بهترین هدست های گیمینگ میان رده کدامند؟ + [راهنمای خرید]
اگر گیمر و اهل بازی هستید، میدانید که در کنار ماوس گیمینگ، مانیتور بزرگ و ماوس پد گیمینگ حرفهای، داشتن یک هدست گیمینگ نیز میتواند در عملکرد شما در حین بازی تاثیر فراوانی داشته باشد. همانطور که میدانید لذت استفاده از بهترین هدست های گیمینگ، بسیار بیشتر از هدفون و اسپیکرهای معمولی است. کیفیت صدای خوب و مکالمه با کیفیت در حین بازیهای آنلاین، جزو فاکتورهای مهم برای هر گیمری محسوب میشود. اگر میخواهید بدانید بهترین هدست های گیمینگ میان رده کدام هستند، این مطلب را تا انتها بخوانید.
راهنمای خرید هدست گیمینگ
هدست (Headset) وسیلهای متشکل از دو یا در برخی موارد یک عدد بلندگو، همراه با میکروفون است که بهمنظور برقراری ارتباط بین دو یا چند نفر مورد استفاده قرار میگیرد. این محصول، یک وسیله بسیار کاربردی برای گیمرها بوده که به کمک آن میتوانند همزمان با شنیدن صدا، با دیگر همبازیهای خود ارتباط برقرار کنند؛ بدون آنکه نیاز به راهاندازی چندین دستگاه باشد.
انواع هدست گیمینگ
هدستهای مخصوص بازی بر اساس تعداد بلندگو، کاربرد نهایی، نحوه اتصال و تکنولوژیهای بهکاررفته در آنها طبقهبندیهای مختلفی دارند. ازاینرو، برای انتخاب محصول در میان بهترین هدست های گیمینگ، باید تمامی این موارد را به خوبی بررسی کرده و مطابق با نیاز خود خرید نمایید.
هدستها معمولاً در طرحهای تک و دو گوش به بازار عرضه میشوند. نمونههای دو گوش ممکن است از صدای استریو پشتیبانی کرده و یا از کانال صوتی یکنواختی یکسان برای هر دو گوش استفاده کنند. هدستهای تک گوش، یک گوش را آزاد کرده و امکان آگاهی بهتر از محیط اطراف را برای شما فراهم میکنند.
انواع هدست از نظر بازوی میکروفون
هدستها از نظر بازوی میکروفون در دو دسته داخلی و خارجی قرار میگیرند. در طرحهای میکروفون خارجی، میکروفون در انتهای (بخش جلویی) بازوی میکروفون قرار دارد. بهتر است بدانید، به طرحهای «Voice Tube» میکروفون داخلی نیز گفته میشود که در کنار گوش قرار دارد و لولهای صدا را به میکروفون منتقل میکند.
اکثر طراحیهای میکروفون خارجی از نوع چندجهته یا از بین برنده نویز هستند. گفتنی است، میکروفونهای همه جهته فیلد کامل ۳۶۰ درجه را میگیرند که ممکن است سروصدای زیادی داشته باشند. بنابراین هنگام انتخاب میان بهترین هدست های گیمینگ، بازوی میکروفون را نیز بررسی نمایید.
هدستهای هدایت استخوانی
هدایت استخوانی یا القای استخوانی (Bone Conduction) یک تکنولوژی است که بر پایه ارتعاشات، از طریق استخوان جمجمه صدا را به گوش داخلی منتقل میکند. جالب است بدانید، از این تکنولوژی در عینک گوگل نیز استفاده شده است.
نوع دیگری از هدست مخصوص بازی، هدست هدایت استخوانی است که عمدتاً بهواسطه استخوان جمجمه صدا را به گوش داخلی، بدون انسداد کانال گوش، منتقل میکند. انتقال هدایت استخوان بهطور مداوم در اثر لرزش امواج صوتی در استخوان، بهویژه استخوانهای جمجمه رخ میدهد.
انتقال صدا از طریق استخوان را میتوان برای افراد با شنوایی طبیعی یا بهعنوان گزینه درمانی برای انواع خاصی از کم شنوایی استفاده کرد. بهطورکلی، این مدل از هدستها صداهایی با فرکانس پایینتر را بهتر از صداهایی با فرکانس بالاتر انتقال میدهند. گفتنی است، این هدستها میتوانند از نوع سیمی یا بیسیم باشند. برای افرادی که مشکل شنوایی دارند و میخواهند بهترین هدست های گیمینگ را مورد بررسی قرار دهند، این نوع را نیز مدنظر داشته باشند.
انواع اتصال هدست گیمینگ
از دیگر ویژگی بهترین هدست های گیمینگ، نوع مناسب اتصال است. انتخاب اتصال مناسب میتواند تا حد زیادی بر سبک زندگی و راحتی افراد تأثیر بگذارد. بنابراین، هنگام خرید بهتر است اصول هر نوع اتصال را بدانید. همچنین، اتصال سیمی و بیسیم معایب و مزایایی دارند که در این بخش به آنها میپردازیم.
1. هدست گیمینگ سیمی
اتصال سیمی شامل استفاده از کابل برای اتصال هدفون یا هدست به یک منبع صوتی سازگار است. این مدل در مقایسه با هدستهای بیسیم، نسبتاً ارزان هستند. همچنین، در برخی موارد با ویژگیهای بیشتری در یک قیمت پایینتر نیز بستهبندی میشوند که همین موضوع باعث شده تا گیمرها و بازیکنان، خرید بهتر و مقرون بهصرفهتری داشته باشند.
مزایا و معایب هدست سیمی
مزایا
- عدم نگرانی نسبت به اتمام شارژ باتری
- معمولاً سبکتر از نمونههای بیسیم هستند
- تنظیم و استفاده بسیار راحت
- محدود به پلتفرم یا ویندوز خاصی نیستند
معایب
- درهم پیچیدن کابل
- فرسودگی و آسیبپذیر بودن کابل اتصال بهمرور زمان
- محدودیت جابهجایی و حرکتی
2. هدست گیمینگ بیسیم
هدستهای بازی بیسیم از فناوری بلوتوث یا یک دانگل USB بیسیم برای حفظ اتصال استفاده میکنند. البته در مدلهای جدیدتر، اتصال از طریق وایرلس انجام میشود. این نوع هدست مخصوص بازی، محدوده کمتری برای حرکت دارد و گیمرها تا زمانی که در محدوده هدست بازی میکنند، میتوانند تقریباً در هر موقعیتی قرار بگیرند.
طی چند سال گذشته، طول عمر باتری هدستهای بازی بیسیم بهطور قابل توجهی بهبود یافته است. البته این امر در مدلهای گران قیمت بیشتر مشاهده میشود. همانطور که میدانید، بهترین هدست های گیمینگ هم معایب و مزایای خودشان را دارند که در این بخش به کلیات آن اشاره میکنیم.
مزایا و معایب هدست بیسیم
مزایا
- عدم درگیری با سیم
- راحتی در استفاده
- ماندگاری بالاتر نسبت به هدستهای سیمی
- سازگاری با کنسول یا هر دستگاهی که از استانداردهای بیسیم پشتیبانی کند
معایب
- قیمت بالا
- نیاز به شارژ
- با یک دانگل، برای استفاده در چند بستر ایدهآل نیست
قطعا نمیتوان گفت بهترین هدست های گیمینگ، بیسیم هستند یا باسیم؛ چراکه این عامل به بودجه و سلیقه شما هم بستگی دارد.
نوع رابط هدست مخصوص بازی
هنگام خرید هدستهای باسیم باید به نوع رابط آن دقت کرد. متداولترین گزینههای اتصال، جکهای (پلاگین) 3.5 میلیمتری یا پورتهای USB هستند. در هدستهای سطح بالا و حرفهای نیز پلاگینهای 6.3 میلیمتری بیشتر رواج دارند.
بهطورکلی، هدستهایی با اتصال 3.5 میلیمتر باید در همه سیستمعاملها کار کنند. با این حال، به دلیل برخی از ویژگیهای وابسته به نرمافزار، یک کنسول خاص ممکن است از تمام عملکردهای یک هدست مخصوص بازی پشتیبانی نکند.
بهعنوان مثال: هر دو دستگاه «پلیاستیشن 4» و «ایکس باکس وان» معمولا از تعداد کمی هدست مخصوص بازی پشتیبانی میکنند که قادر به تهیه صدای فراگیر 7.1 هستند.
در هدستهای بیسیم نیز رایجترین نوع رابط، بلوتوث است که توسط اغلب دستگاهها پشتیبانی میشود. امروزه این فناوری پیشرفت بسیاری کرده و صدا را با کیفیت بالا و تأخیر کم ارائه میکند. با این حال، همه هدستهای بیسیم از فناوری بلوتوث استفاده نمیکنند.
هدست مخصوص بازی، معمولا از یک تکنولوژی بیسیم اختصاصی مبتنی بر فناوری رادیویی استفاده میکند. دلیل این کار نیز فرکانسهای رادیویی است (این فرکانس در اکثر هدستهای گیمینگ، 2/4 گیگاهرتز است) که در نفوذ به دیوارها و کفها بهتر از بلوتوث عمل میکند. اگر شما هم با انبوهی از بهترین هدست های گیمینگ در بازار روبهرو شدهاید، بهتر است نوع رابط را به خوبی بررسی کنید.
امپدانس در بهترین هدست های گیمینگ
یکی از اساسیترین و مهمترین ویژگیها در بهترین هدست های گیمینگ، میزان امپدانس آن است؛ درحالیکه اکثر افراد کمتر به آن توجه میکنند. امپدانس در حقیقت مقاومت جریان «AC» در سیمپیچهای بلندگوی هدست است که با واحد اهم و در 1 کیلوهرتز اندازهگیری میشود.
هدست با امپدانس پایین در محدوده 16 تا 32 اهم و با امپدانس بالا در حدود 100-600 اهم است. هر چه میزان امپدانس هدست بیشتر باشد، برای هدایت آن به ولتاژ بیشتری نیاز است.
بهطورکلی در سالهای اخیر، امپدانس هدستها کاهش یافته تا ولتاژهای کمتری را که در لوازم الکترونیکی قابلحمل مبتنی بر «CMOS» مجهز به باتری وجود دارد، در خود جای دهد. این امر منجر به ایجاد هدستهایی شده که میتوانند توسط الکترونیک مجهز به باتری، کارایی بیشتری داشته باشند. در نتیجه، تقویتکنندههای جدیدتر بر اساس طرحهایی با امپدانس خروجی نسبتاً کم هستند.
ایدهآلترین امپدانس خروجی کمتر از 1/8 است. امپدانس بالا، باعث افزایش قابل توجه «اعوجاج» میشود. بنابراین، هدستهای با امپدانس پایینتر، کارآمدتر هستند. ازاینرو، بهتر است برای انتخاب مدل موردنظرتان در میان بهترین هدست های گیمینگ بازار، میزان امپدانس هدست را نیز مدنظر داشته باشید.
پاسخ فرکانسی
پاسخ فرکانسی هدست به حساسیت خاص فرکانس خروجی اشاره دارد. پاسخهای فرکانسی محدوده توانایی تولید صدای هدست را نشان میدهد. دامنه فرکانس قابل شنیدن صدا برای انسان از 20 هرتز تا 20 هزار هرتز پذیرفته شده است. این موضوع میتواند بهعنوان محدوده پاسخ فرکانس شنوایی ما تصور شود. بنابراین، سیگنال صوتی و امواج صوتی بهطورکلی با فرکانسهای بین 20 هرتز تا 20 هزار هرتز توصیف میشوند.
پاسخ فرکانس هدست در حقیقت به فرکانسهای صدایی که هدست قادر به تولید آن است، اشاره دارد. به عبارت دیگر پاسخ فرکانس، اندازهگیری میزان خروجی هدست در مقایسه با ورودی آن بهعنوان تابعی از فرکانس است. این عامل نشان میدهد که هدستها چگونه فرکانس یک سیگنال صوتی را از نظر دامنه تولید میکنند.
همچنین، پاسخ فرکانس به ما میگوید که هدستها قادر به تولید چه فرکانسهایی هستند و کدام فرکانسها نسبت به سیگنال صوتی موردنظر زیاد یا کم تولید میشوند. این پارامتر یکی از مهمترین معیارهای انتخاب بهترین هدست های گیمینگ است. زیرا در تولید یک صدای واقعی و باکیفیت، پاسخ فرکانس مهمترین عامل است.
نوع آکوستیک هدست گیمینگ
از دیگر مواردی که در هنگام خرید بهترین هدست گیمینگ باید توجه داشت، نوع آکوستیک آن است. در حالت کلی، دو نوع آکوستیک پشت باز و پشت بسته وجود دارد که در این بخش به آن میپردازیم.
1. آکوستیک پشت بسته:
در این نوع که نسبت به مدل پشت باز متداولتر است، درایورها در داخل محفظه محصور شدهاند و این عامل کیفیت صدا را تغییر داده و همچنین، صدای پس زمینه ناخواسته را مسدود میکند.
2. آکوستیک پشت باز:
هدستهای پشت باز کاملاً عکس آکوستیک پشت بسته عمل میکنند. در این مدل هیچ محفظهای برای درایورها وجود ندارد. ازاینرو، صداها بدون هیچ مانعی وارد و خارج میشوند. این نوع آکوستیک، برداشت و آگاهی بهتری از جهت موسیقی میدهد.
در حقیقت گوش دادن موسیقی با این نوع هدست، حس شنیدن آهنگ در سالن کنسرت یا استودیو را به شما میدهد. هدستهای آکوستیک پشت باز، قابلیت انزوای نویز غیرفعال بهتری دارند. همچنین، برای کسانی که قصد گوش دادن به موسیقی با صدای بالا، بدون ایجاد مزاحمت ناشی از نشتی صدا را دارند، و به دنبال بهترین هدست های گیمینگ هم هستند، بسیار مناسب است.
میزان حساسیت در انواع هدست گیمینگ
حساسیت معیاری است برای اینکه بدانید، هدست چگونه سیگنال الکتریکی ورودی را به صدای قابل شنیدن تبدیل میکند؛ که میزان آن نیز با واحد «دسیبل» سنجیده میشود. به عبارتی، معیار حساسیت راندمان صدای هدست را نشان میدهد و هیچ ارتباطی با سطح صدای هدست ندارد.
حساسیت نشان میدهد که هدست با دریافت 1 میلیوات توان، چه مقدار صدا تولید میکند. بهعنوان مثال، هدست با حساسیت 102-95 دسیبل، تنها 10-4 درصد توان ورودی را به صدا تبدیل میکند. برخی از منابع، حساسیت بیش از 120-110 دسیبل را توصیه نمیکنند. توجه به این جزئیات، سبب میشود تا بهترین هدست های گیمینگ را بهتر تشخیص دهید.
قطر درایور هدست گیمینگ
هدستها از نظر قطر درایور به دو نوع بزرگتر از گوش و متناسب با گوش تقسیم میشوند. هدستهای بزرگتر از گوش، همانند نامشان، تمام سطح گوش را بهطور کامل میپوشانند. از مزایای این مدل میتوان به راحتی استفاده و کیفیت صدای عالی اشاره کرد. زیرا در اطراف درایور یک بالشتک نرم قرار دارد که گوش را اذیت نمیکند.
همچنین، برای افراد عینکی بسیار مناسب است. زیرا به جای گوش، اطراف آن را تحتفشار قرار میدهد. بنابراین فشار کمتری به استخوان گیجگاهی و غضروف گوش وارد میشود. از طرفی، بزرگ بودن قطر درایور باعث شده تا مهندسین برای وضوح بیشتر صدا، قطعات و تراشههای بیشتری را بهکار ببرند. اما بزرگ بودن قطر درایور باعث شده که در زمینه جابهجایی و حمل، یک عیب بهحساب آید. گفتنی است، هزینه این مدل بیشتر از سایر هدستها است. بنابراین، اگر با انبوهی از بهترین هدست های گیمینگ روبهرو شدهاید، این موارد را به خاطر بسپارید.
هدستهای متناسب با سایز گوش، دقیقا بر روی گوش قرار میگیرند؛ که به آنها هدستهای فوق شنیداری نیز گفته میشود. این مدل از هدستهای گیمینگ برای جابهجایی و حمل بهتر بوده و همچنین، حجم کمتری روی گوش دارند و سبکتر نیز میباشند. از معایب این مدل میتوان به فشار بر روی گوش، ناراحتی در استفاده طولانیمدت، نشت صدا به بیرون و بالعکس اشاره کرد.
ویژگی حذف نویز هدست مخصوص بازی
هنگام انتخاب در میان بهترین هدست های گیمینگ، با اصطلاحاتی مانند: «انزوای غیرفعال نویز» و «لغو فعال نویز یا ANC» مواجه خواهید شد. متاسفانه اغلب مردم این دو عبارت را بهجای یکدیگر استفاده میکنند؛ درحالیکه معانی کاملاً متفاوتی دارند.
جداسازی یا انزوای نویز غیرفعال (عایق نویز)، یعنی از ورود صدای محیطهای خارجی جلوگیری میشود. درحالیکه «ANC»، اصطلاحی است که برای فناوری مورد استفاده قرار میگیرد. این تکنولوژی بهصورت فعال، نویز پسزمینه را با هدف افزایش کیفیت صوتی و وضوح بهتر، فیلتر میکند.
کیفیت ساخت هدست گیمینگ
کیفیت ساخت، بهویژه راحتی و دوام، باید یکی از بزرگترین اولویتها هنگام خرید و انتخاب بهترین هدست های گیمینگ باشد. یک هدست مخصوص بازی به آن دلیل که بهصورت مداوم مورد استفاده قرار میگیرد، میتواند فرسوده شود.
همچنین، برای به حداقل رساندن عوارض احتمالی مانند: درد در گردن و گوش، بثورات پوستی و آسیب شنوایی، کیفیت ساخت خوب در مواد و طراحی اهمیت بسیار زیادی دارد. شاید تحمل ناراحتی برای چند دقیقه قابل تحمل باشد، اما با گذشت زمان آزاردهنده خواهد شد.
در نهایت باید گفت، برای خرید بهترین هدست گیمینگ باید به خصوصیات حذف نویز برای بهبود وضوح صدا و کیفیت بهتر، راحتی استفاده هنگام جابهجایی و بازی کردن، کیفیت جنس و مواد بهکاررفته در ساخت نیز توجه کرد.
بهترین مارک هدست گیمینگ
برندهای متعددی هستند که این محصول را به بازار عرضه میکنند؛ و همگی معتقدند که بهترین هدست های گیمینگ را تولید میکنند. طبق بررسیهای ما در بیگ سرچ، برندهای ریزر (Razer)، ایسوس (ASUS)، لاجیتک (Logitech) و سونی (SONY) جزو بهترین تولیدکنندگان هدست گیمینگ در بازار میباشند.
بهترین هدست های گیمینگ میان رده
1. هدست گیمینگ لاجیتک مدل G433
این هدست گیمینگ توسط برند محبوب لاجیتک (Logitech)، از جنس پولس کربنات، استیل ضد زنگ و نایلون TR-90 با روکش فابریک (Mesh) ساخته شده است. یکی از مزیتهای این هدست گیمینگ میان رده، طراحی ماژولار (قابلیت جداسازی میکروفون) آن است که باعث میشود در صورت عدم نیاز شما به میکروفون، آن را جدا نمایید. اگر به دنبال بهترین هدست های گیمینگ میان رده هستید، این مدل را مدنظر داشته باشید.
ویژگیها |
---|
با سیم |
وزن: 259 گرم |
رابط: جک 3.5 میلیمتری و پورت USB |
طول کابل 1.5 متر |
قابلیت چرخش کاپها به اطراف |
قابلیت اتصال به PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch و به تلفن همراه و تبلت |
طراحی ماژولار (قابلیت جداسازی میکروفون) |
مجهز به سیستم صوتی ۷٫۱ Surround Sound و DTS HEADPHONE |
دارای درایورهای PRO-G |
ساخته شده از پولس کربنات، استیل زد زنگ و نایلون TR-90 با روکش فابریک (Mesh) |
2. هدست گیمینگ بازی ریزر مدل Electra V2 USB
این مدل از محصول ریزر (Razer) مخصوص بازی طراحی شده و برای گیمرهای حرفهای که قصد خرید بهترین هدست گیمینگ میان رده را دارند گزینه مناسبی است. گسترهی فرکانس پاسخگویی هدفون از 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز است و تمام محدودهی شنوایی انسان را پوشش میدهد؛ از این رو صدایی صاف، غنی، آکوستیک ارائه میدهد. این هدفون دارای گوشیهای بزرگی است که در تعادل هستند.
بالشتکهای قرار گیرنده روی گوش باعث شدهاند که هدفون در برابر سروصدای بیرونی مقاوم باشد. همچنین کلیدهای کنترل هدست گیمینگ میان رده ریزر، از دیگر ویژگیهای خوب آن است. بدنه این محصول با ترکیب فلز و پلاستیک، با وزن 294 گرم ساخته شده است که چندان سنگین نیست و گذاشتن آن روی سر با راحتی تمام همراه است.
همچنین میکروفون Electra V2 قابل جداسازی بوده و کابل اتصال هدفون با استفاده از پورت USB به هدفون وصل میشود که دارای طول 1.3 متر است. اگر قصد تهیه بهترین هدست های گیمینگ میان رده بازار را دارید، این هدست میتواند انتخاب بسیار خوبی برایتان باشد.
ویژگیها |
---|
با سیم |
وزن: 294 گرم |
رابط: پورت USB |
طول: کابل 1.3 متر |
قابلیت جداسازی میکروفون |
مجهز به کلید مدیریت میزان صدا و Noise Cancelling Headphone |
3. هدست گیمینگ ریزر مدل KRAKEN X
با هدست گیمینگ ریزر مدل KRAKEN، میتوانید یک تجربه بازی با غوطه وری کامل صدا را داشته باشید، بدون اینکه احساس کنید هدستی روی سر خود دارید. این محصول مجهز به صدای Surround 7.1 بسیار دقیق و شفاف است که تجربه منحصر به فردی را برای شما رقم میزند.
این هدست که در گروه بهترین هدست های گیمینگ میان رده بازار است، دارای درایورهای 40 میلیمتری با طراحی سفارشی و صدایی متوازن با جزئیات دقیق را ارائه میدهد تا وقایع را همانگونه که هستند درک کنید؛ از صدای مهیب انفجارها، تا خشخش نامحسوس قدمهای کسی که از پشت سر، شما را تعقیب میکند. هدست گیمینگ Kraken X ریزر با عملکرد فوقالعاده، از یک طراحی ارگونومیک خاص هم بهره میبرد.
به علت طراحی ارگونومیک این هدست گیمینگ، برای استفاده و بازیهای طولانی مدت احساس خستگی نمیکنید. (یا حداقل نسبت به سایر مدلها کمتر احساس میکنید) همچنین گوشیهای آن دارای بالشتکهایی از جنس مموری فوم با روکش مخمل بوده که با وجود تعبیه کانالهای مخفی مخصوص دسته عینک، ضمن ایجاد یک عایق صوتی ایده آل، راحتی بسیاری را فراهم کرده است. گفتنی است، برند «ریزر» بهترین هدست های گیمینگ دنیا را به بازار عرضه میکند.
ویژگیها |
---|
با سیم |
وزن: 250 گرم |
رابط: جک 3.5 میلیمتری |
طول کابل: 1.3 متر |
جنس بدنه: آلومینیوم |
آکوستیک بسته |
مجهز به کلید مدیریت میزان صدا و Noise Cancelling Headphone |
4. هدست مخصوص بازی ایسوس مدل CERBERUS
هدست مخصوص بازی «سربروس» ساخت شرکت ایسوس (ASUS) بوده و با درایورهای بزرگ و 60 میلیمتری نئودینیومی خود، برای استفاده در بازیهای کامپیوتری و موسیقی طراحی شده است. طراحی میکروفن 2 گانه این هدست گیمینگ به نحوی است که یک میکروفن بر روی بوم قابل جدا شدن بر روی کاپ سمت چپ تعبیه شده و برای چت بازیهای کامپیوتری به کار میرود و میکروفن دیگر که بر روی سیم هدست قرار دارد برای تماسهای تلفنی میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
کوسنهای 10 سانتیمتری این هدست بسیار بزرگ و راحت بوده و بهطور کامل دور گوش را احاطه میکنند و عایق صدای خوبی هستند که از نشت صدا به بیرون و ورود صدای مزاحم اطراف جلوگیری میکنند.
همچنین سطح این کوسنها به گونهای طراحی شده تا بیشترین میزان نفوذ هوا را داشته و درعینحال فشار زیادی به گوش وارد نمیکنند تا کاربر بتواند مدت طولانیتری هدفون را بر روی سر خود نگاه دارد. زیرا فشار بیش از حد و همچنین عدم گردش هوا از مواردی هستند که کاربر را خسته میکنند و کاربر بعد از مدتی احساس عدم رضایت از محصول خواهد داشت. این مدل از ایسوس جزو بهترین هدست های گیمینگ بازار به شمار میآيد.
ویژگیها |
---|
با سیم |
وزن: 266 گرم |
رابط: جک 3.5 میلیمتری |
طول کابل: 1.2 متر |
قابلیت جداسازی میکروفون |
5. هدست گیمینگ ام اس آی مدل DS502
هدست گیمینگ MSI محصولی حرفهای است که از طریق درگاه USB به رایانه شما متصل میشود. این مدل برخلاف سایر هدستهای بازی دیگر، ابعاد و وزن مناسبی دارد؛ به گونهای که هنگام استفادهی بلندمدت، دچار احساس خستگی نخواهید کرد.
شرکت ام اس آی این هدست گیمینگ را به یک میکروفن تجهیز کرده است تا بتوان از آن در بازیهای رایانهای که نیاز به تماس صوتی دارند، استفاده کرد. البته زمانی که به استفاده از این میکروفن نیاز نباشد، به راحتی میتوان آن را به قسمت داخلی هدست انتقال داد.
همچنین روی کابل این هدست قسمتی برای کنترل صدای موسیقی طراحی شده که میتواند بسیار کاربردی باشد. مهندسان شرکت MSI کابل این محصول که در گروه بهترین هدست های گیمینگ بازار محسوب میشود را به پوشش الیافی تجهیز کردهاند تا بتواند در برابر بسیاری از صدمات مقاوم باشد.
اگر قصد دارید یک هدست مخصوص بازی خوب تهیه کنید، این محصول با کیفیت ساخت بسیار خوب، صدایی قدرتمند و قیمت به صرفه میتواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. این مدل جزو محبوبترین و بهترین هدست های گیمینگ میان رده MSI، در بازار ایران است.
ویژگیها |
---|
با سیم |
رابط: پورت USB |
طول کابل: 2 متر |
6. هدفون مخصوص بازی رپو مدل VH300
ویژگیها |
---|
با سیم |
وزن: 360 گرم |
رابط: پورت USB |
طول کابل: 2 متر |
دارای کلید مدیریت میزان صدا |
محل قرارگیری میکروفون بر روی کاپ هدست |
دارای بک لایت آبی رنگ |
قابلیت 360 درجه چرخش میکروفن |
قابلیت اتصال به PC, Xbox One, PS4 |
7. هدست مخصوص بازی رپو مدل VH520
هدست گیمینگ برند Rapoo دارای صدای فراگیر 7.1 کاناله، گوشیهای بزرگ، بدنهای محکم و سبک و میکروفون جمع شونده است. این محصول که جزو بهترین هدست های گیمینگ قیمت مناسب بازار است، دارای درایورهای بزرگ 50 میلیمتری مغناطیسی است که صدای فراگیر مجازی 7.1 کاناله تولید و به کاربر منتقل میکنند. این ویژگی، کیفیت و وضوح صدای این هدست گیمینگ را تضمین میکند و شما را در دل بازی قرار میدهد.
با صدای فراگیر، شما تمام صداهای محیط را از کوتاه تا بلند، خواهید شنید و در بازیهای چندنفره، نسبت به رقبای خود برتری خواهید داشت. این هدست دارای بدنهای محکم و در عین حال بسیار سبک و راحت است. سربند فلزی این هدست دارای روکش پلاستیکی نرم است که هیچ فشاری به سر شما وارد نمیکند.
گوشیهای این هدست دارای روکش ابری نرم هستند و حتی پس از ساعتها بازی نیز احساس خستگی نخواهید کرد. این گوشیهای بزرگ تمام گوش شما را پوشش میدهند و مانع ورود صداهای محیطی به درون هدست، هنگام بازی میشوند تا بدون مزاحمت از بازی خود لذت ببرید. افرادی که به دنبال بهترین هدست های گیمینگ میان رده هستند، این مدل را در نظر داشته باشند.
این هدست دارای چراغ LED با قابلیت تغییر رنگ روی هر گوشی است که باعث زیبایی بیشتر هدست شما میشوند. شما با اتصال این هدست به کامپیوتر و با استفاده از نرم افزار مخصوص آن، میتوانید این هدست را شخصیسازی کنید و از تنظیمات مورد نظر خود استفاده کنید. هدست Rapoo VH520 با یک کابل USB به طول 2.2 متر به پلی استیشن 4، ایکس باکس وان، نینتندو سوییچ، کامپیوترهای شخصی و تمام دستگاههایی که پورت USB دارند، متصل میشود.
ویژگیها |
---|
با سیم |
وزن: 480 گرم |
رابط: پورت USB |
طول کابل: 2.2 متر |
هدست 7.1 کاناله . نور با قابلیت تعیین رنگ.دارای میکروفون جمع شونده |
8. هدست گیمینگ تسکو مدل TH 5127
هدست سیمی تسکو (TSCO) از نوع دور گوشی بوده و دارای کاپ های نرم و سری قابل تنظیم است که می توانید ساعتها از آن بدون ایجاد خستگی و یا سنگینی استفاده کنید. بند روی سر، با طراحی انعطاف پذیر و ارگونومیکی تولید شده است تا با استفادهی طولانی مدت از آن، فشاری به سرتان وارد نشود.
ابعاد این هدست گیمینگ نسبتا بزرگ طراحی شده است و اتصال آن به کامپیوتر به واسطهی دو جک 3.5 میلیمتری مجزا برای هدفون و میکروفون انجام میشود.
همچنین روی کاپ این هدست یک پیچ کنترل گر برای کم و زیاد کردن صدا و یک کلید قطع و وصل میکروفون تعبیه شده است. طول کابل این هدست نیز 2 متر بوده و جنس آن از کتان است و برای استفاده هنگام کار کردن با کامپیوتر بسیار مناسب است. گفتنی است، این مدل جزو بهترین هدست های گیمینگ ایرانی بازار است.
ویژگیها |
---|
با سیم |
وزن: 300 گرم |
رابط: جک 3.5 میلیمتری |
طول کابل: 2 متر |
کلید مدیریت میزان صدا |
دارای کلید روشن و خاموش و کلید مدیریت میزان صدا |
هدبند ساخته شده از جنس PVC منعطف و قابل خم شدن |
دارای میکروفون قابل چرخش |
استفاده از چرم در هدبند |
توجه داشته باشید که این محصولات جزو مدلهای میانرده بازار هستند و قیمت نسبتا مناسبی دارند. ازاینرو، اگر به دنبال بهترین هدست های گیمینگ هستید که علاوه بر حرفهای بودن، قابلیتها و امکانات بینظیری داشته باشند، میبایست هزینه بیشتری برای آن پرداخت نمایید.
سوالات متداول
چگونه بهترین هدست گیمینگ را انتخاب کنیم؟
اگر میخواهید یک هدست گیمینگ خوب و باکیفیت تهیه کنید، بهتر است به جز برند سازنده به موارد دیگری نظیر نوع هدست، نوع اتصال، امپدانس، رابطها، نوع آکوستیک، میزان حساسیت، قطر درایور، کیفیت ساخت، طول کابل (در مدل سیمی)، جنس بدنه، وزن و قیمت آن توجه کنید. با در نظر گرفتن این نکات، تشخیص بهترین هدست های گیمینگ سادهتر خواهد شد.
قیمت هدست گیمینگ چقدر است؟
قیمت این محصول بسته به برند و نوع آن متفاوت است. اما اگر بازه تقریبی آن را مدنظر قرار دهیم، قیمت هدستهای گیمینگ در بازار بین ۳۰۰ هزار تومان تا ۱۵ میلیون تومان است. البته توجه داشته باشید که بهترین هدست های گیمینگ، لزوما گرانترین آنها نیستند.
کدام برند از هدست مخصوص بازی، محبوبتر است؟
برند «ریزر» (Razer) محبوبیت زیادی در میان گیمرها دارد و کیفیت ساخت آن نیز بالا است.
10 نظر
به این مطلب میشه گفت یه مشاورکالا و راهنمای خوب در زمینه هدست گیمینگ
خوشحالیم که راضی بودید 🌹
سلام خسته نباشید
ببخشید razer kraken x بهتره یا kraken v3 x ؟
جنس بدنه کدوم بهتره؟
سلام احمد جان
هدست گیمینگ «ریزر» (Razer)، چندین مدل دارد که با «kraken x» شروع میشود. در صورت امکان مدل دقیق را اعلام کنید تا بهتر شما را راهنمایی کنم. 🌺
سلام پارسا عزیز لطفا بررسی مدل های هدست گیمینگ اونیکوما و نابوnubwo بزارید قیمت هاشون بسیار نزدیک به هم است اما فکر کنم خیلی با هم تفاوت دارن از نظر صدا ومیکروفون واگه بهترین مدل این هدست هارو میشنا سی معرفی کنم من خودم بین خرید مدل های زیر گیج شد
k10pro onikuma
n11 nubow
n16nubow
n20nubow
سلام علیرضا جان
بهطورکلی، این رنج قیمت از هدستهای گیمینگ کیفیت بسیار بالایی ندارند. به عبارت دیگر، نمیتوان انتظار بهترین هدست گیمینگ را از آنها داشت. زیرا قیمت این دسته از محصولات افزایش یافته و ارزش واقعی آنها کمتر است.
اما اگر بخواهیم نتیجهگیری کنیم، هدست مخصوص بازی «اونیکوما مدل k10 Pro» گزینه مناسبی است. این را نیز در نظر داشته باشید که این مدل هم مزایا و معایب خاص خود را دارد.
موفق باشید. 🌺
سلام ببخشید میخواستم بدونم بین این هدست ها کدوم صدای بهتری برای گیم میده منظور به راحتی میشه صدا پا گرفت و میکروفونش نویز نمیندازه
سلام مهدی جان
برندهای «ریزر» و «لاجیتک» گزینههای خوبی هستند.
سلام ریزر کراکن ایکس بهتره یا تسکو جی اچ به ۵۱۵۹
سلام یونس جان
انتخاب بین این دو هدست گیمینگ، به نیازها و ترجیحات شما بستگی دارد:
اگر به دنبال بهترین کیفیت صدا هستید: Razer Kraken X با درایورهای 40 میلیمتری و صدای غوطهور کننده، بهتر است. چنانچه قصد تهیه یک هدست مقرون به صرفه را دارید: Tesco GH 5159 با قیمت مناسب، گزینه ایدهآلی است.
اگر به طور مرتب از میکروفون استفاده میکنید: هدست گیمینگ Razer Kraken X با میکروفون با کیفیت بالا، صدای شما را شفاف به گوش همتیمیهایتان میرساند. چنانچه به دنبال یک هدست راحت برای استفاده طولانی مدت هستید: هر دو هدست با طراحی ارگونومیک، تجربه راحتی را برای شما رقم میزنند. اگر قصد دارید از هدست در پلتفرمهای مختلف استفاده کنید: Razer Kraken X با سازگاری گسترده، انتخابی انعطافپذیرتر است. در پایان، تست هر دو مدل را به صورت حضوری توصیه میکنم.