بهترین مدل مودم دی لینک D-Link از دیدگاه متخصصان [6 مدل]
آیا میخواهید بهترین روتر وای فای D-Link را انتخاب کنید و دقیقا نمیدانید کدام مدل برایتان بهتر است؟ جای نگرانی نیست؛ چون ما در این بخش فهرستی از بهترین مدل مودم دی لینک را برای شما آماده کردهایم که کار را آسانتر خواهد کرد. همچنین، شما میتوانید بهواسطه راهنمای خرید اختصاصی این محصول و مزایا و معایبی که برای هر محصول نوشتیم، انتخاب بهتری داشته باشید.
بهترین مدل مودم دی لینک (D-Link)
۱. مودم روتر VDSL/ADSL دی لینک مدل DSL-G2452DG/ME
این مودم روتر یکی از جدیدترین و پرفروشترین مودمهای D-link در بازار ایران است که کیفیت ساخت و ویژگیهای بسیار خوبی دارد. تعداد پورتهای اترنت در این محصول چهار عدد است و تنها از یک پورت RJ-11 استفاده شده است.
از ویژگیهای منحصربهفرد دی لینک مدل DSL-G2452 میتوان به پورتهای گیگ و وایرلس AC۱۲۰۰ اشاره کرد که بهترین انتخاب برای گیمرها محسوب میشود. این محصول جزو بهترین مدل مودم دی لینک VDSL نیز میباشد.
مزایا:
- مجهز به دو آنتن ۵ دسیبل
- مجهز به ۲ درگاه USB
- پشتیبانی از Wi-Fi نسل 5 (دو بانده)
- مناسب برای بازی
- نشانگرهای ال ای دی
معایب:
- قیمت تقریبا بالا در مقایسه با برندهای رقیب
۲. مودم دی لینک بی سیم ADSL2 Plus N300 مدل DSL-2740U
به جرات میتوان این مدل را جزو پرفروشترین مودمهای شرکت دی لینک بهحساب آورد. این محصول که از فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز پشتیبانی میکند، از چهار عدد پورت LAN برای اتصال کابل شبکه و یک پورت RJ-11 برای اتصال خط تلفن بهره میبرد.
اگر از سمت بالا به این محصول نگاه کنید، چراغ های نشانگر آن را خواهید دید و از سمت روبرو، پنجره مودم که جهت خنک شدن اجزای داخلی طراحی شده است، قابل مشاهده می باشد. نکتهی دیگر اینکه، استفاده از دو آنتن با قدرت 5dBi سبب شده تا سرعت ارتباط وای فای این مودم، به شکل قابل ملاحظهای افزایش یابد. در مجموع، این محصول را میتوان جزو بهترین مدل مودم دی لینک به شمار آورد.
مزایا:
- مجهز به دو آنتن
- برخورداری از استاندارد رمزگذاری AES
- مجهز به پورت سوییچ بین LAN و WAN
معایب:
- مجهز نبودن به درگاه USB
- جنس بدنه با کیفیت متوسط (البته اغلب مودمها همین جنس را دارند.)
۳. مودم وای فای دی لینک ADSL2 Plus مدل DSL-2790U
این مودم جهت استفاده در خانه و یا اداره، گزینهای بسیار مناسب است؛ اما باید در نظر داشته باشید که فقط تکنولوژی ADSL را ساپورت میکند؛ یعنی فناوری VDSL که جدیدتر است را پشتیبانی نمیکند.
سرعت Wi-Fi مودم DSL-2790U، حدود 300 مگابایت در ثانیه است و شما می توانید تا شعاع 100 متری، به این مودم وصل شوید. در ساختار مودم فوق از سه درگاه RJ-45 استفاده شده است و فرکانس سازگار با این مودم، 2.4 گیگاهرتز می باشد.
مزایا:
- دارای درگاه USB
- مجهز به دو آنتن با قدرت 5dBi
- دارای پروتکل AES
- مجهز به چیپست پیشرفته Broadcom
معایب:
- پیچیده بودن فرایند نصب برای افراد غیر فنی
۴. روتر وای فای دی لینک ADSL2 Plus و VDSL2 مدل DSL-224 NEW
این مدل از مودم d-link، یکی از انواع منحصربهفرد آن به شمار میرود که به کمک +ADSL2، امکان اتصالی پرسرعت و باکیفیت را برای شما فراهم میسازد. طراحی و قابلیتهای این مودم روتر دی لینک، به گونهای است که میتواند اتصال اینترنت پرسرعت را برای چندین دستگاه بهطور همزمان فراهم آورد. بهعنوان مثال یکی از قابلیتهای آن، QoS است که اجازه میدهد پهنای باند و حجم مصرفی اینترنت برای دستگاههای مختلف در زمانهای گوناگون، به طور بهینه، مشخص گردد.
تجربه کار با این محصول، سرعت بالای دانلود و آپلود اطلاعات، برقراری تماس صوتی و تصویری با کیفیت عالی، شرکت در بازیهای آنلاین با بهترین سرعت و… این محصول را به یکی از بهترین مودم های دی لینک بدل ساخته است.
مزایا:
- دارای ۴ پورت اختصاصی شبکه
- پشتیبانی از اتصال بیسیم
- امکان ایجاد یک شبکه جداگانه به عنوان شبکه اتصال مهمان
- امنیت بالا و مجهز به فایروال داخلی
- آپدیت و کانفیگ آسان
معایب:
- عدم امکان جداسازی آنتن از مودم
۵. مودم روتر بی سیم دی لینک مدل DSL-2750U
یکی دیگر از انواع مودم d-link که به عنوان مودم دی لینک خانگی نیز میتواند مورد استفاده قرار گیرد، مدل DSL-2750U است. این محصول به پورت DSL برای اتصال به خط پرسرعت VDSL مجهز است و با دارا بودن 4 پورت، امکان اتصال به دستگاههای مختلف و کنسولهای بازی را فراهم میآورد.
مودم 2750U به راحتی نیاز کاربران را برای یک پوششدهی مناسب و سریع اینترنت در محیط خانه یا کار فراهم میکند. این محصول را میتوان ترکیبی از مودم، اکسسپوینت و روتر دانست که آن را به دستگاهی فوقالعاده با کاربرد فراوان تبدیل میسازد. اگر میخواهید بهترین مدل مودم دی لینک را با قیمت مناسب تهیه کنید، این مودم روتر گزینه خوبی است.
مزایا:
- مجهز به فایروال قوی برای جلوگیری از هک شدن و دسترسی نامناسب
- انجام آسان و سریع تنظیمات روتر
- امکان کانفیگ کردن به کمک اپلیکیشنهای اندروید و iOS
- اتصال بدون نیاز به سیم
- بهروزرسانی آسان
معایب:
- عدم پوشش دهی در فضاهای بسیار وسیع
۶. مودم ای دی اس ال D-Link مدل DSL-124 New Version
این محصول نیز مانند دیگر مدلهای دی لینک، برای استفاده خانگی و همچنین استفاده در شرکتها و محیطهای کاری نهچندان وسیع، بسیار مناسب است. مودم دی لینک DSL-124 New Version هم بهعنوان مودم و هم بهعنوان روتر مورد استفاده قرار میگیرد و پوشش اینترنت بیسیم را با سرعت و کیفیتی بهمراتب بالاتر از مدلهای قبلی، ارائه میدهد. سازگاری این دستگاه با اغلب دستگاههای بیسیم قدیمی یکی دیگر از ویژگیهای مثبت آن بهحساب میآید.
مزایا:
- مجهز به 4 پورت اترنت برای اتصال به دستگاههای چاپ، رایانه و…
- عملکرد بیسیم حداکثری
- مجهز به سیستم امنیتی فایروال برای بررسی دادههای ورودی و اجتناب از اتصال هکرها
- مجهز به سیستم QoS
- قیمت پایینتر نسبت به سایر مودمهای شرکت D-Link
معایب:
- مشکل خاصی در این مودم مشاهده نشد
راهنمای خرید اختصاصی مودمهای دی لینک (D-Link)
مودمهای دی لینک، یکی از مقرونبهصرفهترین برندهای مودم روتر در بازار هستند که در مقایسه با مدلهای مشابه خود، دوام و کارایی بسیار خوبی نیز دارند و همین مزیت، یکی از اصلیترین دلایل فروش بالای این برند تولیدکننده مودم است.
در میان مدلهای متنوع مودم روتر d-link، انتخاب یک مدل متناسب با شرایط و انتظارات شما، شاید کمی گیجکننده به نظر برسد؛ ازاینرو، در ادامه مهمترین نکاتی که میتواند به شما در انتخاب بهترین مدل مودم D Link مناسب کاربریتان کمک کند را ذکر خواهیم کرد.
مودم دی لینک سیمکارتی بخریم یا غیر سیمکارتی؟
انواع مودمهای دی لینک در ۲ مدل سیمکارتخور و غیر سیمکارتخور به بازار عرضه میشوند. مدلهای سیمکارتی، از سیمکارتهای شبکه LTE یا همان اینترنت 4G پشتیبانی میکنند. سرعت اینترنت در مودمهای سیمکارتی دی لینک متناسب باکیفیت اپراتوری است که سیمکارت خود را از آن تهیه میکنید و میتواند حداکثر سرعت دانلود ۱۵۰ مگابایت بر ثانیه و سرعت آپلود ۵۰ مگابایت بر ثانیه را در اختیار شما قرار دهد که برای مصارف معمولی یا حتی انجام بازی و تماشای ویدئو در حالت آنلاین نیز مناسب است.
معمولا به این نوع، مودمهای جیبی نیز میگویند که در یک مقاله جداگانه به آن پرداختهایم. در صورت تمایل میتوانید این مطلب را بخوانید: بهترین مودم همراه
در مقابل، مودمهای غیر سیمکارتی، بسته به نوع و مدل مودم، از اتصالات ADSL، ADSL Plus و همچنین VDSL پشتیبانی میکنند که طبیعتاً سرعت بیشتری نسبت به شبکه LTE دارند و حتی میتوانید تا سرعت ۱ گیگابایت بر ثانیه یا بیشتر را بهتناسب باند مودم (۲.۴ یا ۵ گیگاهرتز) تجربه کنید.
فرکانس قابل پشتیبانی یا باند مودم چقدر باشد؟
انواع مدلهای مودم روتر دی لینک معمولاً یکی از دو باند ۲.۴ گیگاهرتز یا ۵ گیگاهرتز را پشتیبانی میکنند و در برخی از مدلها نیز، از هر دو باند بهصورت همزمان پشتیبانی میشود. تفاوت اصلی میان این دو باند، در سرعت اتصال و همچنین، میزان آنتندهی مودم است.
در باند ۲.۴ گیگاهرتز، حداکثر سرعت اتصال بیسیم برابر با ۳۰۰ مگابایت بر ثانیه است؛ این در حالی است که در باند ۵ گیگاهرتزی، سرعت معمولاً بیشتر از ۱۰۰۰ مگابایت یا ۱ گیگابایت بر ثانیه خواهد بود.
در مورد قدرت آنتندهی، وضعیت برعکس سرعت اتصال است و این بار، قدرت باند ۲.۴ گیگاهرتزی بهتر از باند ۵ گیگاهرتز است و مودمهای دارای باند ۲.۴ گیگاهرتزی، در محیطهایی با موانع مختلف مانند دیوارهای زیاد، عملکرد بهتری دارند. اگر میخواهید که هم سرعت بالا و هم آنتندهی خوب را بهطور همزمان تجربه کنید؛ توصیه ما این است که بهجای انتخاب یک مودم تک باند، به سراغ مودمهای دو باند بروید که بهطور همزمان از هر دو باند پشتیبانی میکنند.
مودم D Link با چند آنتن بخریم؟
از دیگر فاکتورهای مهم در انتخاب بهترین مدل مودم دی لینک، تعداد آنتنهای آن است. تمام مدلهای مودم d-link دارای آنتن برای تقویت سیگنال مودم هستند. این آنتنها، معمولاً به دو شکل خارجی یا داخلی طراحی شدهاند. از لحاظ قدرت سیگنالدهی، معمولاً مودمهایی که دارای حداقل ۲ عدد آنتن خارجی به همراه ۱ یا ۲ عدد آنتن داخلی هستند؛ عملکرد بهتری نسبت به مودمهای فاقد آنتن خارجی دارند.
اگر تمایل به خرید مودمهای دی لینک با آنتن خارجی دارید؛ ترجیحاً به دنبال مدلهایی باشید که آنتن خارجی آنها قابلجداشدن باشد تا در حین جابهجایی، آنتن مودم دچار آسیب نشود.
نوع و تعداد پورتهای تعبیهشده را بررسی کنید
در پشت انواع مودم روتر دی لینک، بر اساس مدل و امکانات مودم، تعدادی پورت شبکه برای اتصال کابلی به روتر یا دستگاههایی نظیر کامپیوتر، لپتاپ و غیره و همچنین ۱ یا ۲ عدد پورت USB وجود دارد.
اگر به دنبال خرید مودم دی لینک خانگی هستید؛ معمولاً مودمهایی با ۲ تا ۴ عدد پورت RJ-45 LAN و یک پورت USB برای کاربری شما کفایت میکند؛ اما اگر قرار است از مودم خریداری شده در محیطی با تعداد کاربران بالا استفاده کنید؛ بهتر است به سراغ مدلهایی بروید که تعداد بیشتری پورت LAN و USB دارند و ترجیحاً مجهز به ۱ یا پورت RJ-45 WAN/LAN و RJ-11 نیز باشند.
طراحی بدنه مودم روترهای D-Link
این موضوع کاملاً طبیعی است که شما بخواهید ساعات طولانی از مودم خریداری شده استفاده کنید؛ اما توجه داشته باشید که همین موضوع، باعث ایجاد گرمای قابلتوجهی در داخل مودم میشود. کیفیت طراحی و ساخت بدنه انواع مودمهای دی لینک، نسبت به محصولات مشابه خود مناسب است؛ اما بااینوجود، اگر قرار است که مودم شما به مدت طولانی روشن بماند؛ توصیه میکنیم به دنبال مدلهایی از این برند باشید که در طراحی بدنه آنها، خروجی مناسبی برای دفع گرمای داخل مودم طراحی شده باشد.
از طرف دیگر، وزن و ابعاد مودم دلخواه شما نیز، نکته دیگری است که باید به آن توجه داشته باشید. تنوع مودمهای دی لینک در این زمینه، بالا است و اگر فضای کمی دارید، حتی میتوانید از مدلهای جیبی یا قابلحمل، مودم دلخواه خود را انتخاب نمایید.
تعداد نشانگرهای (چراغ) مودم مهم است!
بر روی بدنه انواع مودمهای دی لینک، چراغهایی بهعنوان نشانگر برای نمایش وضعیت خاموش و روشنشدن مودم یا وضعیت اتصال هر یک از پورت ها طراحی شده است. یکی از اصلی مزیتهای وجود این نشانگرها، نمایش وضعیت اتصال در پورتهای مختلف پشت بدنه مودم است؛ بهطوریکه روشن بودن چراغ پورت موردنظر، به معنای سالمبودن پورت اختصاصی آن است.
اگر محدودیت بودجه ندارید؛ سعی کنید مودم موردنیاز خود را از میان مدلهایی انتخاب کنید که در کنار چراغ نمایشگر روش و خاموش بودن مودم، برای هر پورت پشت بدنه نیز، نشانگر خاصی تعبیه شده باشد و بتوانید از طریق روشن یا خاموش بودن آن نشانگر، از سلامت پورت موردنظر خود مطمئن شوید.
جمعبندی برای خرید بهترین وای فای دی لینک
توصیه ما این است که قبل از ورود به بازار، مقدار بودجه و نیازهای خود را تعیین کنید. مثلا، کجا میخواهید از وای فای استفاده کنید؛ خانه یا اداره؟ محصول موردنظرتان به چه انواع و تعداد پورت مجهز است؟ قدرت سیگنال آن چند متر را پوشش میدهد؟ آیا روتر توسط برند خوب تولید شده و گارانتی معتبر دارد؟ این سوالات کمک میکند تا بهترین مودم دی لینک را مطابق با خواسته خود خریداری کنید.
مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد میکنیم: