منوی دسته بندی

بهترین سماور برقی ایرانی و خارجی بازار (9 مدل کم مصرف)

سماور در قدیم یکی از لوازم ثابت آشپزخانه‌های ایرانی بود. خیلی از ما تصویری از یک سماور نفتی در کنار اتاق خانه مادربزرگ در خاطراتمان داریم. اما، به‌مرور سماورهای برقی جانشین سماورهای نفتی شدند. آنچه که باعث اقبال سماور برقی در خانه‌های ایرانی شده است، سرعت عمل این وسیله در جوش آوردن آب است. این روزها با اینکه لوازم مختلفی با کاربری شبیه به سماور، در بازار لوازم خانگی وجود دارند، هنوز هم عده زیادی، سماور را به همه آن وسایل ترجیح می‌دهند. در این مطلب به معرفی انواع سماور و نکاتی که به هنگام خرید باید به آن توجه کرد خواهیم پرداخت. همچنین، فهرستی از بهترین سماور برقی موجود در بازار را نیز به شما معرفی می‌کنیم.

راهنمای خرید سماور برقی

انواع سماور برقی

سماور برقی وسیله‌ای است که با ورود جریان برق، المنت‌های آن گرم شده و آب را به نقطه جوش خواهد رساند. در واقع جریان برق به‌واسطه ترموستات، باعث گرم شدن المنت شده و سپس با گرم شدن بدنه، آب داخل مخزن سماور نیز گرم می‌شود. یعنی مکانیزم پیچیده‌ای در این وسیله وجود ندارد و آنچه که باعث شده بعضی از سماورها به‌عنوان بهترین سماور برقی معرفی شوند، جنس بدنه و نوع طراحی آن برند است.

تولیدکنندگان لوازم خانگی با توجه به مدرن شدن لوازم آشپزخانه، طراحی‌های جدید و متفاوتی را در ساخت سماور ایجاد کرده‌اند تا در بازار رقابت برگ برنده‌ای داشته باشند. این روزها دو نوع سماور برقی را می‌توان در بازار پیدا کرد. سماور با قوری و بدون قوری.

سماور برقی با قوری:

این سماورها با بدنه‌های مختلفی عرضه می‌شوند. بدنه تمام استیل یا نیکل، بدنه استیل و پلاستیک، بدنه پلاستیک و شیشه و بدنه پیرکس. گفتنی است، جنس قوری این سماورهای برقی نیز متناسب و هماهنگ با بدنه یا با جنس چینی و سرامیک طراحی شده است.

راهنمای خرید سماور برقی با قوری

سماور برقی بدون قوری:

این سماورها همان مدل‌های قدیمی است که قوری هماهنگ با خود ندارد. همچنین، بدنه این سماورها عموما از جنس استیل است. چنانچه قصد دارید سماور شما قوری نداشته باشد، این نوع برای شما مناسب است.

سماور برقی بدون قوری

مشاهده
بهترین کتری و قوری رو گازی ترکیه‌ای و ایرانی (۱۱ مدل)

چرا سماور برقی بخریم؟

بسیاری فکر می‌کنند با وجود انواع کتری یا چای ساز، چرا سماور برقی بخریم؟ سماور برای کسانی که چای زیاد مصرف می‌کنند، یک وسیله کارآمد است. بهترین سماور برقی مدلی است که مصرف برق کمی داشته باشد. این وسیله آب را به‌سرعت جوش آورده و در زمان هم صرفه‌جویی می‌کند.

به‌علاوه یک مزیت خوب دیگر آن، عدم تولید دی‌اکسید کربن است که باعث برتری سماور برقی به سماورهای گازی است. سماور را می‌توان در قسمت‌های مختلف خانه یا آشپزخانه به‌راحتی استفاده کرد. همچنین، سماورهای جدید را می‌توان در ماشین ظرفشویی قرار داد تا به آسانی تمیز شوند.

پرفروش‌ترین سماورهای برقی

 

برای خرید سماور به چه نکاتی توجه کنیم؟

1. اولین نکته دقت به ظرفیت سماور است. اگر خانواده کم جمعیتی دارید، لزومی به خرید یک سماور خیلی بزرگ نیست.

2. با اینکه بحث زیبایی وسایل آشپزخانه و تناسب آن با دیگر لوازم مهم است. اما، به جنس سماور هم در کنار زیبایی آن باید دقت کنید. عموما سماورها از جنس استیل یا نیکل هستند. اما جدیدا ترکیب پلاستیک و شیشه نیز در بدنه آن‌ها نیز استفاده می‌شود. سماورهای استیل ضدزنگ، معمولا دوام بیشتری دارند. اما، مدل‌های شیشه‌ای جذابیتشان بیشتر است و حتی روی میز پذیرایی هم می‌توان آن‌ها را قرار داد.

3. به دسته سماور دقت کنید. اگر دسته از جنس خود بدنه، چوب یا سرامیک باشد، دوام بیشتری خواهد داشت. اما دسته‌های پلاستیکی به مرور زمان تغییر شکل داده یا می‌سوزند.

4. به برچسب انرژی سماور دقت کنید تا مدل کم‌مصرف آن را خریداری کنید.

5. داشتن نشان استاندارد یکی از مهم‌ترین نکات در خرید لوازم برقی است. به همین دلیل خرید سماورهای برقی با برند معتبر و استاندارد، بیشتر توصیه می‌شود.

6. به امکانات سماور برقی دقت کنید. برای مثال وجود سیستم قطع خودکار، یکی از ویژگی‌های خوب برای سماور است که در صورت نوسان برق یا هر اتفاق دیگری، مانع از ایجاد آتش‌سوزی یا برق‌گرفتگی خواهد شد. به‌علاوه وجود ترموستات در سماورهای برقی نیز یکی از ویژگی‌های خوب برای آن‌هاست.

بهترین مارک سماور برقی

همان‌گونه که می‌دانید، شرکت‌های زیادی در زمینه تولید و عرضه سماور برقی در دنیا فعالیت می‌کنند. اما، در میان آن‌ها برندهای فلر (Feller)، میگل (Migel)، كركماز (Korkmaz)، پلان (Plan) و مایر (Maier) جزو پرطرفدارترین و بهترین مارک سماور برقی بازار به شمار می‌آیند.

مشاهده
بهترین سماور گازی ایرانی و خارجی کدام است؟ [8 مارک خوب]

بهترین سماور برقی ایرانی و خارجی

1. سماور برقی فلر مدل TS301P
  • بهترین مدل فلر

بهترین سماور برقی خارجی با برند فلر

این سماور برقی توسط برند فلر (Feller) تولید شده و با مدل «TS301P» به بازار عرضه شده است. شما می‌توانید توسط این دستگاه، چای یا دم‌نوش موردنظر خود را تهیه کرده و برای مدت‌زمان طولانی آن را گرم نگه دارید.

همان‌گونه که تصویر مشاهده می کنید، شیشه و استیل ضدزنگ بکار رفته در بدنه، زیبایی سماور را دوچندان کرده است. لازم به ذکر است، بدنه و قطعات این محصول دارای کیفیت بالایی هستند. طراحی این سماور برقی به صورتی است که با گذاشتن قوری بر روی آن، مسیر انتقال بخار باز می‌ماند و قوری نیز گرم نگه داشته می‌شود.

از ویژگی‌های بارز بهترین سماور برقی فلر، می توان به سینی چکه‌گیر، گرم‌ نگهدارنده، ظرفیت مناسب و طراحی فوق‌العاده زیبای آن اشاره کرد. فلر، یک برند آلمانی است که در زمینه تولید و عرضه لوازم خانگی نظیر سرخ کن، ساندویچ ساز، پلوپز، آرام پز، چرخ گوشت، غذاساز و… فعالیت می‌کند.

ویژگی‌ها
قوری چای: دارد
ظرفیت سماور: 3 لیتر
ظرفیت قوری: 1 لیتر
جنس بدنه: شیشه، پلاستیک و استیل
دارای قوری چینی
صفحۀ گرم نگه دارنده
توان: 1500 وات
اعلام صوتی برای کلید روشن/خاموش و حالت گرم نگهداری
دارای فیلتر قوری از جنس استیل ضدزنگ

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

2. سماور برقی میگل مدل GTS 302
  • پرفروش‌ترین مدل میگل

سماور برقی میگل مدل GTS 302

سماور برقی میگل با 1500 وات توان، شیشه ساخت Schoott کشور آلمان و ظرفیت بالا، جزو بهترین سماور برقی و چای سازهای موجود در بازار ایران به شمار می‌رود. جنس شیر این محصول از استیل است.

سماور برقی میگل مدل «GTS 302»، از سنسور یا حسگر الکترونیکی دما، ویژگی خاموش شدن خودکار و عملکرد محافظ در برابر گرمای بیش از اندازه و کتری بدون آب بهره می‌برد. همچنین، سینی چکه‌گیر این دستگاه از جمع شدن آب یا رسوب در بخش جلویی دستگاه جلوگیری می‌کند. اگر قصد تهیه بهترین‌ سماور برقی خارجی بازار را دارید، این مدل می‌تواند گزینه خوبی برای شما باشد.

چراغ نشانگر گرم نگه‌دارنده، چراغ قرمز هنگام جوش‌آوری آب، کنترل الکترونیکی هوشمند برای سیستم گرم نگه‌دارنده، جنس بدنه پلاستیک مقاوم به حرارت و ورق استیل ضدزنگ، از دیگر ویژگی‌های بارز این محصول است.

ویژگی‌ها
قوری چای: دارد
ظرفیت سماور: 3 لیتر
ظرفیت قوری: 1 لیتر
ترموستات: دارد
توان: 1500 وات
دارای سینی چکه‌گیر و نشانگر میزان آب کتری
قابلیت خاموش شدن خودکار

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

3. سماور برقي كركماز مدل A841-01
  • پرفروش‌ترین مدل كركماز

سماور برقي كركماز مدل A841-01 با جنس بدنه استیل ضد زنگ

این محصول که مشاهده می‌کنید، توسط برند ترکیه‌ای کرکماز (Korkmaz) با جنس بدنه استیل ضدزنگ ساخته شده است. این جنس موجب می‌شود تا پس از جوشیدن آب، لایه‌هایی از چربی بر روی آن ایجاد نگردد.

سماور برقی کرکماز مدل «A841-01»، دارای یک قوری با ظرفیت 2 لیتر بوده که ظرفیت بسیار مناسبی است. این سماور توسط یک دکمه روشن می‌شود و پس از جوشیدن آب، به‌صورت خودکار روی حالت گرم نگه‌دارنده قرار می‌گیرد. سیستم قطع کن اتوماتیک، سینی چکه‌گیر و کیفیت عالی، از ویژگی‌های منحصربه‌فرد بهترین سماور برقی کرکماز است.

ویژگی‌ها
ظرفیت سماور: 5 لیتر
ظرفیت قوری: 2 لیتر
توان مصرفی : 2000 وات
جنس بدنه: استیل ضد زنگ
جنس شیر آب: تمام استیل
جنس دستگیره: ABS مقاوم در برابر حرارت
سیستم خاموش کن اتوماتیک در وضعیت بدون آب
قابلیت گرم نگه داشتن آب و چای به مدت طولانی

مشاهده قیمت و تصاویر

 

مشاهده
بهترین چای ساز خارجی و ایرانی بازار [9+1 مارک خوب و جدید]

 

4. سماور برقی پلان مدل 6110
  • پرفروش‌ترین مدل پلان

بهترین سماور برقی ایرانی با برند پلان و مدل 6110

سماور برقی پلان مدل «6110»، دارای 6 لیتر گنجایش بوده و برای افرادی که مصرف چای و آب جوش بالایی دارند، بسیار مناسب است. اگر قصد خرید بهترین سماور برقی برای شرکت، رستوران، کافه و یا خانواده بزرگ را دارید، این مدل می‌تواند گزینه خوبی برای شما باشد.

این محصول توسط ترموستات هیدرولیک حساس، کنترل دمای آب را بر عهده داشته و پیوسته آب را برایتان جوش نگه می‌دارد. همچنین، از قطع کن ثانویه نیز بهره می‌برد. چنانچه به دنبال بهترین سماور برقی ایرانی بازار هستید، این محصول را نیز مدنظر قرار دهید.

ویژگی‌ها
قوری چای: ندارد
ظرفیت سماور: 6 لیتر
توان مصرفی : 1000 وات
جنس بدنه: برنج
جنس روکش: کرم‌نیکل
جنس دسته‌ها: باکالیت
دارای ترموستات و قطع‌کننده ثانویه
آبکاری با پوشش طلای 24 عیار در مدل طلایی

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

5. سماور برقی فلر مدل TS301

سماور برقی فلر مدل TS301 به همراه قوری با ظرفیت مناسب

ویژگی‌ها
قوری چای: دارد
ظرفیت سماور: 3 لیتر
توان مصرفی : 1500 وات
جنس بدنه: شیشه
ترموستات: دارد
دارای صفحۀ گرم نگه دارنده
عملکرد محافظ در برابر گرمای بیش از حد و کتری بدون آب
اعلام صوتی برای کلید روشن/خاموش و حالت گرم نگهداری

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

6. سماور برقی کرکماز مدل Kolik

سماور برقی کرکماز مدل Kolik با طراحی زیبا و مصرف کم

ویژگی‌ها
قوری چای: دارد
ظرفیت سماور: 3 لیتر (12 فنجان 250 سی سی)
ظرفیت قوری: 1.2 لیتر (4 فنجان 250 سی سی)
توان مصرفی : 2000 وات
جنس بدنه: استیل 18/10 کروم نیکل
سیستم صرفه جویی در انرژی و خاموش کن اتوماتیک
قابلیت جوش آوردن اتوماتیک و لامپ نئون نشانگر وضعیت

مشاهده قیمت و تصاویر

 

مشاهده
18 مدل از بهترین کتری برقی موجود در بازار

 

7. سماور برقی مایر مدل MR-3866

سماور برقی کم مصرف مایر مدل MR-3866

سماور برقی مدل «MR-3866»، توسط شرکت آلمانی مایر تولید شده و دارای قدرت 2200 وات است. سماور این محصول دارای ظرفیت 3 لیتری و قوری آن نیز 1.2 لیتر ظرفیت دارد. همچنین، حجم کتری توسط نشانگرهایی که بر روی بدنه تعبیه شده‌اند، قابل اندازه‌گیری است.

بدنه سماور برقی مایر مدل MR-3866، از استیل ضدزنگ، پیرکس و پلاستیک ساخته شده و صافی قوری آن‌هم از جنس استیل ضدزنگ است. از ویژگی‌های این محصول می‌توان به شیر سماوری زیبا و چراغ‌های LED آبی و قرمز برای نمایش دمای آب اشاره نمود. گفتنی است، این مدل از برند «مایر» جزو بهترین سماور برقی خارجی موجود در بازار به شمار می‌رود.

ویژگی‌ها
قوری چای: دارد
ظرفیت سماور: 3 لیتر
ظرفیت قوری: 1.2 لیتر
جنس بدنه: استیل، پیرکس و پلاستیک
جنس صافی قوری: استیل ضدزنگ
توان مصرفی : 2200 وات
دارای چراغ های LED داخل دستگاه

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

8. سماور برقی پلان مدل 6111

سماور برقی پلان مدل 6111 بدون قوری

ویژگی‌ها
قوری چای: ندارد
ظرفیت سماور: 5 لیتر
جنس بدنه: برنج
پوشش‌ بدنه: طلا، کروم
توان: 1000 وات
دارای نشان استاندارد

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

9. سماور برقی آپولون مدل دولوکس هیدرولیک
  • پرفروش‌ترین مدل آپولون

سماور برقی آپولون مدل دولوکس هیدرولیک

ویژگی‌ها
قوری چای: ندارد
ظرفیت سماور: 5 لیتر
جنس بدنه: استیل
توان: 1000 وات
تمام اتوماتیک

مشاهده قیمت و تصاویر

 

مشاهده
بهترین فلاسک چای خارجی و ایرانی (15 مدل)

 

سوالات متداول برای خرید سماور برقی

چگونه بهترین سماور برقی را انتخاب کنیم؟

در ابتدا، بهتر است مشخص نمایید که آیا سماور برقی با قوری احتیاج دارید یا بدون قوری؟ پس‌ازآن، پیشنهاد می‌شود به نکاتی مانند برند سازنده، جنس شیر آب، دستگیره و بدنه سماور و قوری، فیلترها، ظرفیت، صفحه گرم نگه‌دارنده، میزان توان، قابلیت خاموش شدن خودکار، سینی چکه‌گیر، نشانگر میزان آب، قیمت و سایر ویژگی‌های محصول توجه نمایید. با بررسی این موارد، می‌توانید بهترین سماور برقی موجود در بازار را انتخاب و خریداری نمایید.

سماور برقی ایرانی بهتر است یا خارجی؟

همان‌گونه که می‌دانید، کیفیت ساخت محصولات خارجی بسیار بهتر از محصولات ایرانی است. بنابراین، پیشنهاد ما سماور برقی خارجی است. گفتنی است، برخی از برندهای ایرانی که در ابتدای همین مطلب نیز اشاره شد، در حال تولید سماورهای برقی خوب و قیمت مناسبی هستند که با توجه به افزایش قیمت‌ها، بسیاری از افراد به خرید آن‌ها روی آورده‌اند.

قیمت سماور برقی چقدر است؟

پاسخ این سوال به عواملی همچون مارک محصول، کیفیت، ظرفیت و… بستگی دارد. اما، به‌طورکلی قیمت سماورهای برقی در بازار ایران بین 1 میلیون تومان الی 10 میلیون تومان است.

سماور برقی، کتری برقی یا چای ساز؟

این دستگاه از لحاظ عملکرد، تفاوت زیادی با چای ساز و کتری برقی ندارد. اما، ظرفیت سماورهای برقی بسیار بیشتر بوده و برای تعداد افراد زیاد مناسب است. درنتیجه، می‌توان گفت نوع نیاز و میزان بودجه در خرید این محصولات تاثیرگذار است. چنانچه شما هم قصد خرید بهترین سماور برقی ایرانی و خارجی را دارید، محصولات معرفی‌شده در بخش بالا می‌تواند به شما کمک کند.

 

Promotion
پرفروش‌ترین سماورهای برقی در بازارمشاهده محصولات

 

[تعداد آرا: 3 میانگین امتیاز: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *