بانک روموس


 



پرفروش‌ترین پاوربانک روموس


۹. پاور بانک مک دودو (Mcdodo) فست شارژ

پاور بانک مک دودو (Mcdodo) بی سیم و فست شارژ مناسب برای گوشی های آیفون

کمپانی «مک دودو» در تولید پاوربانک‌هایی با جنس بدنۀ متفاوت پیشگام بازار دنیا است. به عنوان مثال ممکن است شما با دستگاه‌هایی ساخته‌شده از «روی» در این کمپانی روبه‌رو شوید.

کابلِ بهترین پاوربانک مک دودو علاوه‌بر بلند بودن، بسیار مقاوم بوده و اغلب چندین لایه محافظ دارد. همچنین، درگاه‌های USB آن از آلیاژ «روی» با خلوص بسیار بالا و مقاوم در برابر انواع آسیب و خوردگی ساخته شده‌اند.

در راستای تسهیل استفاده از پاوربانک، برخی از مدل‌های جدید این کمپانی دارای نمایشگری برای نشان دادن میزان شارژ آن هستند؛ پیش از این تقریباً تمام مدل‌های پاور بانک «Mcdodo»، تنها دارای چراغ‌های LED بودند.

اگر قصد تهیۀ بهترین پاور بانک فست شارژ را دارید که توانایی شارژ پرقدرت نیز داشته باشد، محصولات کمپانی مک دودو را بررسی کنید. در تست‌هایی که از شارژرهای آن گرفته شده، شاهد توان ۱۰۰ وات برای شارژ لپ‌تاپ و توان ۴۵ وات برای شارژ تلفن همراه بوده‌ایم.

مزایا:

  • بدنه با جنس متفاوت
  • کابل بلند با مقاومت بالا
  • پورت‌های مقاوم
  • دارای نمایشگر
  • شارژ پرسرعت و قوی

معایب:

  • نداشتن نمایشگر LCD

چند مدل از بهترین پاور بانک مک دودو


 



پرفروش‌ترین مدل مک دودو

۱۰. شارژر همراه سیلیکون پاور (Silicon Power)

بهترین شارژر همراه سیلیکون پاور (Silicon Power) با ایمنی بالا و ویژگی‌های متنوع

«سیلیکون پاور» نامِ آشنای دنیای تولیدات دیجیتال است. این کمپانی تایوانی از پیشگامان تولیدِ انواع پاور بانک موبایل بوده و تا کنون، شاهد پیشرفت‌های چشم‌گیری در روند تولیدات آن بوده‌ایم.

در ابتدا پاور بانک‌های سیلیکون پاور با تنها یک پورتِ ساده، ابعاد و وزن نسبتاً بالا و ظرفیتِ پایین تولید می‌شدند. پس از گذشت زمان تعداد پورت‌های موجود در پاوربانک افزایش و نوع آن‌ها ارتقا یافت؛ تا امروز که می‌توانید پاوربانک‌هایی با ابعاد مناسب و کیفیت بسیار بالا تهیه کنید.

در چند سال اخیر، اکثر پاوربانک‌های سیلیکون پاور که جزو بهترین پاور بانک بازار هم قرار می‌گیرند، تماماً از آلومینیوم ساخته شده‌اند و استقامت بسیار بالایی دارند.

یکی از درگاه‌های متفاوتِ این پاوربانک ورودی لایتنینگ (Lightning) است که در حالت عادی کمترین سرعت شارژ را برای پاوربانک دارد؛ اما کاربرانی که از محصولاتِ آیفون استفاده می‌کنند، از پورت لایتنینگ و «Power Delivery» بیشترین استفادۀ ممکن را خواهند داشت.

البته بهتر است بدانید که با وجود پورت‌های متنوع، نمی‌توانید هنگام شارژ دو دستگاه، انتظارِ سرعت و کیفیت بسیار بالایی داشته باشید.

یکی از امکاناتِ بدیعِ پاوربانک‌های «Silicon Power»، وجود دکمۀ پاور برای توقف، راه‌اندازی مجدد دستگاه و همچنین بررسی میزان شارژ باقی‌ماندۀ آن است. در بخش پایین چند مدل از بهترین پاوربانک این برند را به شما معرفی خواهیم کرد.

مزایا:

  • کیفیت عالی
  • ابعاد و وزن مناسب
  • دارای پورت‌های متفاوت
  • بدنۀ مقاوم
  • دارای دکمۀ پاور برای توقف و راه‌اندازی مجدد دستگاه

معایب:

  • افت کیفیت شارژ در صورت اتصال هم‌زمان دو دستگاه به پاوربانک

چند مدل از بهترین پاور بانک سیلیکون پاور


 



پرفروش‌ترین‌های سیلیکون‌پاور

۱۱. پاور بانک قابل حمل ریمکس (Remax)

پاور بانک قابل حمل ریمکس (Remax) دارای طراحی زیبا، قیمت مناسب و ظرفیت های متنوع

شارژر همراه ریمکس در دستۀ محصولات تکنولوژی با قیمت پایین و کیفیت بالا قرار می‌گیرد. این پاوربانک‌ها بدنۀ بسیار مقاومی دارند که معمولاً از همان ابتدا تا کنون از «ABS» ساخته شده‌اند. باتری لیتیوم-پلیمری این دستگاه کیفیت متوسط رو به بالایی دارد و دستگاه به علت طراحی خاصی که دارد، به راحتی گرم نمی‌شود.

سرعت شارژ پاور بانک‌های «Remax» بسیار پایدار است و در صورت اتصال به لپ‌تاپ دچار افت کیفیت نمی‌شود. یکی از نکات جالب توجه دربارۀ بهترین پاور بانک ریمکس، آن است که ظرفیت‌هایی متنوع از ۱۰۰۰ الی ۳۰۰۰۰ میلی‌آمپر دارند؛ بنابراین گزینه‌های متعددی برای انتخاب خواهید داشت.

اگرچه این پاوربانک‌ها دارای مزایای چشم‌گیری هستند، اما اگر به مدت طولانی آن‌ها را کاملاً از شارژ خالی و سپس شارژ رسانی کنید، معمولا شاهد آسیب و خرابی دستگاه خواهید بود. البته این امر در اکثر پاوربانک‌های جهان نیز صدق می‌کند.

مزایا:

  • قیمت پایین
  • کیفیت بالا
  • بدنۀ مقاوم با جنس ABS
  • باتری لیتیوم-پلیمری باکیفیت
  • شارژدهی پایدار و بدون افت کیفیت
  • دارای ظرفیت از ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰ میلی‌آمپر

معایب:

  • آسیب در صورت استفادۀ نامناسب (طبیعی)

چند مدل از بهترین پاور بانک ریمکس


 



پرفروش‌ترین پاوربانک ریمکس

۱۲. شارژر همراه راو پاور (RAVPower) با قابلیت شارژ سریع

شارژر همراه راو پاور (RAVPower) با قابلیت شارژ سریع مناسب محل کار، سفر، کمپینگ و...

«راو پاور» نام درخشان دنیای محصولات تکنولوژی است که در چندین سال اخیر به تولید پاوربانک‌های باکیفیت پرداخته است.

شارژر قابل حمل این کمپانی عموماً دارای دو خروجی USB-C و USB-A است که پورت USB-C آن دارای توان خروجی ۶۰ وات است. این موضوع به این معنی است که شما با پاوربانک‌هایی پرقدرت مواجه هستید.

یکی از نقاط قوت و تمایز بهترین پاور بانک «RAVPower» نسبت به رقبا، این است که اگر کابل لایتنینگ داشته باشید، می‌توانید از درگاه USB-C این دستگاه استفاده کنید.

در کنار تمام این مزایا، قابلیت شارژ سریع نیز در این پاوربانک‌ها برنامه‌ریزی شده است. قابل ذکر است که در صورت شارژ هم‌زمان یک لپ‌تاپ و تلفن همراه، دیگر شاهد شارژ سریع نخواهید بود؛ و این مسئلۀ پرتکراری بین پاوربانک‌های مختلف است.

با وجود ابعاد کوچک و وزن پایین این دستگاه، می‌توانید به راحتی آن را با خود حمل کنید و آزرده نشوید. وجود دکمۀ پاور برای توقف و شروع شارژ، صفحۀ نمایش و یا چراغ‌های LED، از ویژگی‌های بهترین پاوربانک این برند است.

جنس بدنۀ تولیداتِ «راو پاور» از پلاستیک و آلومینیوم بوده و در هر دو صورت، کیفیت و مقاومت بسیار بالایی دارد. فقط باید مراقب باشید که آن را در آب نیندازید. به‌طورکلی اگر در جستجوی بهترین شارژر همراه هستید، پرفروش‌ترین پاوربانک‌های این کمپانی را از طریق دکمه پایین مشاهده کنید.

مزایا:

  • دارای خروجی‌های متنوع
  • توان خروجی ۶۰ وات
  • هم‌خوانی با کابل لایتنینگ
  • قابلیت فست شارژ
  • وزن کم و ابعاد کوچک
  • دارای دکمۀ Power و چراغ LED/صفحۀ نمایش
  • جنس بدنه مستحکم

معایب:

  • افت کیفیت هنگام استفاده برای دو دستگاه
  • قیمت بالا

چند مدل از بهترین پاور بانک راو پاور


 



پرفروش‌ترین پاوربانک راو پاور


راهنمای خرید بهترین پاوربانک موجود در بازار

اگر هدفتان این است که خودتان آستین‌ها را بالا بزنید و بر اساس بودجه، نیاز و سلیقه‌ای که دارید، یک پاور بانک خوب و مناسب انتخاب کنید، این راهنمای خرید برای شماست.

راهنمای خرید بهترین پاوربانک موجود در بازار

با انواع پاور بانک (Power Bank) آشنا شوید

پاور بانک موبایل و تبلت:

این نوع از شارژرهای همراه بر اساس جریان و ولتاژ متناسب با تلفن هوشمند و تبلت طراحی شده‌اند.

پاور بانک خورشیدی:

شارژر همراه خورشیدی برای افرادی مناسب است که همیشه در حال سفر هستند و دسترسی به برق شهری ندارند. باتری پاوربانک‌های خورشیدی از طریق انرژی خورشید شارژ می‌شوند.

پاور بانک مناسب برای لپ تاپ:

هر دستگاهی شارژر مختص خود را دارد و لپ‌تاپ نیز از این قاعده مستثنی نیست. باتری لپ‌تاپ حجیم‌تر و قوی‌تر از گوشی موبایل است و کابل‌های شارژ آن نیز با هم فرق دارند. ما در یک مطلب جداگانه به‌صورت کامل به معرفی «بهترین پاوربانک لپ تاپ» پرداختیم که در صورت نیاز می‌توانید آن را بررسی کنید.

البته تمرکز ما در این راهنمای خرید، راهنمای انتخاب بهترین پاور بانک گوشی موبایل است.


ظرفیت پاور بانک چقدر باشد بهتر است؟

اینکه چه ظرفیت از پاور بانک برای شما مناسب است، کاملا به نوع نیاز و ظرفیت باتری گوشی یا تبلت شما بستگی دارد. اما به‌طورکلی، توصیه می‌کنیم ظرفیت باتری و تعداد دفعات استفاده خود را در نظر بگیرید تا بتوانید بهترین پاور بانک را بر اساس نیازتان تهیه کنید.

در این جدول می‌توانید پرفروش‌ترین پاوربانک‌ها را طبق ظرفیت موردنظرتان مشاهده کنید.

محدوه ظرفیتلینک
۵ تا ۱۰ هزار میلی‌آمپرمشاهده مدل‌ها + قیمت
۱۰ تا ۱۵ هزار میلی‌آمپرمشاهده مدل‌ها + قیمت
بیشتر از ۱۵ هزار میلی‌آمپرمشاهده مدل‌ها + قیمت
کمتر از ۵ هزار میلی‌آمپرمشاهده مدل‌ها + قیمت

نوع کاربری خود را فراموش نکنید!

اگر می‌خواهید تلفن همراه خود را در فواصل روزانه، برای پیک‌نیک، پیاده‌روی و یا غیره استفاده کنید، می‌توانید یک مدل کوچک از بهترین پاور بانک را با ظرفیت ۶ الی ۱۲ هزار میلی‌آمپر ساعت تهیه کنید. در موقعیت‌های دیگر که قرار است به مدت چند روز از خانه دور باشید، بهتر است از ظرفیت‌های بالاتری استفاده کنید.

نوع و محل استفاده از پاوربانک

در کنار ظرفیت، برای تهیه بهترین پاور بانک باید حتما به میزان مقاومت دستگاه نیز توجه کنید. چرا که اگر بخواهید برای طبیعت‌گردی و ورزش از پاور بانک استفاده کنید، بهتر است محصولی با مقاومت و کیفیت بالا، مقاوم در برابر گرما، سرما و آب تهیه کنید که حین استفاده از آن دچار مشکل نشوید.

پرفروش‌ترین پاور بانک بازار

بررسی ظرفیت اسمی و واقعی پاور بانک

اغلب کاربرانی که اقدام به خرید بهترین پاور بانک می‌کنند، تمایل دارند تعداد دفعاتی که دستگاه می‌تواند باعث شارژ تلفن همراهشان شود را محاسبه کنند. یکی از ساده‌ترین راه‌های ممکن، تقسیم کردن ظرفیت پاور بانک بر ظرفیت باتری دستگاه شماست؛ اما باید بدانید که نتیجۀ حاصله از این روش پاسخ صحیحی به شما نخواهد داد!

ظرفیتی که در مشخصات پاور بانک نوشته می‌شود، از طرف کمپانی سازنده برای نمایش ظرفیت باتری دالی دستگاه بوده و تحت عنوان «ظرفیت اسمی» شناخته می‌شود.

هنگامی‌که تلفن همراه خود را به پاور بانک متصل می‌کنید، در ولتاژی حدود ۵ ولت شارژ می‌شود؛ درحالی‌که محدودۀ ولتاژ پاور بانک حدود ۳.۷ ولت است. همین موضوع باعث می‌شود مدار داخلی دستگاه برای تامین ولتاژ موردنیاز خود اقدام کرده و ظرفیت اسمی پاور بانک کاهش پیدا کند.

برای پیدا کردن تفاوت بین ظرفیت اسمی و واقعی، ابتدا باید ظرفیت واقعی شارژر همراه را محاسبه کنید. فرض کنید یک پاور بانک با ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت دارید. بر اساس فرمول زیر، می‌توانید ظرفیت واقعی را محاسبه کنید:

فرمول بررسی ظرفیت اسمی و واقعی پاور بانک

ولتاژ خروجی باتری پاور بانک همان‌طور که در بالاتر گفته شد، ۵ ولت است.

تا این قسمت، میزان اتلاف انرژی و تبدیل انرژی هنگام ورود جریان به باتری را محاسبه کردیم. زمانی که باتری تلفن همراهتان خالی باشد، حداکثر ۴.۳ ولت و هنگامی‌که پر باشد، ورودی‌ای برابر با ۳ ولت خواهد داشت و هنگام شارژ دستگاه حدود ۱۵٪ اتلاف انرژی خواهید داشت.

اگر از عدد نهاییِ ۷۴۰۰ مقدار ۱۵ درصد کم کنیم، حدود ۶۳۰۰ میلی‌آمپر باقی می‌ماند که ظرفیت واقعی پاور بانک شما است. این فرمول را به‌خاطر بسپارید تا در انتخاب بهترین پاور بانک بازار، کارتان ساده‌تر باشد.


کدام باتری Power Bank برای شما مناسب‌تر است؟

باتری‌های لیتیوم-یون (Li-Ion):

این باتری‌ها متداول‌ترین ابزار انرژی‌رسانی برای دستگاه‌های دیجیتال و الکترونیکی هستند. باتری لیتیوم-یون ظرفیت بالایی دارد و با هزینه‌ای مقرون‌به‌صرفه، از محبوبیت بسیاری برخوردار است.

شکل ظاهری این باتری‌ها به صورت استوانه‌ای بوده و در چند سال اخیر به‌طور گسترده برای تولید بهترین پاور بانک گوشی مورد استفاده قرار گرفته است.

مزایا:

  • قیمت مناسب
  • استفاده وسیع

معایب:

  • عدم تطبیق‌پذیری با سیستم جدید
  • ایمنی پایین

باتری‌های لیتیوم-پلیمر (Li-Po):

باتری لیتیوم-پلیمر مدت‌زمان کوتاهی پس از همتای لیتیوم-یونی خود به بازار راه پیدا کرد و با وجود شباهت‌های بسیار زیاد ساختاری، تفاوت‌های جزئی نیز دارد.

ظاهر این باتری‌ها معمولا به‌صورت مسطح است و از نظر انتقال الکترون‌ها برای تولید انرژی نیز متفاوت‌اند. گفتنی است، اکثر مدل‌هایی که جزو بهترین پاور بانک موجود در بازار به شمار می‌روند، از این نوع باتری استفاده می‌کنند.

مزایا:

  • دارای اشکال گوناگون
  • وزن بسیار سبک
  • عدم کاهش بازدهی در دمای پایین
  • دوام شارژ قابل توجه
  • ایمنی بالا
  • استفادۀ گسترده

معایب:

  • قیمت بالا
  • عمر کوتاه باتری
  • غیر قابل تعویض بودن
  • حجم بالا

سرعت شارژ و مدت‌زمان شارژ مجدد؛ فست شارژ را فراموش نکنید

از دیگر فاکتورهای خرید بهترین پاور بانک، سرعت شارژ آن است. معمولا اکثر پاور بانک‌های موجود در بازار قادرند یک دستگاه ۳۰۰۰ میلی‌آمپر که ساختار استاندارد دارد را حدودا در ۹۰ دقیقه شارژ کنند. البته این موضوع به تکنولوژی و مشخصات باتری بستگی دارد.

همچنین مدت‌زمان شارژ مجدد پاور بانک ممکن است برای بسیاری از کاربران مسئلۀ مهمی نباشد؛ چرا که می‌توان آن را یک شب تا صبح به صورت کامل شارژ کرد. اما ممکن است برخی ترجیح دهند شارژ مجدد پاوربانک‌شان نیز به سرعت انجام شود.

چنانچه برای شما این مورد با اهمیت است، توصیه می‌کنیم از یک مدل از پاور بانک با قابلیت شارژ سریع به همراه باتری باکیفیت استفاده کنید.

قوی ترین پاور بانک بازار

از اهمیت وزن و اندازه شارژر همراه غافل نشوید

وزن و اندازه در پاور بانک گوشی به‌طورکلی با ظرفیت آن افزایش پیدا می‌کند. درحالی‌که پاور بانک 20000 mAh گزینه‌ای مطلوب برای استفاده به نظر می‌رسد، ممکن است برای استفادۀ روزانه ابعاد مناسبی نداشته باشد.

اهمیت وزن و اندازه بهترین شارژر همراه

در کنار وزن و ابعاد در هنگام انتخاب بهترین پاور بانک، استایل پاوربانک نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. اشکال حجیم و عجیب‌وغریب ممکن است در حمل پاوربانک برایتان مشکل ایجاد کند.

در هر صورت بهتر است سعی در پیدا کردن پاوربانکی داشته باشید که ابعاد و شکلی شبیه به تلفن همراه شما داشته باشد، جمع‌و‌جور باشد و از وزن زیادی هم برخوردار نباشد.

مفهوم شدت جریان و توان خروجی به زبان ساده

برای این که بتوانید با پاور بانک دستگاه خود را به خوبی شارژ کنید، باید چندین عامل با یکدیگر مطابقت داشته باشند. تلفن‌های هوشمند به جریان پایین‌تری نسبت به لپ‌تاپ و کنسول بازی نیاز دارند. به‌طورکلی، توان خروجی پاوربانک نشان‌دهنده سرعت شارژ دستگاه‌های شما است.

اگر خروجی و جریان پاوربانک مطابق یا بیشتر از استانداردِ دستگاه باشد، آن را حین استفاده نیز شارژ می‌کند. اما اگر این‌گونه نباشد، هنگام روشن بودن دستگاه تنها می‌توانید باتری آن را با پاور بانک تغذیه کنید و میزان شارژ را ثابت نگه دارید؛ و تنها هنگامی‌که دستگاه را خاموش کنید، شاهد شارژ شدن آن خواهید بود.

بنابراین، زمانی که می‌خواهید بهترین پاور بانک را مطابق نیاز خود انتخاب کنید، شدت جریان و توان خروجی شارژر همراه را نیز ملاحظه کنید.


آیا پاوربانک انتخابی‌تان مقاومت و کیفیت ساخت خوبی دارد؟

پاور بانک‌ها ابزاری نیستند که در صورت ناکارآمدی تنها به خود آسیب برسانند؛ بلکه اگر تحت شرایطی خاص قرار بگیرند، ممکن است دستگاهی که قرار است آن را شارژ کنند نیز در معرض خطر قرار دهند.

دوام، مقاومت و کیفیت ساخت پاوربانک (power bank)

کیفیت ساخت یکی از مهم‌ترین فاکتورهای مهم انتخاب بهترین پاور بانک است؛ چرا که تمام برندهای خوب و باکیفیت، مقاومت فیزیکی بالایی نیز دارند. امروزه اغلب پاوربانک‌ها یا از پلاستیک بسیار باکیفیت ABS ساخته می‌شوند و یا بدنۀ فلزی دارند. البته گاهی ممکن است ترکیبی از هر دو متریال باشد.

ویژگی‌های ایمنی که نباید فراموش کنید

محافظت در برابر شارژ بیش‌ازحد:

باتری‌های دستگاه‌های الکترونیکی اگر در درازمدت در معرض شارژ بیش‌از‌حد باشند، عمرشان رفته‌رفته کم می‌شود. به همین علت، بهتر است یا دائم حواستان به دستگاه باشد که به محض نزدیک شدن به شارژ بهینه، آن را از پاور بانک جدا کنید و یا پاوربانکی تهیه کنید که قابلیت قطع خودکار شارژ داشته باشد.

گفتنی است، اکثر محصولاتی که در دسته بهترین پاور بانک های بازار محسوب می‌شوند، به این قابلیت مجهز هستند.

گرمای بیش‌ازاندازه:

گرمای بیش‌ازحدِ بدنۀ پاور بانک می‌تواند به دستگاهِ مجاور آسیب بزند. همچنین، ممکن است خود پاوربانک در اثر گرما و ذوب شدنِ برخی قطعات داخلی عمر کوتاهی داشته باشد. برخی از شارژرهای همراه این ویژگی ایمنی را دارند که پاور بانک را در گرمای بیش‌ازاندازه محافظت می‌کنند.

شدت جریان:

کنترل شدت جریان و میزان توان خروجی پاور بانک می‌تواند عمر باتری تلفن همراه شما را تضمین کند. ازاین‌رو، سعی کنید به این مورد هم توجه داشته باشید.

قیمت انواع پاور بانک

پورت‌های پاور بانک را بهتر بشناسید

از دیگر نکاتی که باید هنگام انتخاب بهترین پاور بانک برای گوشی در نظر داشت، نوع پورت آن است. ما در ادامه انواع درگاه‌های شارژر همراه را به شما معرفی می‌کنیم.

انواع پورت‌های پاور بانک

USB-A:

پورتی مستطیل شکل است که در لپ‌تاپ و هارددیسک‌های یک دهۀ اخیر گنجانده شده است.

Micro/mini-USB:

نوعی پورت مینیاتوری و کوچک است که در گوشی‌های هوشمند و سایر دستگاه‌های کوچک و قابل حمل استفاده می‌شود.

USB-C:

نسخۀ جدیدترِ USB-A که جهت مشخصی ندارد و استفاده از آن به آسانی صورت می‌پذیرد. در حال حاضر پورت «تایپ C» جزو رایج‌ترین پورت‌ها است که در بهترین پاور بانک های بازار نیز به‌کار می‌رود.


قابلیت‌های بیشتر که پاوربانک شما را متمایز می‌کند

در کنار تمام مواردی که گفتیم، یک‌سری ویژگی منحصربه‌فرد است که توجه به آن برای تهیه بهترین پاور بانک موجود در بازار ضروری است. اما آیا شما به تمامی آن‌ها نیاز دارید؟ کدام ویژگی برای شما مناسب است؟

برای مثال، تکنولوژی فست شارژ (Fast Charge) یکی از قابلیت‌هایی است که معمولا همه به آن احتیاج دارند. اما شاید تمامی افراد به چراغ قوه احتیاج نداشته باشند. بنابراین، اگر هدف شما خرید بهترین پاوربانک است، پیشنهاد می‌کنیم انتظارات خود را تعیین کرده و سپس یک شارژر همراه خوب و قوی انتخاب کنید.

بررسی قابلیت‌های فست شارژ، شارژ وایرلس، چراغ قوه و...

در این بخش می‌خواهیم به برخی از این ویژگی‌ها بپردازیم:

شارژ بی‌سیم یا وایرلس (Wireless):

اساس کار پاور بانک بی‌سیم به صورت القای انرژی است و در گام اول نیازمند پشتیبانی تکنولوژی تلفن همراه از این قابلیت است. پیش از تهیۀ بهترین پاور بانک با قابلیت شارژ بی‌سیم، به این موضوع توجه داشته باشید که هنوز مدل‌های متنوعی از موبایل با پدهای شارژ بی‌سیم در بازار وجود ندارد.

این ویژگی که در پک باتری اپل مدل مگ سیف (MagSafe) خود را بیشتر نشان داد، امروزه به شارژرهای همراه سرایت کرده و در حال حاضر شاهد چندین مدل از پاوربانک بی‌سیم در بازار هستیم.

آیا قابلیت وایرلس برای شما مناسب است؟ ازآنجاکه پاوربانک‌های وایرلس قیمت بالاتری نسبت به مدل‌ها سیمی دارند، توصیه می‌کنیم تنها در صورتی که از قابلیت شارژ بی‌سیم استفاده زیادی دارید، آن را خریداری کنید.

شارژ سریع:

اکثر پاور بانک‌ها معمولا دارای دو پورت خروجی هستند و تقریبا تمام تلفن‌های همراه نیز دیگر به قابلیت شارژ سریع مجهز شده‌اند؛ بنابراین می‌توانند شدت جریان بیشتری را دریافت کنند. به همین علت، پاور بانکی که مانند شارژر اصلی گوشی امکان شارژ سریع داشته باشد، به میزان بیشتری مورد اقبال کاربران قرار می‌گیرد.

بیش از تهیه بهترین پاور بانک فست شارژ، دقت کنید که محصول انتخابی‌تان توسط یک برند معتبر و خوب تولید شده باشد. توجه کنید که در مشخصات برخی پاوربانک‌ها، فناوری شارژ سریع با عنوان Power Delivery» (PD)» آمده است.

شارژ هم‌زمان:

تقریبا تمام پاور بانک‌ها در صورت شارژ هم‌زمان دچار افت توان خروجی می‌شوند. اما اگر به دنبال گزینۀ مناسبی از این تکنولوژی هستید، بهتر است شارژر همراهی را انتخاب کنید که کمترین میزان افت جریان و توان را تجربه می‌کند.

خروجی Power IQ:

قابلیت «پاور آی‌کیو» یک فناوری نوین است که می‌تواند به صورت خودکار دستگاه متصل را شناسایی کرده و ولتاژ و جریان بهینه برای شارژ سریع آن را به دستگاه شما ارائه بدهد.

تقریبا همه ما این سوال را داریم که آیا پاوربانک برای گوشی ضرر دارد؟ به‌طور علمی این موضوع ثابت نشده است. اما اگر هم مضر باشد، ویژگی «Power IQ» کمک می‌کند تا این آسیب به حداقل برسد.

صفحۀ نمایش و یا چراغ LED:

این دو مورد زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند که شما بخواهید از میزان شارژ پاور بانک اطلاع پیدا کنید. برخی شرکت‌ها در مدل‌های جدید خود، شارژ باقی‌مانده را به صورت درصدی و در صفحۀ نمایش نشان می‌دهند.

اگر هدف شما خرید بهترین پاور بانک بازار است، توصیه می‌کنیم مدلی را انتخاب کنید که شارژ باقی‌مانده را به‌صورت دقیق و شفاف به نمایش بگذارد.

چراغ قوه:

برخی پاور بانک‌ها دارای چراغی تعبیه‌شده هستند که نقش چراغ‌قوه را ایفا می‌کند. این خصوصیت برای افرادی خوب است که دائما کارهای فنی انجام می‌دهند.

جدیدترین شارژرهای همراه

بهترین مارک پاور بانک

در حال حاضر برندهای زیادی در زمینه تولید بهترین پاور بانک فعالیت می‌کنند که از میان آن‌ها می‌توان به «شیائومی» (Xiaomi)، «انکر» (Anker)، «انرجایزر» (Energizer)، «روموس» (Romoss)، «ای دیتا» (ADATA)، «باسئوس» (Baseus) و «سیلیکون پاور» (Silicon Power) اشاره کرد.


برای تهیه بهترین شارژر همراه این نکات را به خاطر بسپارید

در این راهنمای خرید از «بیگ سرچ» نکاتی که هنگام خرید Power Bank نیاز است را به شما شرح دادیم. این موارد عبارت‌اند از: نوع کاربری، ظرفیت اسمی و واقعی پاوربانک، نوع باتری، سرعت شارژ و مدت‌زمان شارژ مجدد، شدت جریان و توان خروجی پاوربانک، وزن و اندازه، میزان مقاومت و کیفیت ساخت، ویژگی‌های ایمنی و قابلیت‌های بیشتر.

با توجه به اینکه اکثر برندهای تولیدکننده موبایل در تلاشند توسط تکنولوژی‌های جدید، مدت‌زمان شارژدهی باتری محصولات را افزایش دهند، کماکان مشکل اتمام سریع باتری‌های گوشی موبایل و تبلت پابرجاست. بنابراین پاور بانک ها همچنان وسیله‌ای کاربردی و ضروری به حساب می‌آیند.

آیا همچنان برای تهیه بهترین پاور بانک فست شارژ یا معمولی ابهامی دارید؟ کافی است در بخش نظرات برای ما بنویسید.

سوالات رایج قبل از تهیه بهترین Power Bank

پاور بانک (Power Bank) چیست؟

«پاوربانک» یا همان «شارژر همراه»، یک باتری است که با ظاهر و طراحی‌های متفاوتی تولید و روانه بازار می‌شود. «Power Bank» فلسفه پیچیده‌ای نداشته و صرفا شارژ را در خود ذخیره می‌کند و هنگام اتصال به دستگاه‌های شما، آن شارژ را تخلیه می‌کند.افزودن تصویر

پاور بانک از کجا بخریم؟

توصیه ما این است که محصول موردنظر خود را از فروشگاه‌های اینترنتی معتبر و از برندهای خوب که دارای گارانتی طولانی‌مدت هستند، خریداری کنید.افزودن تصویر

پاور بانک چند هزار خوبه؟

این عامل به نیاز شما بستگی دارد. برای انتخاب ظرفیت بهترین پاور بانک، به تعداد دستگاه، نوع (موبایل یا تبلت)، ظرفیت باتری دستگاه و تعداد دفعاتی که نیاز به شارژ دارید، توجه کنید.


Promotion
پرفروش‌ترین پاور بانک های بازارمشاهده محصولات

[تعداد آرا: 21 میانگین امتیاز: 4.9]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

‫12 نظر

  • مهدی صفری

    عالی بود

    1402/02/28 در 23:00
    • تیم تحریریه

      خوشحالیم که از این مطلب رضایت داشتید. ❤️‍🔥

      1402/03/04 در 05:37
  • سجاد

    سلام پاوربانک 20000 میلی آمپر هیسکا مدل QL-216-PD خوبه بخرم یانه؟

    1402/03/07 در 22:52
    • تیم پشتیبانی

      سلام
      سجاد جان این برند چینی است و کمی قیمت بیشتری نسبت به رقبا دارد. از طرفی هنوز امتحان خود را در بازار ایران پس نداده است.

      1402/04/27 در 15:38
  • HoDa

    بسیار جامع و فوق العاده
    سپاس از زحمات شما

    1402/05/25 در 14:57
    • تیم پشتیبانی

      باعث خوشحالیه که از عملکرد ما راضی هستید. 😍

      1402/06/02 در 10:06
  • مهلا

    پاوربانک انکر خیلی خوبه ب نظرم

    1402/06/09 در 17:49
    • تیم پشتیبانی

      ممنون از اینکه تجربه‌تان را به اشتراک گذاشتید.

      1402/06/27 در 11:22
  • Xman

    فرمول محاسبه ظرفیت واقعی پاوربانک خیلی خوب بود. مرسی از زحمات نویسنده. البته همینطور لیست بهترین پاوربانک ها

    1402/06/11 در 16:49
    • تیم پشتیبانی

      از اینکه همراه خوبی مانند شما داریم خوشحالیم.❤️

      1402/06/27 در 11:20
  • محمد

    سپاس از شما
    من پاور بانک شیائومی داشتم
    راضی بودم انصافا

    1402/06/14 در 22:36
    • تیم پشتیبانی

      ممنون از شما ❤️

      1402/06/27 در 11:19