منوی دسته بندی

بهترین دستگاه لیزر خانگی در بازار ایران [5 مدل برتر]

پاکسازی موهای زائد بدن به روش‌های سنتی همانند اپیلاسیون، به دلیل عدم ماندگاری و دردناک بودن، دیگر چندان مرسوم نیست و به همین علت، بسیاری از افراد به سمت لیزر کردن رفته‌اند. کلینیک‌های ارائه‌دهنده این خدمات نیز با هزینه بالایی این کار را انجام می‌دهند! بنابراین، بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند از لیزرهای خانگی جهت رفع موهای زائد خود استفاده کنند. در ادامه ویژگی‌ها و راهنمای خرید دستگاه لیزر را بیان می‌کنیم تا برای انتخاب راحت‌تر تصمیم بگیرید. همچنین، چند نمونه از بهترین دستگاه لیزر خانگی را هم معرفی خواهیم کرد.

راهنمای خرید دستگاه لیزر خانگی

راهنمای خرید دستگاه لیزر خانگی

نحوه عملکرد لیزرهای خانگی

امروزه نحوه از بین بردن موهای زائد صورت و بدن بانوان و آقایان، توسط دستگاه لیزر خانگی بسیار آسان‌تر شده است. به‌طوری‌که با تهیه یکی از این دستگاه‌ها می‌توان ظرف مدت‌زمان کوتاهی، با رشد مجدد موهای زائد بر روی نواحی صورت و بدن خود مقابله کرد.

دستگاه لیزر موهای زائد قادر است با کمترین آسیب، توسط تابش نور و با طول‌موج‌های معین متناسب با رنگ پوست و ضخامت مو، به پوست شما تابیده می‌شود تا فولیکول‌های مو را از بین ببرد. گفتنی است، موزدایی با استفاده از بهترین دستگاه لیزر خانگی اغلب بعد از ۵ بار استفاده نتیجه‌بخش بوده و طول دوره استفاده از لیزر هم بین ۲ تا ۴ هفته یک‌بار بر اساس میزان رشد مجدد موها تنظیم می‌شود.

کاربرد دستگاه لیزر خانگی

همان‌گونه که می‌دانید، لیزر یک روش کاربردی و مناسب برای از بین بردن موهای زائد موجود در نواحی بدن نظیر صورت، چانه، بالای لب، زیر بغل، دست و پاها، خط بیکینی و سایر نقاط بدن می‌باشد. با استفاده از دستگاه لیزر از شدت ضخامت موها کاسته شده و در دوره استفاده از این دستگاه ضمن کاهش رشد موهای زائد، آن‌ها را نازک خواهد کرد.

هنگام استفاده از لیزر موهای زائد، نور لیزر و گرمایی که از تابش آن ایجاد می‌شود، به عمق پوست شما نفوذ کرده و به فولیکول مو به‌عنوان عامل اصلی رشد مو، آسیب وارد می‌کند تا ریشه مو برای مدت طولانی و یا به‌صورت دائمی از بین برود. قبل از خرید بهترین دستگاه لیزر خانگی، بهتر است با مزایا و عوارض جانبی آن نیز آشنا باشید که در ادامه به آن می‌پردازیم.

پرفروش‌ترین لیزرهای خانگی

 

آیا لیزر موهای زائد عوارض جانبی دارد؟

حتی افرادی که به دنبال بهترین دستگاه لیزر خانگی هستند، این سوال برایشان پیش می‌آید که آیا این دستگاه برای سلامت پوست مضر است؟ دستگاه‌های لیزر خانگی که برای از بین بردن موهای زائد مورد استفاده قرار می‌گیرد، مانند لیزر کلینیک‌های مراقبتی پوست نیاز به مواد بی‌حس‌کننده و یا خنک‌کننده هنگام تابش اشعه لیزر به پوست ندارد. بنابراین، عوارض جانبی لیزر موهای زائد با استفاده از شیوه لیزر خانگی بسیار کم است.

البته این عوارض گاهی به‌صورت تورم و یا قرمزی در ناحیه موردنظر پوست و اطراف فولیکول‌های مو ایجاد می‌شود؛ که ظرف مدت سه روز باید سریع برطرف شود. البته تاکنون هیچ‌گونه عوارضی از جمله سوختگی، التهاب، کبودی، تاول، خشکی، حساسیت و غیره در پوست ناشی از استفاده دستگاه لیزر خانگی گزارش نشده است.

مزایای استفاده از دستگاه لیزر خانگی

مزایا و عوارض دستگاه لیزر خانگی

 

در این بخش از راهنمای خرید بهترین دستگاه لیزر خانگی، به برخی از مزایای آن اشاره خواهیم کرد:

  • استفاده بسیار راحت و آسان
  • حفظ حریم خصوصی
  • صرفه‌جویی در وقت و هزینه نسبت به روش کلینیکی
  • نداشتن درد و حساسیت
  • امکان تمرکز بر روی مناطق خاص
  • توقف رشد موهای تیره و ضخیم بدون آسیب‌رسانی
  • دقت بالا

معایب دستگاه‌های لیزر خانگی

  • هزینه اولیه
  • امکان تغییر موقت رنگ پوست (معمولا به سرعت به حالت اصلی باز می‌گردد.)

چه افرادی می‌توانند از این دستگاه استفاده کنند؟

شاید این سوال هم برای شما پیش آمده باشد که دستگاه لیزر خانگی برای چه افرادی مناسب است؟ استفاده از لیزر خانگی به دو عامل اصلی و مهم رنگ مو و رنگ پوست اعم از طیف‌های مختلفی از رنگ‌های تیره و روشن بستگی دارد.

برای افرادی که دارای رنگ پوست روشن و سفید، اما موهای تیره و مشکی دارند، بهترین نتیجه حاصل خواهد شد. بنابراین، افرادی که رنگ پوست آن‌ها تیره باشد، نور ناشی از اشعه لیزر را کمتر جذب می‌کنند و نتایج حاصل از لیزر برایشان کمتر است.

همچنین، میزان اثرگذاری دستگاه لیزر بر روی افرادی که دارای موهای زائد با رنگ‌های سفید، بلوند، بور و قرمز هستند، بسیار کم است؛ چراکه میزان ملامین موی آن‌ها کم است و اثر اشعه و جذب انرژی نور نیز کمتر از حد معمول است. در نتیجه، موهای زائد این افراد کمتر به درمان با لیزر پاسخ می‌دهند.

باید بین رنگ پوست و مو تفاوت زیادی وجود داشته باشد تا دستگاه لیزر بتواند موها را از بین ببرد. بنابراین، هنگام خرید بهترین دستگاه لیزر خانگی به این موارد نیز توجه داشته باشید.

در کدام نواحی از دستگاه لیزر استفاده نکنیم؟

  • اطراف چشم‌ها
  • روی خالکوبی‌ها یا نواحی رنگدانه‌دار مانند خال
  • در ناحیه تناسلی (خط بیکینی مشکلی ندارد.)
  • روی پوست‌های آسیب‌دیده و تیره
  • موهای ضخیم صورت آقایان
  • نقاط حساس بدن

اقدامات لازم قبل و بعد از لیزر موهای زائد خانگی

ازآنجاکه لیزر موهای زائد با استفاده از دستگاه خانگی روشی مقرون‌به‌صرفه به شمار می‌رود، بانوان بسیاری به تهیه آن ترغیب می‌شوند. با توجه به اینکه لیزر تنها ریشه و فولیکول مو را هدف قرار می‌دهد، بنابراین ۱۲ ساعت قبل از لیزر باید موهای خود را با استفاده از ژیلت یا تیغ اصلاح به خوبی شیو کنید. همچنین، مواد آرایشی را از روی پوست پاک کنید.

جهت جلوگیری از ایجاد سوختگی پوست هنگام لیزر نیز از آفتاب‌گرفتگی قبل از آن بپرهیزید. بهتر است بدانید، بهترین فصل برای انجام لیزر فصل‌های پاییز و زمستان است.

درصورتی‌که اخیرا موهای زائد خود را اپیلاسیون کرده‌اید، باید صبر کنید تا موهای آن ناحیه دوباره رشد کنند.  همچنین، پیش از کار با لیزر نباید از واکس، اپیلاسیون و کرم‌های موبر استفاده کرده باشید.

۲۴ ساعت پس از انجام عملیات لیزر، از حمام آب گرم و انجام فعالیت‌های ورزشی سنگین پرهیز کنید تا از بروز عوارض احتمالی جلوگیری شود. چراکه این اقدامات باعث افزایش دمای بدن و تعریق آن شده و محیطی را برای رشد باکتری مهیا می‌سازد و این عوامل سبب بروز عفونت در پوست خواهد شد.

بنابراین بعد از انجام لیزر، از هر کاری که دمای بدنتان را زیاد می‌کند و شما را به عرق می‌اندازد دوری کنید. حمام آب گرم، پوستی که با لیزر درمان شده را تحریک می‌کند و عوارضی را با خود به همراه دارد. حتی اگر بهترین دستگاه لیزر خانگی را داشته باشید، اما این نکات را رعایت نکنید، فرایند حذف موهای زائد به خوبی انجام نخواهد شد و سبب بروز عوارض جانبی نیز می‌شود.

تفاوت تکنولوژی اصلاح نوری (IPL) و لیزر

اگر شما هم می‌خواهید بهترین دستگاه لیزر خانگی را خریداری کنید، توصیه می‌کنیم با تکنولوژی‌های اصلاح آن آشنا باشید. رفع موهای زائد، با دو روش استفاده از تکنولوژی اصلاح نوری (IPL) و لامپ‌ها و استفاده از دستگاه‌های لیزر امکان‌پذیر است. در این بین، دستگاه‌های «IPL» با تابش نور از لامپ‌های مخصوص، سبب حذف موهای زائد می‌شوند. اما دستگاه‌های لیزر با استفاده از اشعه لیزر موهای زائد شما را از بین می‌برند.

تفاوت تکنولوژی اصلاح نوری (IPL) و لیزر

بر این اساس، دستگاه لیزر خانگی با کمک تکنولوژی اصلاح نوری (IPL) و با تابش گرما با طول‌موج‌های مختلف بر روی رنگدانه‌های فولیکول مو و یا ملانین‌های مو اثر می‌گذارد. در نتیجه این فرایند، جذب گرما سبب جلوگیری از رویش مجدد موهای زائد خواهد شد.

گفتنی است، تکنولوژی نوری (Intense pulsed light) نسبت به روش لیزر ضعیف‌تر می‌باشد. علت این مسئله این است که لیزرهای قوی برای محیط خانه ایمن نبوده و حتی می‌تواند خطرساز شود. البته این به معنی ضعیف بودن آن نیست. تکنولوژی نوری قدرت بسیار خوبی دارد و نتیجه دلخواه را برایتان رقم می‌زند.

تکنولوژی «IPL» پالس‌های نوری پرقدرت و متمرکز را متصاعد می‌کند و در نتیجه، موهای تیره بدن را گرم کرده و می‌سوزاند. لازم به ذکر است، هیچ‌گونه سوختگی و آسیب‌دیدگی بر روی پوست شما ایجاد نمی‌کند.

۷ نکته مهم برای خرید دستگاه لیزر خانگی

امروزه به دلیل شیوع ویروس کرونا، خرید دستگاه‌های لیزر خانگی بسیار مورد توجه بانوان قرار گرفته است. اما به دلیل تنوع برند و کاربرد آن‌ها، انتخاب محصول مناسب و باکیفیت کمی دشوار شده است. ازاین‌رو، قصد داریم نکاتی را جهت خرید بهترین دستگاه لیزر خانگی مطرح کنیم.

۱. استاندارد بودن دستگاه لیزر: ازآنجاکه لیزر موهای زائد بدن با پوست شما سروکار دارد، این عامل از حساسیت بالایی برخوردار است. بنابراین، بهتر است محصول موردنظر شما توسط شرکت معتبر تولید شده باشد تا از استاندارد بودن آن خیالتان راحت باشد.

۲. اصل بودن دستگاه لیزر خانگی: امروزه به دلیل رونق بازار فروش دستگاه لیزر، محصولات بی‌کیفیت و غیر اصلی توسط افراد و شرکت‌های سودجو تولید و عرضه شده است. ازاین‌رو برای اطمینان از اصل بودن دستگاه، حتما از فروشگاه و سایت‌های اینترنتی معتبر محصول موردنظرتان خریداری کنید.

۳. ابعاد دستگاه حذف موهای زائد: یکی از فاکتورهای مهم جهت خرید بهترین دستگاه لیزر خانگی، توجه به سایز و اندازه دستگاه است. دستگاه‌هایی با سایز کوچک برای لیزر نواحی صورت و سایزهای بزرگ‌تر آن برای لیزر کردن موهای زائد پاها و دیگر نواحی مناسب است.

۴. نوع منبع تغذیه دستگاه لیزر: دستگاه‌های لیزر خانگی دارای انواع مختلفی همچون بی‌سیم (شارژی)، باسیم و دو منظوره (باسیم و شارژی) هستند. بنابراین، بر اساس نوع کاربری و سلیقه خود می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. البته توصیه می‌کنیم دستگاهی را انتخاب کنید که از برق پشتیبانی کند.

۵. ضد آب بودن دستگاه: یکی از نکات مهم هنگام خرید دستگاه لیزر نوع خانگی، قابلیت ضد آب بودن و ضد رطوبت بودن آن است. این قابلیت که در بهترین دستگاه لیزر خانگی وجود دارد، کمک می‌کند تا بتوانید در مکان‌هایی مانند حمام از دستگاه استفاده کنید.

۶. نوع فلاش یا شات‌های دستگاه لیزر: برخی از دستگاه‌های لیز دارای محدودیت شات هستند و بعد از تمام شدن تعداد فلاش‌هایی که ساطع شده دیگر کاربردی ندارند. اما برای برخی از برندهای لیزر شات‌های نامحدود دارند و یا می‌توان شات (لامپ) جایگزین برای آن تهیه کرد.

۷. گارانتی: شاید در کشور ما به این مورد کمی بی‌توجهی شود که آن‌هم به علت خدمات پس از فروش نامناسب و بی‌کیفیت محصولات است. اما بازهم نمی‌توان به سادگی از کنار آن عبور کرد. برخی از دستگاه‌های لیزر خانگی از قیمت بالایی برخوردار بوده و هر فردی نیز قادر به تعمیر آن نیست. بنابراین، بهتر است برای خرید بهترین دستگاه لیزر خانگی، به گارانتی آن نیز توجه کنید.

بهترین مارک دستگاه لیزر خانگی

برندهای متعددی در زمینه تولید دستگاه‌های لیزر فعالیت می‌کنند. اما در میان آن‌ها مارک‌های «فیلیپس» (Philips)، «براون» (Braun) و «رمینگتون» (Remington) جزو محبوب‌ترین و برترین تولیدکنندگان دستگاه‌های لیزر نوع خانگی در بازار ایران می‌باشند.

پرفروش‌ترین مدل‌های فیلیپس

پرفروش‌ترین مدل‌های رمینگتون

پرفروش‌ترین مدل‌های براون

 

بهترین دستگاه لیزر خانگی کدام است؟

۱. دستگاه لیزر بدن خانگی فیلیپس مدل SC2009/60

بهترین دستگاه لیزر خانگی فیلیپس با مدل SC2009/60 مخصوص بدن

این دستگاه توسط برند محبوب «فیلیپس» (Philips) تولید شده و با مدل «SC2009/60» به بازار عرضه شده است. دستگاه لیزر خانگی فیلیپس دارای سه عدد سری بوده و با ویژگی‌های منحصربه‌فردی که دارد، برای کاربری خانگی بسیار مناسب است.

تکنولوژی محصول فوق از نوع نوری (IPL) است که نسبت به روش لیزر کلینیکی، نسبتا ضعیف‌تر است. علت آن هم افزایش ایمنی در استفاده‌های خانگی است. زیرا تکنولوژی لیزر در خانه، یک روش امن به شمار نمی‌آید. البته به این معنی نیست که «IPL» قدرت کافی برای حذف موهای زائد ندارد؛ این روش بسیار نتیجه‌بخش و خوب است.

از مزایای این دستگاه حذف موهای زائد؛ می‌توان به کیفیت خوب، تعداد فلش بالا، قابلیت شارژ شدن، سه سری مجزا برای نقاط مختلف بدن و نشان «Eco» اشاره کرد. اگر قصد تهیه بهترین دستگاه لیزر خانگی را دارید، این مدل را در نظر داشته باشید.

ویژگی‌ها
شامل ۳ سری برای اصلاح موهای صورت، بدن و مناطق محدود
قابلیت پرتاب ۲۵۰۰۰۰ فلش
قابلیت پرتاب نور در ۵ سطح انرژی
وزن: ۱۱۰۰ گرم
تعداد پرتاب فلش پس از هر بار شارژ: ۳۷۰ عدد
مجهز به فیلتر محافظ UV
مدت زمان شارژ: ۱۰۰ دقیقه
دارای ۱ عدد دستمال جهت تمیز کردن بدن

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

۲. دستگاه لیزر موهای زائد بدن رمینگتون مدل IPL6500
  • پرفروش‌ترین دستگاه لیزر رمینگتون

دستگاه لیزر موهای زائد بدن رمینگتون مدل IPL6500

دستگاه لیزر «رمینگتون» مدل «IPL6500» از تکنولوژی اصلاح لیزر بهره می‌برد و جزو دستگاه‌های قدرتمند بازار می‌باشد. بر خلاف ظاهر کوچکی که این محصول دارد، کارایی کمتری نسبت به لیزرهای موجود در کلینیک‌های تخصصی ندارد و پس از سه دوره نتایج آن ظاهر خواهد شد.

عمر بالای لامپ، سنسور تشخیص رنگ پوست، قیمت مناسب و کیفیت ساخت خوب، از ویژگی‌های این دستگاه حذف موهای زائد می‌باشد. گفتنی است، این محصول جزو بهترین دستگاه لیزر خانگی برند «Remington» نیز به شمار می‌آید.

ویژگی‌ها
دارای سری‌های مخصوص بدن و صورت
۵ سطح تابش قابل تنظیم
دارای فناوری تابش نور با پالس شدید (ProPulse)
دارای حالت تک فلش و فلش مداوم
تکنولوژی اصلاح: لیزر

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

۳. دستگاه لیزر خانگی و کلینیکی فیلیپس مدل BRI956
  • پرفروش‌ترین دستگاه لیزر فیلیپس

بهترین دستگاه لیزر خانگی و کلینیکی فیلیپس با مدل BRI956

ویژگی‌ها
سنسور تشخیص رنگ پوست
تکنولوژی اصلاح: نوری (IPL)
قابلیت تعویض سری
دارای ۵ سطح انرژی نور
وزن: ۱۱۰۰ گرم
منبع انرژی: برق و باتری
فیلتر UV یکپارچه
دارای چهار سری

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

۴. دستگاه لیزر خانگی رمینگتون مدل IPL8500

دستگاه لیزر خانگی رمینگتون مدل IPL8500

دستگاه لیزر بدن خانگی «رمینگتون» (Remington) مدل «IPL8500»، جهت حذف و کاهش رشد موهای زائد بدن زنان و مردان طراحی و تولید شده است. فقط در سه مرتبه اول که از این دستگاه استفاده کنید، تا حد زیادی رشد موهای زائد شما به تعویق می‌افتد و همچنین، کاملا ضعیف و نرم می‌شوند.

این محصول دارای حسگرهای هوشمندی است که در حین انجام لیزر، رنگ پوست شما را ۱۰۰ بار در ثانیه (به‌صورت اتوماتیک) بررسی می‌کند. این ویژگی موجب می‌شود تا سطح بهینه‌ای از فلاش و قدرت را متناسب با رنگ پوست شما ارائه دهد.

سیستم این دستگاه بسیار باکیفیت و ایمن است و نتایجی همانند لیزر در سالن‌های زیبایی را برایتان به ارمغان می‌آورد. اگر به دنبال بهترین دستگاه لیزر خانگی هستید، این مدل را نیز مدنظر داشته باشید.

ویژگی‌ها
دارای سه حالت برای نرخ سرعت فلاش زدن
تکنولوژی حذف موها: نوری (IPL)
دارای سنسورهای هوشمند
مقاوم در برابر آب
دارای درپوش محافظ

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

۵. دستگاه لیزر موهای زائد بدن تاچ بیوتی مدل TB1755
  • پرفروش‌ترین لیزر خانگی تاچ بیوتی

دستگاه لیزر موهای زائد بدن تاچ بیوتی مدل TB1755

ویژگی‌ها
دارای سنسور تشخیص پوست
۵ حالت انرژی نور قابل تنظیم
ظرفیت بیش از ۲۵۰ هزار فلش
قابلیت استفاده به صورت خشک و مرطوب
تکنولوژی اصلاح: نوری (IPL)
راحت و آسان برای کار در خانه
وزن: ۲۴۰ گرم
دارای استاندارد FDA

مشاهده قیمت و تصاویر

 

 

سوالات متداول

چگونه بهترین دستگاه لیزر خانگی را انتخاب کنیم؟

جهت خرید دستگاه حذف موهای زائد خانگی، بهتر است به مواردی نظیر برند، تکنولوژی اصلاح، تعداد سری، تعداد فلاش، منبع تغذیه، وزن، ابعاد، قیمت و سایر ویژگی‌های آن دقت نمایید.

قیمت دستگاه لیزر خانگی چقدر است؟

قیمت این محصول با توجه به نوع، شرکت سازنده و سایر عوامل متغیر است. اما به‌طور تقریبی، قیمت دستگاه‌های لیزر خانگی در ایران بین ۲ میلیون تومان الی ۳۰ میلیون تومان می‌باشد. توصیه می‌کنیم برای تهیه بهترین دستگاه لیزر خانگی، از محصولات متفرقه و غیر اصلی دوری کنید.

لیزر خانگی بهتر است یا کلینیکی؟

این عامل ارتباط مستقیمی با نوع نیاز، سلیقه و بودجه شما دارد. در ابتدای این راهنمای خرید به معایب و مزایای دستگاه لیزر خانگی پرداختیم که مطالعه آن می‌تواند به شما در تصمیم‌گیری بهتر کمک کند.

جمع‌بندی

همان‌گونه که در مطالب بالا بیان شد، دستگاه لیزر خانگی برای رفع موهای زائد در کمترین زمان و حداقل هزینه ممکن کاربرد دارد. همچنین، از نظر کارایی نیز نسبت به دیگر روش‌های پاکسازی پوست و حتی لیزر درمانی در مراکز مراقبتی پوست مناسب‌تر است. ما در این مطلب تلاش کردیم تا علاوه بر راهنمای خرید تخصصی، لیستی از بهترین دستگاه لیزر خانگی را برایتان گردآوری کنیم. آیا شما هم تجربه‌ای در این زمینه دارید؟ در بخش نظرات برای ما بنویسید.

 

Promotion
پرفروش‌ترین دستگاه‌های لیزر خانگیمشاهده محصولات

 

[تعداد آرا: 3 میانگین امتیاز: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *