بهترین مودم جیبی در بازار کدام است؟ + [راهنمای خرید 13 مدل]
مودمهای جیبی نسل جدیدی از مودمهای بیسیم یا وایرلس هستند که بهراحتی قابل حمل بوده و شما میتوانید با استفاده از یک سیمکارت، در هرجایی که بخواهید به اینترنت متصل شوید. این مودمها انواع و اقسام گوناگونی دارند و با توجه به نوع کارکرد، بهروز بودن تکنولوژی و امکاناتی که شرکت سازنده ارائه میدهد، دستهبندی میشوند. ازاینرو، انتخاب و خرید بهترین مودم جیبی یا همراه، نیازمند صرف زمان و بررسی است.
در ابتدا بهتر است بدانید ارزانترین مودم جیبی، آن دسته از مودمهایی است که به «USB» متصل میشوند؛ که به آنها «دانگل» میگویند. همچنین، جدیدترین مدل آنها با باتری کار کرده و از شبکههای «4G» ،«LTE» و یا «5G» پشتیبانی میکنند. در ادامه این مطلب به موارد مهمی خواهیم پرداخت که به شما کمک میکند تا بهترین مودم جیبی را انتخاب و خریداری کنید. همچنین، فهرستی از بهترین مودمهای همراه بازار را به شما معرفی خواهیم کرد.
راهنمای خرید مودم همراه یا جیبی
شبکههای قابل پشتیبانی در مودم
در مودمهای جیبی، شبکههای قابل پشتیبانی به تکنولوژی ساخت مودم و سیمکارتی مربوط میشود که درون مودم قرار میدهید. بنابراین در هنگام خرید مودم همراه، حتما مشخصات دستگاه را بررسی نمایید. همچنین، سیمکارت خود را نیز بررسی نمایید که چه شبکهای را پشتیبانی میکند.
اینکه مودم شما از چه اپراتورهایی پشتیبانی میکند، بسیار حائز اهمیت است. بعضی از مودمهای جیبی تنها به ارائه خدمات به یک اپراتور محدود هستند.
اگر میخواهید خدمات بهتری دریافت کنید، باید در ابتدا به این نکته توجه داشته باشید که مودم چه اپراتورهایی را پوشش میدهد و قابلیت دانلود و استفاده چند کاربر را به صورت همزمان برایتان فراهم میکند. جهت خرید بهترین مودم جیبی، پیشنهاد میکنیم آخرین تکنولوژی ارائه شده را بررسی کرده و نسبت به آن دستگاه را انتخاب نمایید.
با تولد نسلهای جدید اینترنتهای همراه، بهروز بودن مودم جیبی شما بسیار مهم است. در حال حاضر، بالاترین سرعتی که اپراتورهای مختلف در ایران ارائه میدهند، سرعت 5G است.
نوع آنتن در مودم جیبی چگونه است؟
آنتندهی مودم نیز مانند تلفن همراه که از سیمکارت در آن استفاده میشود، در بعضی از مناطق آنتندهی مناسبی ندارد و شما نمیتوانید از آن استفاده کنید. سازندگان مودمهای جیبی برای حل این مشکل، از آنتنهای کابلی استفاده کردهاند که امکان آنتندهی را افزایش میدهد یا به نوعی آن را تقویت میکند.
اکثر مودمهای همراه مجهز به آنتن داخلی میباشند؛ اما در بعضی از مودمها این امکان وجود دارد که خودتان به آن آنتن خارجی اضافه کنید. اگر زیاد سفر میکنید یا به نقاطی میروید که آنتندهی ضعیفی دارد، بهتر است این امکان را به خاطر داشته باشید. مودمهایی که امکان نصب آنتن خارجی یا «Outdoor» دارند، از قیمت بالاتری نیز برخورداند؛ اما در ازای این هزینه، سرویس بهتری دریافت میکنید. آنتن قوی با سیگنالدهی عالی، از مهمترین ویژگیهای بهترین مودم جیبی به شمار میرود.
قابلیت ارسال و دریافت پیامک (SMS)
بهتر است مودم انتخابی شما امکان دریافت و یا ارسال پیامک را نیز داشته باشد، زیرا امکانات بسیاری از این طریق برای شما فراهم میشود؛ که از مهمترین آن میتوان به اطلاع یافتن از وضعیت بسته اینترنتی، شارژ و تمدید آن اشاره کرد. همچنین، این امکان برای پشتیبانی از کدهای «USSD» نیز میباشد. برای سهولت استفاده از این ویژگی، اندازه و کیفیت صفحه نمایش مودم نیز موثر است، که در ادامه درباره آن نیز توضیح خواهیم داد.
اهمیت صفحه نمایش در مودمهای همراه
یکی از مهمترین عوامل در خرید بهترین مودم جیبی، صفحه نمایش آن است. صفحه نمایش یک مودم جیبی میتواند هر اطلاعاتی که شما نیاز دارید را در اختیارتان قرار دهد. شارژ باقیمانده، آنتن، تعداد افرادی که به مودم متصل هستند، حجم اینترنت شما، سرعت انتقال، دریافت داده و… نمونههایی از این اطلاعات است.
همانگونه که پیشرفت سایر قسمتهای مودم جیبی توانسته رفاه و تجربه بهتری را برای مصرفکنندگان خود فراهم کند، بهبود وضعیت صفحه نمایش نیز از این قاعده مستثنی نیست. در حال حاضر، دو نوع صفحه نمایش «LCD» و «LED» در بازار وجود دارد؛ که صفحات «LED» وضوح بهتر، سرعت تصویر بالاتر و کیفیت به مراتب بهتری نسبت به صفحات «LCD» ارائه میکنند.
برای انتخاب و خرید بهترین مودم جیبی، قدرت و سرعت صفحههای لمسی را نیز در نظر بگیرید. گفتنی است، اندازه صفحه نمایش، وضوح و کیفیت آن در قیمت مودم موثر خواهد بود. چنانچه مودم شما قابلیت دریافت و ارسال پیامک را نیز داشته باشد، میتوانید پیامهای دریافتی و تمام اطلاعات مربوط به آنها را در صفحه نمایش مودم خود مشاهده کنید.
باتری مودم جیبی؛ مهم و کاربردی
همانطور که در بالا اشاره کردیم، مودمهای جیبی انواع مختلفی دارند. تعدادی از آنها با سیمکارت و در نسلهای جدیدتر، بدون سیمکارت کار میکنند. در مودم جیبی بیسیم، ظرفیت بالای باتری بسیار مهم است، زیرا در آن صورت نیاز نخواهید داشت که مکرر آنها را شارژ کنید. گفتنی است، میزان ظرفیت باتری با مقیاس «آمپرساعت» سنجیده میشود.
نسل جدید باتریها در حدود 300 تا 2500 آمپرساعت ظرفیت دارند؛ که میتوانند تا 12 ساعت نیز شارژ را نیز نگه دارند. برای تامین شارژ متوسط 8 تا 10 ساعت، یک باتری با ظرفیت 1800 آمپرساعت نیاز است.
اگر میتوانید هزینه بیشتری برای خرید مودم همراه بپردازید، بهتر است یک مودم با ظرفیت باتری بهتر تهیه کنید. بهترین مودم جیبی، مودمی است که در صورت تمام شدن شارژ نیز بتوانید آن را به برق متصل کرده و استفاده کنید.
ضرورت نشانگرهای LED در مودمهای قابل حمل
این قابلیت به شما امکان میدهد تا در سریعترین زمان ممکن، از وضعیت مودم خود مطلع شوید. روشن یا خاموش بودن مودم و اینترنت، میزان آنتندهی و وضعیت باتری از مهمترین کاربرد این نشانگرها هستند.
تعداد دستگاه قابل پشتیبانی توسط مودم
در مودمهای همراه معمولا تا 5 دستگاه میتوانند به مودم وصل شوند که این تعداد اتصال، در بین اکثر مودمهای جیبی مشترک است. اما برخی از مودمهای جدید، اتصال تا 32 دستگاه را نیز پشتیبانی میکنند؛ که این مودمها قیمت بالاتری نیز دارند. بنابراین، یکی از ویژگیهای بهترین مودم جیبی، پشتیبانی از تعداد بیشتر دستگاهها است.
در بعضی مواقع تعداد بالای دستگاهها، در اتصال به اینترنت مشکل به وجود میآورند. مشخصا هرچقدر اپراتور سیمکارت شما اینترنت قویتر، پهنای باند بیشتر و یا سرعت بالاتری ارائه دهد، افراد متصل میتوانند راحتتر از اینترنت استفاده کنند. بهطورکلی، پشتیبانی از تعداد دستگاههای بیشتر، یک ویژگی مثبت برای مودم جیبی محسوب میشود.
درگاه و رابطهای ضروری در مودم جیبی
در مودمهای جیبی انواعی از رابطها وجود دارند که شما میتوانید بنا به نیاز خود از آنها استفاده کنید. از مهمترین رابطهای موجود در این مودمها، میتوان به شیار سیمکارت، شیار کارت حافظه «MicroSD»، پورت «USB» و پورت «microUSB» اشاره نمود.
اگر مودم شما از نسلهای اولیه باشد، ارتباط آن از طریق «USB» است؛ که اصطلاحا به این دسته از مودمهای جیبی، مودم دانگل میگویند. برای استفاده از این مودمها، کافی است مودم خود را توسط پورت «USB» به کامپیوتر یا لپتاپ متصل کرده و از اینترنت استفاده کنید. اما مودمهای جیبی و همراه، جهت روشن و فعال شدن نیازی به اتصال به کامپیوتر ندارد.
بهترین مارک مودم جیبی کدام است؟
برندهای متنوعی در زمینه تولید مودم همراه فعالیت میکنند؛ که از بهترین آنها میتوان به «تی پی لینک» (TP LINK)، «دی لینک» (D-LINK)، «هوآوی» (Huawei) و «آلکاتل» (Alcatel) اشاره کرد.
لازم به ذکر است اپراتورهایی همچون «ایرانسل» (Irancell) و «همراهاول» (MCI) مودمهای همراه خود را با امکانات ویژه در اختیار مشتریان خود قرار میدهند. گفتنی است، معمولا بهترین مودم جیبی این اپراتورها توسط شرکت «هوآوی» تولید میشوند.
بهترین مودم جیبی موجود در بازار
۱. مودم 4.5G قابل حمل دی لینک مدل DWR-933
مودم قابل حمل دی لینک مدل «DWR-933»، محصولی کاربردی و حرفهای از این برند محبوب است که در سری مودمهای «4.5G» طبقهبندی میشود. محصول فوق از طریق استاندارد «Cat 6 LTE-A»، حداکثر سرعت 300 مگابیت در ثانیه را برای شما فراهم میکند. مودم جیبی دی لینک دارای طراحی بسیار شیک و جمعوجور است که با 10 سانتیمتر طول، بهراحتی میتوانید آن را حمل نمایید.
یکی از مزایای این مودم 4.5G پشتیبانی از شبکه «LTE» بوده و با انواع سیمکارتهای موجود در کشور ایران نیز سازگار است. از دیگر ویژگیهای این مودم قابل حمل، میتوان به شیار داخلی سیمکارت جهت اشتراک گذاشتن اینترنت، سازگاری با دستگاههای «802.11ac/n/g/b»، رمزگذاری بیسیم «WPA/WPA2» و پشتیبانی از حداکثر 10 دستگاه بهطور همزمان اشاره نمود.
چنانچه شغل و شرایط شما بهگونهای است که همیشه نیاز به یک مودم همراه دارید، این مدل از برند «دی لینک» (D-Link) میتواند گزینه خوبی برای خرید باشد. همچنین، مدل «DWR-933» جزو جدیدترین و بهترین مودم جیبی این شرکت محسوب میشود.
ویژگیها |
---|
نوع اتصال: بیسیم |
شبکههای قابل پشتیبانی: 3G، 4G، 4.5G |
رابطها: پورت microUSB، اتصال بیسیم (Wi-Fi) و شیار سیمکارت |
نشانگر LED: ندارد |
صفحه نمایش: دارد |
ظرفیت باتری: 2800 میلیآمپر |
۲. مودم قابل حمل 4G دی لینک مدل DWR-932C-E1
- پرفروشترین مودم همراه دی لینک
این مودم همراه توسط برند «دی لینک» (D-Link) تولید شده و با مدل «DWR-932C-E1» شناخته میشود. محصول فوق برای اتصال به اینترنت گزینه بسیار خوبی است و تنها با یک سیمکارت، اینترنت با کیفیت را به شما ارائه میکند. مدل «DWR-932C-E1»، توسط استاندارد «Cat4» از شبکه 4G پشتیبانی میکند و قادر است، سرعت دریافت را تا حداکثر 150 مگابیت بر ثانیه و سرعت ارسال را نیز تا حداکثر 50 مگابیت بر ثانیه برای شما فراهم کند.
حفظ امنیت از طریق پروتکلهای «WPA/WPA2»، وجود فایروال داخلی برای جلوگیری از اتصال ناخواسته افراد غیرمجاز، آنتن «LTE» از نوع 1×2 MIMO» (UL/DL)» و 2 عدد آنتن «Wi-Fi» از ویژگیهای بارز این مودم پرتابل (Portable) یا قابل حمل است. همچنین، باتری محصول فوق از نوع داخلی و قابل شارژ بوده که ظرفیت آن برابر با 2000 میلیآمپر ساعت میباشد.
باتری این مودم جیبی به شما اجازه میدهد تا 5 ساعت بهطور پیوسته از اینترنت استفاده نمایید. همچنین، نشانگرهای LED آبی اطلاعاتی نظیر نوع شبکه، وضعیت WIFI، پیامکها، قدرت سیگنال دریافتی و… را نمایش میدهند. اگر قصد تهیه بهترین مودم جیبی دی لینک را دارید، این مدل قیمت مناسبی داشته و از عملکرد خوبی نیز برخوردار است.
ویژگیها |
---|
نوع اتصال: بیسیم |
شبکههای قابل پشتیبانی: 3G، 4G |
رابطها: پورت microUSB، شیار سیمکارت و کارتحافظه MicroSD |
قابلیت پشتیبانی از SMS: دارد |
نشانگر LED: دارد |
صفحه نمایش: ندارد |
ظرفیت باتری: 2000 میلیآمپر |
مدیریت ساده مودم با استفاده از اپلیکیشن EZFi |
۳. مودم جیبی 4G تی پی لینک مدل M7350 V4.1
- پرفروشترین مودم همراه تی پی لینک
مودم همراه تی پی لینک (TP-Link) مدل «M7350 V4.1»، این امکان را فراهم میکند تا توسط یک سیمکارت فعال و دارای اینترنت، حداکثر 10 دستگاه نظیر تبلت، گوشی موبایل، لپتاپ و… را به اینترنت متصل نمایید. گفتنی است، این مودم قابل حمل از شبکههای 3G و 2G نیز پشتیبانی میکند.
از ویژگیهای مودم جیبی «تی پی لینک»، میتوان به صفحه نمایش 1.4 اینچی با قابلیت نمایش میزان سرعت دانلود و آپلود (Traffic Statistics)، باتری لیتیوم-یونی قابل شارژ، مدتزمان شارژدهی 8 ساعت در حال کار و گواهینامههای «CE» و «RoHS» اشاره کرد. لازم به ذکر است محصول فوق جزو بهترین مودم جیبی برند «تی پی لینک» به شمار میرود.
ویژگیها |
---|
نوع اتصال: بیسیم |
شبکههای قابل پشتیبانی: 2G, 3G, 4G |
رابطها: پورت microUSB، شیار سیم کارت و اتصال بیسیم (Wi-Fi) |
قابلیت پشتیبانی از SMS: دارد |
صفحه نمایش: ندارد |
ظرفیت باتری: 2000 میلیآمپر |
دارای کلید روشن و خاموش، منو و ریست |
۴. مودم 4G/4.5G قابل حمل ایرانسل مدل FD-M60
- محبوبترین مودم جیبی ایرانسل
مودم قابل حمل «FD-M60»، محصولی از شرکت «ایرانسل» (Irancell) است که از شبکه «4G» پشتیبانی میکند. سرعت در این نوع تکنولوژی بسیار خوب و قابل قبول است. این مدل از مودمهای جیبی از یک باتری داخلی 3000 میلیآمپری بهره میبرد که نسبت به سایر مدلهای معرفیشده تا اینجا، بهتر است.
از دیگر امکانات این محصول میتوان به پشتیبانی از کدهای دستوری، پنل ارسال و دریافت پیامک، قابلیت اتصال به اینترنت از طریق کابل USB و پشتیبانی از فرکانس «5GHz» اشاره نمود. یکی از ویژگیهای بارز بهترین مودم جیبی ایرانسل، پشتیبانی از اتصال حداکثر 16 دستگاه بهصورت همزمان میباشد. همچنین، امکان بهروزرسانی آنلاین برای مودم 4G و 4.5G ایرانسل فراهم شده است.
ویژگیها |
---|
نوع اتصال: بیسیم |
شبکههای قابل پشتیبانی: 4G |
رابطها: پورت USB، اتصال بیسیم (Wi-Fi) |
قابلیت پشتیبانی از SMS: دارد |
صفحه نمایش: دارد |
ظرفیت باتری: 3000 میلیآمپر |
پشتیبانی از کدهای دستوری، امکان اتصال به اینترنت توسط کابل USB |
۵. مودم 4.5G قابل حمل آلکاتل مدل EE120
- بهترین مودم جیبی آلکاتل
مودم همراه 4.5G «آلکاتل» مدل «EE120»، محصولی حرفهای و پرطرفدار است که توسط این برند شناختهشده تولید شده است. در این مودم، سرعت دانلود در شبکه 4G تا 600Mbps و سرعت آپلود 100Mbps میباشد. همچنین، از قویترین و آخرین تکنولوژی رمزگذاری «WIFI»، یعنی «WPA2» بهره میبرد. 24 ساعت مدتزمان شارژدهی نیز از ویژگیهای بارز این مودم محسوب میشود. اگر شما هم به دنبال بهترین مودم جیبی هستید، این مدل میتواند گزینه خوبی برای شما باشد.
ویژگیها |
---|
نوع اتصال: بیسیم |
شبکههای قابل پشتیبانی: 3G، 4G، 4.5G، 4.75G |
رابطها: پورت USB، شیار سیم کارت، اتصال بیسیم (Wi-Fi) |
قابلیت پشتیبانی از SMS: دارد |
نشانگر LED: دارد |
صفحه نمایش: ندارد |
ظرفیت باتری: 4300 میلیآمپر ساعت |
مدت زمان شارژدهی باتری: 24 ساعت |
۶. مودم 4G قابل حمل هوآوی مدل E5576-320
مودم همراه «هوآوی» (Huawei) مدل «E5576-320»، یکی از محصولات جدید این برند محبوب است که قیمت مناسبی نیز دارد. وزن سبک، ابعاد کوچک و جمعوجور این محصول موجب میشود تا بتوانید آن را به راحتی حمل کرده و در همهجا اینترنت داشته باشید. توسط مودم جیبی مدل «E5576-320»، میتوانید با یک سیمکارت (دارای اینترنت فعال)، 1 تا 16 دستگاه را در هر نقطهای که هستید، به اینترنت متصل نمایید.
لازم به ذکر است این محصول از شبکههای 3G و 2G نیز پشتیبانی میکند. برند «هوآوی»، برای این مودم از باتری لیتیومی با ظرفیت 1500 میلیآمپر استفاده کرده است؛ که میتواند حداکثر تا 6 ساعت شارژدهی داشته باشد. گفتنی است، این مودم با قیمت مناسب و کیفیت خوبی که دارد، جزو پرفروشترین و بهترین مودم جیبی بازار به شمار میرود.
ویژگیها |
---|
نوع اتصال: بیسیم |
شبکههای قابل پشتیبانی: 3G، 4G |
رابطها: پورت microUSB، شیار سیم کارت، اتصال بیسیم (Wi-Fi) |
قابلیت پشتیبانی از SMS: دارد |
نشانگر LED: دارد |
صفحه نمایش: ندارد |
ظرفیت باتری: 1500 میلیآمپر ساعت |
دارای رم (RAM) با ظرفیت 128 مگابایت از نوع DDR |
دارای آنتن داخلی اصلی LTE/UMTS |
۷. مودم جیبی و همراه 4G جی یو مدل JMR541
- پرفروشترین مدل جی یو
«جیو» (JIO) که یک شرکت مخابراتی هندی است، این مودم قابل حمل را تولید کرده و با مدل «JMR541» عرضه کرده است. پردازنده «Qualcomm MDM9207»، پشتیبانی از اتصال 32 دستگاه بهطور همزمان، پشتیبانی از مموری تا ظرفیت 64 گیگ، باتری بسیار قوی، نمایشگر LED و پشتیبانی از سیمکارت نانو از ویژگیهای بارز بهترین مودم جیبی «جیو» به حساب میآیند.
ویژگیها |
---|
نوع اتصال: بیسیم |
شبکههای قابل پشتیبانی: 4G |
رابطها: پورت microUSB، شیار سیم کارت، شیار کارت حافظه MicroSD، اتصال بیسیم (Wi-Fi) |
قابلیت پشتیبانی از SMS: ندارد |
نشانگر LED: دارد |
صفحه نمایش: ندارد |
ظرفیت باتری: 2600 میلیآمپر ساعت |
قابلیت اتصال تا 32 کاربر |
۸. مودم جیبی و قابل حمل 4G هوآوی مدل E5577
ویژگیها |
---|
نوع اتصال: بیسیم |
شبکههای قابل پشتیبانی: 4G |
رابطها: شیار سیم کارت، شیار کارت حافظه MicroSD، اتصال بیسیم (Wi-Fi) |
قابلیت پشتیبانی از SMS: دارد |
نشانگر LED: ندارد |
صفحه نمایش: دارد |
ظرفیت باتری: 3000 میلیآمپر ساعت |
۹. مودم همراه 4G تی پی لینک مدل M7200 _ V1
ویژگیها |
---|
نوع اتصال: بیسیم |
شبکههای قابل پشتیبانی: 3G، 4G، TD-LTE |
رابطها: پورت microUSB، شیار سیم کارت، اتصال بیسیم (Wi-Fi) |
نشانگر LED: دارد |
صفحه نمایش: ندارد |
ظرفیت باتری: 2000 میلیآمپر ساعت |
۱۰. مودم 4G قابل حمل جی یو مدل JMR1040
مودم قابل حمل 4G «جی یو» مدل «JMR1040»، با طراحی شیک و وزن بسیار سبک تولید شده است. ازاینرو، میتوانید این مودم را درون جیب لباس خود قرار دهید و همیشه همراهتان داشته باشید. جالب است بدانید، برند «جی یو» (JIO) از زیرمجموعههای شرکت «Reliance» بوده که در کشور هند، در زمینه ارائه اینترنت 4G فعالیت میکنند.
مودم روتر همراه «جی یو» دارای یک باتری لیتیوم-یونی 3000 میلیآمپری میباشد؛ که قادر است به مدت 8 ساعت بهطور مداوم کار کند. همچنین اگر شارژ آن به اتمام رسید، میتوانید توسط کابل و شارژ ارائه شده آن را شارژ نمایید. قیمت این محصول مناسب بوده و در کنار کیفیت ساخت و امکاناتی که دارد، میتوان آن را در گروه بهترین مودم جیبی بازار قرار داد که مشتریان زیادی را نیز به خود جذب کرده است.
ویژگیها |
---|
نوع اتصال: بیسیم |
شبکههای قابل پشتیبانی: 4G |
رابطها: پورت microUSB، شیار سیم کارت، شیار کارت حافظه MicroSD، اتصال بیسیم (Wi-Fi) |
قابلیت پشتیبانی از SMS: ندارد |
نشانگر LED: دارد |
صفحه نمایش: ندارد |
ظرفیت باتری: 3000 میلیآمپر ساعت |
دارای چیپست قدرتمند «ALT3800 Processor» |
۱۱. مودم جیبی هوآوی 4G مدل E5577C
- پرفروشترین مودم همراه هوآوی
ویژگیها |
---|
نوع اتصال: بیسیم |
شبکههای قابل پشتیبانی: 4G |
رابطها: پورت microUSB، شیار سیمکارت، شیار کارتحافظه MicroSD، اتصال بیسیم (Wi-Fi) |
قابلیت پشتیبانی از SMS: دارد |
نشانگر LED: ندارد |
صفحه نمایش: دارد |
ظرفیت باتری: 1500 میلیآمپر ساعت |
امکان نصب دو عدد آنتن خارجی |
۱۲. مودم جیبی 4G/LTE قابل حمل دی لینک مدل DWR-910M
ویژگیها |
---|
نوع اتصال: بیسیم |
شبکههای قابل پشتیبانی: 3G، 4G، TD-LTE |
رابطها: پورت USB، شیار سیم کارت، اتصال بیسیم (Wi-Fi) |
نشانگر LED: دارد |
صفحه نمایش: ندارد |
۱۳. مودم 4G هوآوی مدل HiLink Carfi E 8377
مودم قابل حمل «هوآوی» مدل «E 8377»، یک محصول فوقالعاده کاربردی است که از چهارمین نسل اینترنت همراه که «LTE» یا «4G» نام دارد، پشتیبانی میکند. از ویژگیهای جالب این محصول، تامین انرژی مودم از طریق فندکی ماشین است.
مودم 4G هوآوی مدل «E 8377»، امکان اتصال به اینترنت بیسیم پرسرعت را برای شما و مسافران خودرو، تا حداکثر تا 10 دستگاه فراهم میکند. اگر قصد خرید بهترین مودم همراه را دارید که از طریق فندکی خودرو بتوان به آن متصل شد، این مدل میتواند گزینه خوبی برای شما باشد.
ویژگیها |
---|
نوع اتصال: بیسیم |
شبکههای قابل پشتیبانی: 4G |
رابطها: شیار سیمکارت، پورت USB |
قابلیت پشتیبانی از SMS: دارد |
نشانگر LED: دارد |
صفحه نمایش: ندارد |
منبع تغذیه: فندکی ماشین |
سوالات متداول
چگونه بهترین مودم جیبی بازار را انتخاب کنیم؟
جهت انتخاب بهترین مودم همراه، کافی است به نکاتی مانند برند سازنده، شبکههای قابل پشتیبانی، شیار و رابطها، پشتیبانی از ارسال و دریافت پیامک، نشانگر LED، صفحه نمایش، نوع و ظرفیت باتری، مدتزمان شارژدهی باتری، سرعت انتقال دادهها، باندهای قابل پشتیبانی، تعداد دستگاههای قابل اتصال، قیمت و سایر قابلیتهای آن توجه نمایید. بررسی این موارد به شما کمک کند تا یک مودم قابل حمل خوب و متناسب با نیاز خود انتخاب نمایید.
قیمت مودم همراه در بازار چقدر است؟
قیمت مودمهای قابل حمل با توجه به نوع، برند و سایر قابلیتهای آن متغیر است. اما بهطورکلی، قیمت این دستگاه در بازار ایران بین 700 هزار تومان الی 8 میلیون تومان است. البته شما میتوانید با مبلغ حدودا 3 الی 4 میلیون تومان، بهترین مودم جیبی بازار را خریداری کنید.
آیا مودمهای قابل حمل امنیت کافی دارند؟
بله، تمامی مودم روترهای خانگی و قابل حمل، دارای تنظیمات امنیتی میباشند و بهتر است، طبق آموزشهای موجود در سطح اینترنت، رمز قوی و بهترین پروتکل امنیتی را برای آن تعیین کنید. همچنین، میتوانید برای آن محدودیت آدرس «مک» (MAC) یا همان مک فیلترینگ (MAC Filtering) تعیین کنید تا فقط موبایل خودتان به مودم متصل شود. حتی اگر بهترین مودم جیبی را در اختیار داشته باشید، اما تنظیمات امنیتی آن را به خوبی انجام نداده باشید، احتمال هک شدن مودم شما بسیار بالا است.
آیا این مودم نام دیگری دارد؟
از نظر فنی، خیر. اما اصطلاحاتی مانند «وای فای جیبی»، «وای فای همراه» و… در میان مردم رایج است.
مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد میکنیم:
2 نظر
سلام ،آیا مودم جیبی هست که وی پی ان به آن وصل بشه؟
سلام سیامک جان
بله، امکان اتصال دارند.