منوی دسته بندی

بهترین میوه خشک کن خانگی بازار کدام است؟ (20 مدل)

بهترین میوه خشک کن

اگر شما جزو افرادی هستید که به سلامتی و تغذیه سالم اهمیت می‌دهید، استفاده از تنقلات سالم مانند میوه‌های خشک را باید در رژیم غذایی خود قرار دهید. اما از آنجا که سالم و بهداشتی بودن میوه‌های خشکِ آماده چندان مشخص نیست، بهترین کار خشک کردن میوه‌ها در خانه است. برای این کار شما به یک دستگاه میوه خشک کن مناسب نیاز دارید. همان‌گونه که می‌دانید، خرید این دستگاه نیاز به کمی اطلاعات دارد که در این راهنمای خرید، به بررسی تمام جوانب آن می‌پردازیم. همچنین، فهرستی از بهترین میوه خشک کن خانگی موجود در بازار را به شما معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

راهنمای خرید میوه خشک کن

برای انتخاب بهترین میوه خشک کن، پارامترها و نکاتی را باید مدنظر قرار داد که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت. توجه به این موارد به شما کمک می‌کند تا مطابق با نیاز خود، یک میوه خشک کن خوب و کاربردی خریداری نمایید.

راهنمای خرید میوه خشک کن

کاربرد میوه خشک کن چیست؟

این دستگاه‌ها با تبخیر آب میان بافتی میوه‌ها، فرآیند خشک کردن آن‌ها را انجام می‌دهند. احتمالا با خود بگویید که این کار را می‌توان به کمک فر نیز انجام داد. شاید در مدل‌های پیشرفته فرها، قابلیت خشک کردن میوه‌ها وجود داشته باشد. اما معمولاً این نوع فرها گران قیمت هستند.

فرهای معمولی نیز حرارت بیش‌ازحد نیاز تولید می‌کنند که مناسب خشک کردن میوه‌ها نیست. از طرفی، برای خشک شدن میوه‌ها نیاز به پخش یکنواخت حرارت است که متأسفانه در فرهای معمولی این امکان وجود ندارد. ازاین‌رو، تهیه دستگاه میوه خشک کن اهمیت بسیاری دارد.

حفظ تمامی ویتامین‌های موجود در میوه‌ها و سبزیجات از مزایای مهم بهترین میوه خشک کن خانگی و صنعتی است. درحالی‌که در روش‌های سنتی، قرار گرفتن میوه در معرض نور آفتاب باعث از بین رفتن تمام ویتامین‌ها و مواد مغذی موجود در آن می‌شود.

نحوه گردش هوا در میوه خشک کن

دستگاه‌های میوه خشک کن معمولاً به دو دسته کلی جریان عمودی و جریان افقی تقسیم می‌شوند که در این بخش به توضیح آن می‌پردازیم:

۱. گردش عمودی هوا:

در جریان عمودی‌ها، منبع تولید حرارت در کف دستگاه قرار دارد. ازاین‌رو، درب دستگاه از قسمت بالایی آن باز می‌شود و دایره‌ای شکل هستند. این مدل میوه خشک کن‌ها جمع‌وجورتر از سایر مدل‌ها بوده و فضای کمتری را نیز اشغال می‌کنند. همچنین، قیمت ارزان‌تری نیز دارند.

۲. گردش افقی هوا:

از آنجا که دسته دوم میوه خشک کن‌ها جریان هوا در داخلشان به‌صورت افقی است، فن‌های تولید گرما در بخش پشتی دستگاه قرار دارند. بنابراین، همانند دیگر دستگاه‌ها درب آن‌ها از پهلو باز می‌شود. گفتنی است، در این مدل توزیع حرارت یکنواخت‌تر است که برای خشک کردن گوشت نیز کارایی بهتری دارند.

البته بهتر است بدانید، دستگاه‌های جریان افقی معمولاً فضای بیشتری را نسبت به دستگاه‌های جریان عمودی اشغال می‌کنند و در ابعاد و سایزهای متفاوتی تولید و به بازار عرضه می‌شوند. همچنین، گران‌قیمت‌تر نیز می‌باشند. بنابراین جهت خرید بهترین میوه خشک کن، به نوع جریان هوا در دستگاه توجه نمایید.

پرفروش‌ترین میوه خشک‌کن

 

گنجایش میوه خشک کن چقدر باشد؟

همان‌طور که قبل‌تر اشاره کردیم، دستگاه میوه خشک کنِ جریان عمودی، فضای کمتری نسبت به جریان افقی اشغال می‌کند. بنابراین، ظرفیت و گنجایش آن نیز بسیار کمتر از جریان افقی است. به عبارت دیگر، در هر بار استفاده فقط مقدار کمی میوه را می‌توانید خشک کنید. به همین دلیل در صورتی که گه‌گاهی قصد استفاده از دستگاه را دارید، خریدن مدل‌هایی با گنجایش و حجم بالا که فضای بیشتری را اشغال می‌کنند، منطقی نیست.

میزان گنجایش میوه خشک کن

نوع جنس بدنه

دستگاه‌های میوه خشک کن اصولاً از دو جنس پلاستیکی و فولاد ضدزنگ ساخته می‌شوند. البته از فولاد بیشتر برای تولید دستگاه‌های سایز بزرگ و صنعتی استفاده می‌شود. برای مصارف خانگی، مدل‌های پلاستیکی مقرون به‌صرفه‌تر هستند.

بررسی نوع و تعداد طبقات

بسته به جریان عمودی و افقی بودن دستگاه میوه خشک کن، نحوه چینش طبقات متفاوت است. در نوع جریان عمودی، طبقات بر روی هم قرار می‌گیرند و برای دسترسی به طبقات زیرین باید سینی‌های بالایی را خارج کرد.

همچنین، در جریان افقی نیز همانند حالت اول سینی‌ها بر روی یکدیگر قرار می‌گیرند. با این تفاوت که به‌صورت کشویی هستند و برای دسترسی به هر طبقه نیازی به جابه‌جایی سینی‌های دیگر نیست.

وظیفه ترموستات در میوه خشک کن چیست؟

اصولاً برای خشک کردن هر میوه‌ای یک درجه حرارت خاص نیاز است. بنابراین دستگاه‌های میوه خشک کن که دارای قابلیت تنظیم دما هستند، گزینه‌های ایده‌آل و مناسبی برای شما می‌باشند. ترموستات، ابزاری است که نقش مؤثر و مستقیمی در تنظیم درجه حرارت دستگاه دارد و به عبارتی، تنظیم و تثبیت دما را بر عهده دارد.

دستگاه‌های میوه خشک کن که دارای ترموستات هستند، عملکرد و کارایی بهتری نسبت به سایر مدل‌ها دارند. همچنین، ترموستات‌ها معمولاً به دو صورت آنالوگ و دیجیتال بوده که نمونه‌های دیجیتالی آن دقیق‌تر می‌باشند. بنابراین جهت خرید بهترین میوه خشک کن، از وجود ترموستات در دستگاه مطمئن شوید.

اهمیت نوع سینی در دستگاه میوه خشک کن

در دستگاه‌های جریان عمودی و افقی، نوع و شکل سینی‌ها متفاوت است. در میوه خشک کن جریان افقی، سینی‌ها به‌صورت چهار گوش بوده که برای خشک کردن میوه‌های نواری و لواشک بسیار مناسب هستند. اما در جریان عمودی، شکل سینی‌ها به‌گونه‌ای است که برای تهیه لواشک چندان مناسب نیستند.

نوع سینی در دستگاه میوه خشک کن

در این مدل از میوه خشک کن، معمولاً در وسط سینی‌ها لوله باریکی به‌منظور تقویت گردش هوای گرم تعبیه شده است. در حالت کلی، سینی‌های گرد برای خشک کردن موادی مانند: میوه، سبزی، گوشت و امثال آن‌ها مناسب‌تر هستند. درحالی‌که مدل‌های چهارگوش در تهیه لواشک عملکرد بهتری دارند. نوع سینی، یکی از مواردی است که هنگام خرید بهترین میوه خشک کن باید به آن توجه داشت.

توجه به توان مصرفی

همان‌طور که می‌دانید، کم بودن توان مصرفی هر دستگاه، به معنی کم بودن میزان مصرف انرژی آن است. از طرف دیگر هر چه توان مصرفی کمتر باشد، مدت‌زمان بیشتری طول می‌کشد تا دستگاه به دمای لازم برای شروع به کار برسد. بنابراین، دستگاهی که توان مصرفی بالایی دارد، در زمان کوتاه‌تری گرم می‌شود و به تبع انرژی و برق بیشتری نیز مصرف می‌کند. گفتنی است دستگاه‌های میوه خشک کن با توان مصرفی بالا، گران‌تر هستند.

در میوه خشک کن‌های خانگی توان مصرفی معمولا بین 100-300 وات است. همچنین، میزان توان مصرفی دستگاه ارتباط مستقیمی با کارکرد المنت و موتور فن دستگاه دارد. در واقع هر چه دستگاه توزیع یکنواخت‌تری بین المنت و فن داشته باشد، عملکرد بهتری را نیز ارائه می‌دهد. ازاین‌رو، بهتر است هنگام خرید بهترین میوه خشک کن، به توان مصرفی آن نیز دقت نمایید.

تایمر؛ قابلیتی مهم

از دیگر ویژگی بهترین میوه خشک کن، می‌توان به تایمر اشاره کرد. معمولاً فرآیند خشک شدن میوه‌ها چند ساعت طول می‌کشد. ازاین‌رو، ممکن است در طول این مدت فراموش کنید که به دستگاه سر بزنید. میوه خشک کن‌های تایمردار، این قابلیت را دارند که هنگام اتمام فعالیت دستگاه با صدای زنگ هشدار دهند. همچنین، برخی دستگاه‌ها دارای قابلیت خاموشی خودکار نیز هستند.

بهترین مارک میوه خشک کن خانگی

در میان برندهای متعددی که در بازار وجود دارد، می‌توان به «بوش» (Bosch)، «کنوود» (Kenwood)، «دسینی» (Dessini)، «فلر» (Feller)، «دبلیو ام اف» (WMF) و «گوسونیک» (Gosonic) اشاره کرد. همچنین، برندهای ایرانی «سایا» (Saya) و «فوما» (Fuma) در زمینه تولید و عرضه میوه خشک کن فعالیت می‌کنند که فروش نسبتا خوبی نیز دارند.

مشاهده
بهترین آبمیوه گیری برقی خارجی و ایرانی [معرفی 23 مدل]

بهترین میوه خشک کن خانگی بازار

1. میوه خشک کن دبلیو ام اف مدل Kitc
  • پرفروش‌ترین مدل دبلیو ام اف

بهترین میوه خشک کن خانگی دبلیو ام اف

این محصول توسط برند قدرتمند «دبلیو ام اف» (WMF) تولید شده و با مدل «Kitc» شناخته می‌شود. میوه خشک کن فوق دارای دو جعبه ذخیره و یک جعبه نوار غلات اضافی است. همچنین، در برابر گرمای بیش‌ازحد مقاوم بوده و با خاموش شدن خودکار موجب افزایش ایمنی می‌شود. اگر به دنبال بهترین میوه خشک کن خانگی بازار هستید، این مدل را مدنظر داشته باشید.

ویژگی‌ها
جنس بدنه: استیل
توان: 220 وات
توزیع گرما با گردش هوای الکترونیکی
قالب سیلیکون
نوار گرانولا
جعبه ذخیره سازی بزرگ و کوچک
جعبه نوار غلات

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

2. میوه خشک کن دسینی مدل ۲۰۰۰

میوه خشک کن دسینی مدل ۲۰۰۰

ویژگی‌ها
جنس بدنه: پلاستیک
پایه ضدلغزش: دارد
قابلیت شستشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی: دارد
محفظه نگهداری اقلام همراه و سیم: ندارد
توان: 400 وات

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

3. میوه و سبزی خشک کن گوسونیک مدل GFD 514

میوه و سبزی خشک کن گوسونیک مدل GFD 514

میوه خشک کن گوسونیک مدل «514»، محصولی کاربردی و با کیفیت از این برند محبوب می‌باشد. این محصول دارای 5 عدد سینی تفکیک‌شده می‌باشد که برای مصارف خانگی، مناسب و کافی است.

همان‌طور که اشاره شد، سینی بیشتر فضای زیادی را اشغال می‌کند. ازاین‌رو، اگر با محدودیت فضا روبرو هستید و یک میوه خشک کن کوچک نیز کارتان را راه می‌اندازد، این نوع از محصولات برایتان مناسب است. از ویژگی‌های بهترین میوه خشک کن «گوسونیک»، می‌توان به قابلیت تنظیم حرارت، تایمر و چرخشی بودن آن جهت خشک شدن میوه و سبزیجات اشاره نمود.

ویژگی‌ها
جنس بدنه: پلاستیک
پایه ضدلغزش: دارد
قابلیت شستشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی: دارد
محفظه جمع‌آوری سیم برق: دارد
توان: 400 وات
دارای 5 طبقه قابل جدا شدن

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

4. میوه خشک کن دسینی مدل 1000
  • پرفروش‌ترین مدل دسینی

میوه خشک کن دسینی مدل 1000

ویژگی‌ها
جنس بدنه: پلاستیک
پایه ضدلغزش: دارد
قابلیت شستشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی: دارد
محفظه جمع‌آوری سیم برق: دارد
توان: 400 وات

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

5. دستگاه میوه خشک کن متئو مدل MFD 30
  • پرفروش‌ترین مدل متئو

میوه خشک کن متئو مدل MFD 30

این میوه خشک کن از برند «متئو» بوده و با مدل «MFD 30» به بازار عرضه شده است. شما می‌توانید توسط این محصول، انواع میوه‌ها را به خوبی خشک نمایید. همچنین، قابلیت تنظیم دما بین 40 تا 70 درجه در این دستگاه وجود دارد.

از ویژگی‌های بهترین میوه خشک کن «متئو»، می‌توان به 5 طبقه سینی با امکان قرارگیری در دو فاصله مختلف اشاره کرد. شما می‌توانید متناسب با نیاز خود، در هر بار روشن کردن دستگاه یکی از سینی‌ها را استفاده نمایید. همچنین، سینی‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده تا علاوه بر میوه‌های با برش‌های نازک، برای میوه‌ها و سبزی‌های حجیم نیز کاربرد داشته باشد.

ویژگی‌ها
جنس بدنه: پلاستیک
دارای کنترل پنل مکانیکی
قابلیت شستشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی: دارد
میزان صدا: 65 دسی‌بل
بازه حرارتی قابل تنظیم: 40 تا 70
دارای 5 طبقه

مشاهده قیمت و تصاویر

 

مشاهده
20 مدل از بهترین مخلوط کن خانگی موجود در بازار

 

6. میوه و سبزی خشک کن مایر مدل MR-3939
  • پرفروش‌ترین میوه خشک کن مایر

میوه و سبزی خشک کن مایر مدل MR-3939

دستگاه میوه و سبزی خشک کن «مایر» (Maier) مدل «MR-3939»، محصولی کاربردی و موفق از این برند آلمانی بوده و برای خشک کردن اقلام خوراکی بسیار مناسب است.

این دستگاه سبزی و میوه خشک کن، از 5 سینی مشبک از جنس پلاستیک بهره می‌برد که جریان یکنواخت و مداوم هوای داغ کنترل‌شده، از بین شبکه‌ها و میوه‌ها عبور کرده و موجب خشک شدن یکنواخت آن‌ها می‌گردد. گفتنی است، فرایند خشک کردن سبزی نیز به همین شکل می‌باشد. کافی است پس از شست‌وشوی سبزی‌ها، آن‌ها را به‌طور یکنواخت در سینی‌ها پخش کنید.

محصول فوق علاوه بر میوه و سبزی، قابلیت خشک کردن گل‌های تزئینی و لواشک را نیز در اختیار شما قرار می‌دهد. همچنین، جهت بیشتر شدن فضا، می‌توانید طبقات دستگاه را کم کنید. به‌طورکلی، این مدل را می‌توان در گروه بهترین میوه خشک کن خانگی بازار به شمار آورد.

ویژگی‌ها
جنس بدنه: پلاستیک
پایه ضدلغزش: دارد
توان: 240 وات
قابلیت شستشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی: دارد
محفظه نگهداری اقلام همراه و سیم برق: ندارد
دارای چراغ نشانگر، صفحه دیجیتال و پنج سینی بزرگ
مجهز به 5 طبقه چرخان
امکان چرخش 360 درجه و قابلیت جداسازی از بدنه

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

7. میوه و سبزی خشک کن گوسونیک مدل GFD-511

میوه و سبزی خشک کن گوسونیک مدل GFD-511

این محصول که مشاهده می‌کنید، توسط برند ترکیه‌ای «گوسونیک» (Gosonic) تولید شده و با مدل «GFD-511» شناخته می‌شود. محصول فوق دارای 400 وات توان است و جریان هوا از بخش پایینی به بخش بالایی دستگاه دمیده می‌شود. این نحوه گردش، سبب می‌شود تا هوا از طبقات و شبکه‌های سینی عبور کند و رطوبت میوه‌ها گرفته شده و کاملا خشک شوند.

میوه خشک کن «گوسونیک» مدل «511»، از 4 طبقه با جنس پلاستیک شفاف بهره می‌برد و امکان شستشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی را نیز برایتان فراهم می‌کند. همچنین، می‌توانید تایمر دستگاه را تا 12 ساعت تنظیم نمایید. اگر به دنبال بهترین میوه خشک کن خارجی هستید، این مدل را مدنظر داشته باشید.

ویژگی‌ها
جنس بدنه: پلاستیک
پایه ضدلغزش: دارد
توان: 400 وات
تعداد طبقات: 4 طبقه
محفظه نگهداری سیم برق: دارد
دارای درپوش، تایمر و کلید روشن و خاموش
قابلیت شستشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی
4 سرعته

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

8. دستگاه میوه خشک کن نوا مدل NFS-9010DFD
  • بهترین میوه خشک کن نوا

میوه خشک کن نوا مدل NFS-9010DFD

ویژگی‌ها
جنس بدنه: پلاستیک
پایه ضدلغزش: دارد
توان: 250 وات
تعداد طبقات: 5 طبقه (سایز XL)
قابلیت شستشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی: دارد
دارای تایمر 48 ساعته و پنل دیجیتال

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

9. میوه و سبزی خشک کن سایا مدل GP 103
  • پرفروش‌ترین میوه خشک کن سایا

میوه و سبزی خشک کن سایا مدل GP 103

میوه و سبزی خشک کن «سایا» (Saya) مدل «GP 103»، محصولی کاربردی و با کیفیت از این برند پرفروش ایرانی است. محصول فوق دارای یک موتور با توان 250 وات و 5 طبقه مختلف با امکان چرخش 360 درجه برای خشک کردن میوه، سبزیجات و گل‌ها می‌باشد.

مدت‌زمان خشک شدن میوه به قطر آن بستگی دارد. ازاین‌رو، بهتر است بدانید که بهترین قطر میوه برای خشک شدن 5 میلی‌متر است. سینی‌های این محصول قابلیت جدا شدن دارد و به همین علت، نظافت قطعات دستگاه برایتان راحت‌تر خواهد شد. گفتنی است، این محصول جزو بهترین میوه خشک کن ارزان‌قیمت بازار به شمار می‌رود.

به‌طورکلی، باید در نظر داشت که این میوه خشک کن قابلیت دستگاه‌های پیشرفته و جدید را ندارد. اما با توجه به قیمتی که دارد، گزینه خوبی برای خرید محسوب می‌شود.

ویژگی‌ها
جنس بدنه: پلاستیک
پایه ضدلغزش: دارد
توان: 250 وات
تعداد طبقات: 5 طبقه (با امکان چرخش)
محفظه نگهداری سیم برق و اقلام همراه: ندارد
امکان شست‌و‌شوی آسان سینی‌های خشک‌کن

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

10. میوه و سبزی خشک کن سایا مدل GP-102

میوه و سبزی خشک کن سایا مدل GP-102

ویژگی‌ها
جنس بدنه: پلاستیک
پایه ضدلغزش: دارد
توان: 250 وات
دارای سیستم عبور هوای گرم
مناسب خشک کردن میوه، خوراکی، سبزی‌های معطر و گل‌های تزئینی
عملکرد گردش هوا بصورت دَورانی
قابلیت تهیه لواشک

مشاهده قیمت و تصاویر

 

مشاهده
پرفروش ترین مارک آب میوه گیری تک کاره و چند کاره [9 برند]

 

11. دستگاه میوه خشک کن هانوور مدل 1442

میوه خشک کن هانوور مدل 1442

ویژگی‌ها
جنس بدنه: پلاستیک
پایه ضدلغزش: دارد
توان: 350 وات

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

12. دستگاه میوه خشک کن فوما مدل 1785

میوه خشک کن فوما مدل 1785

ویژگی‌ها
جنس بدنه: پلاستیک
پایه ضدلغزش: دارد
توان: 500 وات
قابلیت شستشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی: دارد
تعداد طبقات: 5 طبقه (چرخشی)
قابلیت خشک کردن سبزی

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

سوالات متداول

چگونه بهترین میوه خشک کن را انتخاب کنیم؟

جهت خرید این دستگاه کافی است به مواردی نظیر برند سازنده، جنس بدنه، توان، ظرفیت، تعداد طبقات و سینی، ویژگی چرخش، نوع جریان هوا، جعبه‌های ذخیره‌سازی، پایه‌های ضدلغزش، امکان شستشوی لوازم جانبی در ماشین ظرفشویی، محفظه جمع‌آوری سیم برق و اقلام همراه، قیمت و سایر ویژگی‌های آن دقت نمایید. بررسی این موارد به شما کمک می‌کند تا بتوانید بهترین میوه خشک کن موجود در بازار را انتخاب و خریداری نمایید.

میوه خشک کن خارجی بهتر است یا ایرانی؟

با اطمینان می‌توان گفت کیفیت محصولات خارجی بسیار بهتر است. اما برای افرادی که قصد دارند بودجه کمی برای خرید میوه خشک کن اختصاص دهند، چند برند ایرانی نیز در ابتدای این مطلب معرفی شد.

قیمت میوه و سبزی خشک کن خانگی چقدر است؟

همان‌طور که می‌دانید، قیمت این محصول با توجه به برند، جنس، ظرفیت و… کاملا متغیر است. اگر بخواهیم یک بازه قیمتی برای آن اعلام کنیم، قیمت میوه خشک کن‌های بازار بین 1 میلیون تومان الی 15 میلیون تومان است. البته شما می‌توانید با مبلغ کمتر از 7 میلیون تومان، بهترین میوه خشک کن را مطابق با نیاز خود خریداری نمایید.

آیا امکان خشک کردن سبزی در این دستگاه وجود دارد؟

بله، برخی از دستگاه‌های میوه خشک کن علاوه بر خشک کردن میوه، قابلیت خشک کردن لواشک، سبزیجات و گل‌های تزئینی را در اختیار شما قرار می‌دهند.

سخن پایانی

ما در این مقاله سعی کردیم تا جای ممکن شما را در خرید بهترین میوه خشک کن خانگی بازار راهنمایی کنیم. در حالت کلی، دستگاه‌های میوه خشک کن جریان افقی به دلیل یکنواختی بیشتر در توزیع گرما، مناسب‌تر هستند. همچنین، در ابعاد و سایزهای مختلفی نیز در بازار وجود دارند. بنابراین هنگام خرید، بر اساس میزان نیاز و انتظارات خود دستگاهی با سایز مناسب را انتخاب نمایید.

 

Promotion
پرفروش‌ترین میوه خشک کن‌های بازارمشاهده محصولات

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *